Bende neler öğrendim şimdi bozok ünlü bir mankenmiş ve çağla şikelin sevgilisiymiş
fatma gülde tuncay şanlının sevgilisiymiş ve 8 yıl öncede duygu tuncayla çıkıyormuşş
kiz sen duyguyu tutuonmu tutmuonmu karar ver
Bende neler öğrendim şimdi bozok ünlü bir mankenmiş ve çağla şikelin sevgilisiymiş
fatma gülde tuncay şanlının sevgilisiymiş ve 8 yıl öncede duygu tuncayla çıkıyormuşş
O erhan da çok ters birine benziyodu gerçi onun olduğu zamanlar çok dikkatli takip etmemiştim ama gitmesi iyi oldu gibime geliyor..
internette okudumm öyle yazmışlar bence çok şaşırdımm 2 sevgilii aynı adada diyeben biliyordum bozokla çağla şıkelin olayını bi nişanlılıkları vardı eski dönemlerde,f.gülünde tuncayla beraberliğini biliyordum ama duygununda tuncyla çıktığını duymamıştım hayret yani nasıl denk getirmişler öyle tuhaf yani
burda dün duygunun ünlü olduğunu okuduktan sonra diğerlerinii araştırayım dedimm bende diğerleride ünlüymüş ama pek bizimm gözümüzde pek tanınmamış kişilerdiayy kızlar süpersiniz yaa. sabah sabah bayaa bi şaşırttınız benibunlara boşuna gönüllüler demişler. hepsi de ünlüymüş yanii
erhanı bende bilmiyordum larissada krem dizisinden biliyorumm bennuyu hiç bilmiyorum hattaacun buraya fakir fukara birini alırmı özellkle seçmiş toplamış hepsi gayet ünlü hatta ünlülerden çogundan ünlü mesela erhan larissa çokta ünlü deilD
erhanı son hafta tam sevdik derken gitttiO erhan da çok ters birine benziyodu gerçi onun olduğu zamanlar çok dikkatli takip etmemiştim ama gitmesi iyi oldu gibime geliyor..
hımm demek öyleymişşduyguyla olan yalanmis tuncay aciklama yapmis yokmus oyle birsey..
evet ya son hafta tam favorim artık erhanda olabilir derken gittiTers degildi aslinda,kulis yapmalarina filan tepki gostermisti..
digerleri yan gelip yatarken o surekli dogukanla birseyler yapmaya calisiyordu...
oyunlardada yeri geldiginde basariliydi,
bazen ani tepkiler veriyordu tabi ama o kadar olur..
Kızlar onu bunu bilmem ben bu yarışmayı kesin Cengiz Coşkun kazanmalı.çok beyefendi konuşması olsun hareketleri.diğer yarışamacı erkekler gibi boş konuşmuyor.
internette okudumm öyle yazmışlar bence çok şaşırdımm 2 sevgilii aynı adada diye
burda dün duygunun ünlü olduğunu okuduktan sonra diğerlerinii araştırayım dedimm bende diğerleride ünlüymüş ama pek bizimm gözümüzde pek tanınmamış kişilerdi
erhanı bende bilmiyordum larissada krem dizisinden biliyorumm bennuyu hiç bilmiyorum hatta
erhanı son hafta tam sevdik derken gittti
son hafta doğukana yapılanlar hiç iyii olmadı,adam resmen adayı güzelleştiriyor sesinden rahatsız oluyorlarr,
hımm demek öyleymişş
evet ya son hafta tam favorim artık erhanda olabilir derken gitti
evet bende cengiz,barışın oğlu,yada murat ve hilmiden birinn kazanmasını istiyorum
ayy bence ünlüler tanınmamış kişiler. larissa. bennu erhan doğukan.. hiçbirini tanımıyoduk kii. acun acaip bişeyler yapmış bu kezz:26:
larissa kremde oynuyordu.Doğukanda Barış Mançonun oğlu ben her ikisinide tv gördüm.sadece erhanı tanımıyordum.
evet larissayı görmüştüm o dizide. çok itici gelmişti. adada daha tatlıydı sankii. ama doğukanı seviyorum. ya cengiz yada doğu kazanmalı bencee. erhanın olayını duydun mu yaa çok şaşırmıştımm:26:
Ters degildi aslinda,kulis yapmalarina filan tepki gostermisti..
digerleri yan gelip yatarken o surekli dogukanla birseyler yapmaya calisiyordu...
oyunlardada yeri geldiginde basariliydi,
bazen ani tepkiler veriyordu tabi ama o kadar olur..
Hakikaten yan gelip yatıyolar valla o zaman ben de kızmıştım dedikodusunu yapmalarına Doğukanın..
Irman da itici geliyo bana güzel kız yalan değil ama sevemedim...
Irmağı bende sevemiyorum bir türlü.aynen dediğin gibi çok itici.doğukan yarışmalarda çok başarılı olamasada adada çok çalışkan.yan gelip yatmıyor.erhanla balık tutmaya gidiyordu,sandal yaptı.adada sürekli çabalanıyor.yarın bugün yağmur yağar evimizi sağlamlaştıralım dedi.kendi çabasınla tamir etmeye çalıştı.neymiş sabah sabah ses yapıyormuş.dağkan ve ümit rahatsız oluyrmuş.doğukan yapmadı bıraktı.sonra bir yağmur yağdı. hepsi ıslandı.doğukan baştan uyarmıştı.babası gibi zeki,uyumlu,çalışkan,karakteri düzgün biri.konuştuğunu tarta tarta konuşuyor.nerde ne konuşulacağını kime nasıl davranılacağını çok iyi biliyor.bedeni diğer yarışmacılar kadar güçlü olmasada zekası hepsinden daha güçlü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?