Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

Tanıtımlarda duygu ve fatmagülün ayrı ayrı düşüyordu denge çubuğundan geçerken daha düşmediler galiba,ünlüler hırs yapacaklar onlada düşe düşe oyunu kaybedecekler:26: ben aslında gönüllüleri tutuyorum ama şansımız yok

Bende gördüm onu . Düşen ırmak falan oldu . Daha duygunun düştüğü kısımlara gelemedik

Bende gönüllüleri tutuyorum

İnşallah onlar kazanır , kazanırda morel olur onlar için

gönüllüler kazanınc bende şok oldum çünkü f.gülün yarıştığı etaplarda resmen kızı boğmak istedim insan bu kadarmı yavaş olur çileden çıktım resmen

dün çok heyecanlıydı gönüllüleri tutuyordum ve fatmagülün yavaşlığına rağmen kazandılar şimdi yeni fragmanı izledim ünlülerden biri gönüllüler adasınamı geçiyor ama ben adalar birleşicek sanıyordum bu nasıl olcak bide baya keyifler yerinde eğleniyorlar fragmanda

ya şu f.gülün buralara kadar gelmesine şaşırıyorum yaa..kız resmen konu mankeni..poposunu kaldıramıyorki,daha ağzını açıp 2kelimeyi bir araya getiremiyorki neyin yarışını kazansın..ona rağmen arada bi yarış alıyolar yani bravo..gitmeli bi an önce..

Son düzenleme:

merdıvende asılı kaldı

Bu hafta gönüllülerin fatmagül e ramen perfonmanslarına bayıldım..Dağhan gidici gibi:24 artık iki pençeler birleşir ha ha..

Dağhan kadar karaktersiz birini görmedim. Resmen o adaya ayak bastığı ilk an dedikodu yapmaya başladı. Ümit'in dediği gibi Dağhan'ın egosu çok yüksek. Bir de Doğu'nun yaptığı o muhteşem şeylere gereksiz diyor. Oturmasaydın o zaman oraya madem gereksizdi.

Çok fena sinir oldum. O duygu da gevrek gevrek gülüyor ya iyice sinirlerim zıplıyor

Ünlülerin gerçek yüzü daha çıkmadı belki ama senin gerçek yüzün feciymiş be dağhan.
Takke düştü kel göründü
Bir insanda bu kadar yoksek ego tehlikedir.

Son düzenleme:

Tam zamanı hatırlamıyorum, sanırım kavakyellerinin son demleri falan, bir programda Sevinç Erbulak, annesi, ablası, Dağhan onlar bir programa konuklardı.
Dağhan`daki ego beni çok rahatsız etmişti. Oysa Sevinç Erbulak ne kadar mütevazi idi, aynı zaman da annesi de aynı şekilde, ama Dağhan ilk defa çok itici gelmişti. Ben onu Hırsız Polis`de sevmiştim oysa ki, Ama şu yarışma sayesinde karaktersizliğinin altını çizdi

Ay bugün izlerken gerim gerim gerildim
Dağhan ne karaktersiz çıktı ya ekmeğini yediği adamları saniyesinde sattı
Doğukan ın yaptığı şeyler gereksiz oldu e be adam adada medeni bi şekilde oturup yemek yiyorsunuz madem oturmasaydın.
Sende enerjini bişilere harcasaydın yan gelip yatmasaydın.
Enerji harcamadın ne oldu oyunlarda çok mu iyi oldun
Mahalle dedikoducularını geçti

Bugunki dokunulmazlık oyunu , çok gergin geçiceğe benziyor .
Dağhan ve Ümit arasındaki gerginliği , merakla bekliyorum .

Bugun ki olanlara gelince ,

Dağhan'a edicek tek lafım yok . Görünün köy klavuz istemez nede olsa ..
Bugun ada konseyinde,Atalay geldiğinde kendilerini izlediler .Bu yarışma bittikten sonra ,özellikle Dağhan hal ve hareketleri,adadaki yaşamını bi gözden geçirir umarım .

Yani duygu ve dağhan partide eğlenmek yerine,dedikodu yapmayı tercih ettiler ya.
Kaç haftadır açsınız.
Müzik dinlemiyorsunuz.
Birşeyler yiyip içmiyorsunuz .

Siz o anın keyfini yaşasanıza be kardeşim ..

Ayrıca cengizin ajdar taklidine bayağa bi güldüm Aklıma geldikçe hala gülüyorum
Murat'ta pek bi marifeliymiş..

ünlülerden gönüllülere geçipte böyle ikiyüzlülük yapacak tek insan dağhandı zaten ne ümit ne cengiz ne doğu gönüllülere geçse böyle yapmazdı.
duyguyla buldular birbirlerini..
ilerki zamanlardada aralarında bişey olmazsa şaşarım. Dağhanda duygu güçlü , oyları ona gidecek diye dibinde..
Tv karşısında sinir oldum dağhana , insan nasıl bu kadar ikiyüzlü olur yahu :44:

bugünkü bölüm bomba olacak , doğu ağlıyordu ama umarım kaybetmezler dokunulmazlığı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…