• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susmalı mıyım?

kız selın posta kutun yne dolu senın:20:

gunaydın selıncım son durumlar nasıl ?

günaydın tatlım...

eşim her dk arayıp duruyo geneld açmyrm sıkldm artık inan..
yarın kadın gdck inş...

günaydın tatlım...

Eşim her dk arayıp duruyo geneld açmyrm sıkldm artık inan..
Yarın kadın gdck inş...

vooaaaavvvv gözün aydın bacım arada bir girip bakıoruum gelişmelerinee sekerim dee eşinle bi prb yok ama aranızda dmi... Yani kadın nasıl gitmeye karar verdi söleee kısa bi özet gec bana hadii bacımm. Damada iii bak heeeee:)))))

günaydın tatlım...

eşim her dk arayıp duruyo geneld açmyrm sıkldm artık inan..
yarın kadın gdck inş...

:9:kendı mı demıs gdıcem dıye gıdısı olsunda donusu olmasın ınsallah

vooaaaavvvv gözün aydın bacım arada bir girip bakıoruum gelişmelerinee sekerim dee eşinle bi prb yok ama aranızda dmi... Yani kadın nasıl gitmeye karar verdi söleee kısa bi özet gec bana hadii bacımm. Damada iii bak heeeee:)))))

tatlım benm gtmeye karar evrdi m bilnmyrm eşim bana bu hafta sonu muhakkak göndereceğini söyledi eşimle hiç bi problemem yok cnm bunlrn dışnd sende nasl durumlr

amin güzlm amin... kendsi dedi m bilmem sanmamda ama bu hafta sonu zaten kız kardeşinin kızının çeyizi gdckmş onun için bursaya gdckti umrm geri dönş yapmaz..

nasıl yanı ha bıde gderse gerı donus ıhtımalı var :(
bu kadın her canı ısteyınce gelıp senı evınden yurdundan edıp huzurunuzumu kacırcak ya bırının buna ıyı bı ders vermesı gerekır :47:

nasıl yanı ha bıde gderse gerı donus ıhtımalı var :(
bu kadın her canı ısteyınce gelıp senı evınden yurdundan edıp huzurunuzumu kacırcak ya bırının buna ıyı bı ders vermesı gerekır :47:

yarın gdyo eşime de söylcm gelrs beni tamamen untsn artık

amin güzlm amin... kendsi dedi m bilmem sanmamda ama bu hafta sonu zaten kız kardeşinin kızının çeyizi gdckmş onun için bursaya gdckti umrm geri dönş yapmaz..

ayyy kocan konussun gelmesın yaaaa
herseferınde senı evınden mı edıcek bu kadın. bak bıdaha gelırse evını bırakma egeyı bırak annenlere sen cıkma evınden yaaaa.
ayyy gelmesin yaaa offffff

gelişmeleri ara ara bakıp okuyorum, bence kadın burdaya gittikten sonra gelmez, cünkü sen evini ona bırakıp annenlere gidince iyice bi kuruldu kendi evi gibi gördü ve gurur yaptı hani sürülmüş pozisyonuna kendi düşmesin diye seninle rakipleşip bu saate kadar oturdu,bu saatten sonra gelirse evinide ter edip gitme sakın, cünkü ozaman olaylar daha kötü oluyo, belkide evde olsaydınız ve kavgalı olsaydınız huzursuz olup daha erken gidecekti, neyse hayırlısı bakalım,

ohh sonunda gidecekmiş. ama arkadaşların dediği gibi geri gelse bile tekrar annenlere gitme. o huzursuz olsun.

canım kaynanatör sonunda gidecek çok şükür bidaha dönerse kapıyı açmazsın aynı zamanda muhakkak evinin kilitlerini değiştir, yaptırmıştır kendine bitane.

canım kaynanatör sonunda gidecek çok şükür bidaha dönerse kapıyı açmazsın aynı zamanda muhakkak evinin kilitlerini değiştir, yaptırmıştır kendine bitane.

inş cnm inş nerelerdesn sen bakım göremedm seni bi kaç gndr

Sayın konu sahibi...
Dilimizde sesli harfler de bulunmakta, hızlı bir biçimde yazmanız gerekebilir ancak burası da bir forum ve yazı dili ile anlaşıyoruz siz harfleri eksik yazarsanız nasıl sağlıklı çıkarım yapmamızı bekleyebilirsiniz ki????
Lütfen biraz daha özen...
Yksa sz blye yazdkça bz hiçbşy anlymayz...

Kesinlikle ayni fikirdeyim, bir cumleyi desifre etmek icin tekrar okumam gerekiyor bazen birde hizli yazinca zaten kelime bir birine giriyor.

Birazcik daha özen lutfen. :34:

tatlım benm gtmeye karar evrdi m bilnmyrm eşim bana bu hafta sonu muhakkak göndereceğini söyledi eşimle hiç bi problemem yok cnm bunlrn dışnd sende nasl durumlr

InsaALLAH en sonunda gider cnm yaa, gercekten artik SIKTI yani!!!

Ne git demekden anliyor ne insan halinden nede baska birseyden...

Cnm o disliyse sende disli olmalisin herkeze hak ettigi dilden konusmalisin madem bilmem kimin ceyiz isi mi ne varmis ona gidecek eger yuzsuzluk edip donmeye kalkarsa kapi o yuzsuz yuzune acikmasin!!!

Gitti evimdeyimm yaz surayada bir rahatliyalim artik...

Burada önemli olan çocuğunuz. Bir eğitimci olarak da şunu diyebilirim ki, ağlaması kendini henüz güvenmediği bir ortamda hissediyor olması olabilir. Bu da terkedilmişlik hissi yaratır. İlerleyen yıllarda da farklı boyutlarda karşınıza çıkabilir. Bunu kayınvaldenize siz ve eşiniz beraberce anlatsanız olmaz mı? Hiç değilse babaannesine alışana kadar anneannesi de onlara eşlik etsin siz evde yokken.

Back
X