evet oda duygu ne kadar masum duruyor
Yoooo duymadım..Ne olmuş ki Erhan a?
erhan jokey yaa. bi yarıştaa baya bi önde gidiyomuş.
1. olmak üzereymiş.
sonra bi bakıyo yanından geçen atın dizgini yere düşüyo.
yani düşmek üzereyken görmüş.
atın üzerinde hala ve yarış devam ediyoken eğilmiş yerden diğer atın dizginini alıp o atın jokeyine vermiş.
bunlar olurken hala atın tepesinde, yarış devam ediyo düşünsene.
o dizgin yerde kalsaymış doğal olarak o atın ayağına takılacak ve at jokeyiyle beraber düşecek.
e onlar düşünce arkasından gelen atlar da o atın üzeri,ne yığılacak.
yani bir sürü atın telef olmasını engellemiş.
ve kurtardığı atla jokeyi 1. olmuş.
bunun üzerine de fair play ödülü almış...
Jokey olduğunu duymuştum.ama bu olaydan hiç haberim yoktu.gerçekten takdir ettim.
Bu hafta gönüllülerin ödül oyunlarında ve dokunulmazlıkta başarısız olacakları kesin gözüyle bakıyorum,şimdi başlıyor ama izlemenin zevki yok bence
Ödül çok iyi , hem masaj , hemde yemek .
Bana kalırsada bu oyun ve ödül ünlülerin olacak ..
Aynengeçen haftaya kadar heyecandan ölüyordum oyunun sonuna kadar hop oturup hop kalkıyordum,bu hafta kazananlar belli Duygu yu seviyordum ama geçen hafta gördüklerimden sonra artık çok kızıyorum,bu hafta kaybederlerse kesin suç atacak insanları bulur, ünlüler konsantrasyonunu bozarlar demorolize olur mazallah kendini aklar gene
Bende geçen hafta olanlardan sonra Hilmicem'den soğudum .
Duyguya karşı konuşurken hal ve hareketleri hiç hoş değildi .
Bozok ta gitti . Bakalım Duygu kime saracak , merak ediyorum ..
Hilminin yaptığı hoş değildi ama Duygu da insanlarla çok uğraşıyor nasıl insanları etkilemeyi biliyor ben anlamış değilim
Aman boşver gitsin, benim şuan beklediğim tek şey adaların birleşmesi..
Eğer adadan duygu ayrılmadan adalar birleşirse, ne zaman birleşecek bilmiyorum ..
Duygu ünlüleri bayağa bi bezdireceğe benziyor ..
Aynen duygu birleşmeye kesin gider ama vay ünlülerin haline hepsinin hakkından gelir bu çene ve saygısızlıkla
Allahım ya merdivenden geçemedi yaaaGeçen hafta fatmagülün elenmememesinden sonra artık gerçekten hakedenin kazanacağına ihtimal bile veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?