- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
ben de bi tek ben takip ediyorum zannediyordum, bundan sonra buraya aboneyim
ya şu f.gülün buralara kadar gelmesine şaşırıyorum yaa..kız resmen konu mankeni..poposunu kaldıramıyorki,daha ağzını açıp 2kelimeyi bir araya getiremiyorki neyin yarışını kazansın..ona rağmen arada bi yarış alıyolar yani bravo..gitmeli bi an önce..
ünlülerden gönüllülere geçipte böyle ikiyüzlülük yapacak tek insan dağhandı zatenne ümit ne cengiz ne doğu gönüllülere geçse böyle yapmazdı.
duyguyla buldular birbirlerini..
ilerki zamanlardada aralarında bişey olmazsa şaşarım. Dağhanda duygu güçlü , oyları ona gidecek diye dibinde..
Tv karşısında sinir oldum dağhana , insan nasıl bu kadar ikiyüzlü olur yahu :44:
bugünkü bölüm bomba olacak , doğu ağlıyordu ama umarım kaybetmezler dokunulmazlığı :44:
Dağhan adaya gitti gideli.doğukanlan neden uğraşıyor anlamadım.doğukan sessiz kendi haline biri.diğer arkadaşları tarafındanda çok seviliyor.onu çekemiyormu neee.doğukan kimsenin kalbini kırmamaya çalışıyor.dağkanın bile ama adam haddini aşıyor.adaya gider gitmez başladı dedikoduya.bu durum duygununda işine geliyor.
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr el cevapppArkadaslar bu konu hangi başlığın altında acaba:26:
Acun yine yaptı yapacağını..
Aynen aynen.
Gönüllüler yerinde olsam ciddi itiraz ederdim.
Açıkça berabereydi hilmicem-cengiz yarışı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?