Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

katılıyorum sana cnm fatmagül beceriksizin teki torpille katılmış bu yarışmaya belli bi b.ka yaramıyor kadın

Dağhan adaya gitti gideli.doğukanlan neden uğraşıyor anlamadım.doğukan sessiz kendi haline biri.diğer arkadaşları tarafındanda çok seviliyor.onu çekemiyormu neee.doğukan kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyor.dağkanın bile ama adam haddini aşıyor.adaya gider gitmez başladı dedikoduya.bu durum duygununda işine geliyor.

Dağhan'ın pohpohlanmaktan başka derdi yok bence. B<k Duygu pohpohladı hemen havalara girdi şimdi ondan iyisi yok, oyun performansı da artar böyle böyle.

Gönüllülerin taraftarı oldum şimdiye kadar ama çirkeflik ve ikiyüzlülük soğuttu beni, ünlüler grubunu tutuyorum artık. Dağhan gitti ünlüler takımı da temizlendi

Bence dağhan pis diye istemedi ünlüler v

e sürekli uyUduğu için şutladılar. Doğkan karekterli am
Ama ergen gibi çocuksu hareketlerı var manken ırmak ıse çok sinsi ve sevımsiz ne isi var adada anlamadım
,şu mankenlerde her yerde olmak zorda mı b

ve çıppaklık bütün kapıları açmak zorunda. Mı ,ona ot
Oturuş öyle!
Benim favorim murat

Ya bu Dağhan ne iş yaa.. Bir insan bu kadar mı alçalır küçülür inanamıyorum. Sanki ünlülerle hiç ykın değilmiş, muhabbet etmezmiş bu ne yalakalık be kardeşim ne ikiyüzlülük iyi etmişler yollamakla. Yok yarışma kazandığınız zaman ünlüler sizi alkışlamıyordu yalandna alkışlıyordu ya alkışlamak zorundalar mı yok ben onlarla yakın değildim zaten neleri varsa döktü ortaya yazıklar olsun. Bir de ohh şimdi rahatladım da bilmem ne Duygu ile buldular birbirlerini. Doğukn ile yıldızı hiç barışmadı zaten ne o kin onu da bilmiyorum. Yok dokunulmazlığı alıcam bir erkke göndericem Doğukan'ı göndermek istiyor zaten kimseyle iyi değil ki adam öbür tarafa yalakalık yapıyor şimdi. Gönüllüler adam gibi adam yok Muratta Hilmi de bir acayipler Bozok olayında birbirlerine girdiler Bozoka duyguyu göndericem diye söz verdi ama kutlamada elele kolkola. Ünlülerde Bennu'yu gönderirlerse iyi olur Irmak'ta iş yok. Fatmagül'ü de Duygu kullandı Bozok'u elemek için önceden yanına yaklaştımıyordu Seda gitti Fatmagül'e yaklaştı pohpohladı Fatmagül becerikli de değil. Ben o yarışmada Ümit ve Doğukan'ı tutuyorum üÜmit çok dobra Doğukan'da çok karakterli ve kalanlar arasında hiçbir sorun yok tek sorun Dağhan'dı o da gitti hele işleri bitsin Dağhanla bak nasıl gönderiyorlar.

ümit in sportmence dağhana laf atmalarını yerim ya ayrıca biri sevabına dağhanı yıkasın o ne pisliktir ötekilerde aynı yerde yaşıyor ama ne bileyim adam 55 gündür ya da ne kadarsa hiç suya girmemiş gibi pis fesat Allah kimsenin karşısına böyle karaktersiz kişi çıkarmasın umarım kaybederler bugün

Yalnız gönüllülere büyük haksızlık yapıldı.
Hilmicem-cengiz yarışı berabereydi.

Acuna yakışmadı bu ayrıcalık.

Ayrıca dağhan ile doğukan arasındaki farkı da görmüş olduk.
Ve ünlülerin ne kadar doğru karar verdiğini de.

Büyüklerimizin bir tabiri vardır "avrat ağızlı" diye.
Hakikaten dağhana cuk oturan tabirmiş.

Şu Duygu'yu hiçbir zaman sevemeyeceğim sanırım,her izlediğimde ekrandan girip onu boğmak istiyorum Çok itici geliyor bana öyle böyle değil :95:

Aynen aynen.
Gönüllüler yerinde olsam ciddi itiraz ederdim.
Açıkça berabereydi hilmicem-cengiz yarışı.

Hem berabereydi, zaten o Duygunun ve Murat'ın ki de yanlış karardı bariz Duygu ve Murat kazanmıştı..
Ama Cengiz'in topu iskeleden almasını gönüllüler yapsa; Acun değil berabere saymak, sayıyı ünlülere verirdi; ki 1 ya da 2 hafta önce vermişti de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…