• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susmalı mıyım?

var cnm ayrı onlr kayınpedrm almanyada yaşıyo evli..

var ya bi doğsun öyle güzel oluyolr ki allahm ben çok sabrszdm bide benmklr ikizdi cnm doğduktn sorn hayatn ne kadar gzl ve anlamlı olduğnu ..ah cnm ahh evlat gbisi yok şu dünyada öyle güzellr ki göznn önnde büyüyolr hemnck oğlum şmdi kocmn oldu ama daha dün gbi herşey

anladim canim bende kayinpederinle konussun baban karisini almaya gelsin diyecektim adam bile dayanamamis almanyalara kadar kacmis bundan :)) ikizler demissin diger bebegine ne oldu canim?

anladim canim bende kayinpederinle konussun baban karisini almaya gelsin diyecektim adam bile dayanamamis almanyalara kadar kacmis bundan :)) ikizler demissin diger bebegine ne oldu canim?

inan sesini bile duymak istemyo..kızım doğduktan sonra melek oldu cnm bırktı beni... yaşayamadı ama gördüm cnm meleğimi ben emdi beni göğsmde uyttum onu sonr dayanmmdı bebğm gtti:50:hatrlmk ble çok acı

inan sesini bile duymak istemyo..kızım doğduktan sonra melek oldu cnm bırktı beni... yaşayamadı ama gördüm cnm meleğimi ben emdi beni göğsmde uyttum onu sonr dayanmmdı bebğm gtti:50:hatrlmk ble çok acı

ayy canim cok uzuldum Allah bidaha yasatmasin boyle bir aci ama melegin seni cennette bekliyo. bu arada nerde oturuyosun semt ve sehir olarak

ilk açıldığından beri takip ediyorum, halen kurtulamadınız bu dertten.Allah yardımcınız olsun.Kocanız ve kaynananız da çok düşünceli(!) insanlarmış.

ilk açıldığından beri takip ediyorum, halen kurtulamadınız bu dertten.Allah yardımcınız olsun.Kocanız ve kaynananız da çok düşünceli(!) insanlarmış.

ÇOOOOK cnm ben bu kadar düşünceli insanların dünyada var olabileceğine inanamazdım...

günaydın kızlar,
dün akşam eşimle bulştk herşeyi konştk detaylaryla ..Bu duurmdan çok üzgün oldğnu ne yapacağnı şaşrdğnı bilemediğini söyleyp durdu.. gerçekten kötü haldeydi bunu farkettim çok üzgündü ama hani içim acımadı bu sefer çünk çözüm onda yani uygun bi dille annesne gt demeyi bilmelydi benm o eve hiç bi şeklde gtmeyeceğmi de biliyo bunlrı ona hep söyledim bu hafta sonuna kadar kesnlkle göndereceğini söyledi..umrm gerçktnde gider annesyle konşmş gtmcm diyomuş yani düşünün bu kadar gıcık sinr bozucu bi insan ..ama inanın bu kısmı beni hiç ilglndrmyo artık hep ben mi üzülcm brzda onlr üüzlsn napm artık kaç gndr evime gtmyrm oğlmla

günaydın kızlar,
dün akşam eşimle bulştk herşeyi konştk detaylaryla ..Bu duurmdan çok üzgün oldğnu ne yapacağnı şaşrdğnı bilemediğini söyleyp durdu.. gerçekten kötü haldeydi bunu farkettim çok üzgündü ama hani içim acımadı bu sefer çünk çözüm onda yani uygun bi dille annesne gt demeyi bilmelydi benm o eve hiç bi şeklde gtmeyeceğmi de biliyo bunlrı ona hep söyledim bu hafta sonuna kadar kesnlkle göndereceğini söyledi..umrm gerçktnde gider annesyle konşmş gtmcm diyomuş yani düşünün bu kadar gıcık sinr bozucu bi insan ..ama inanın bu kısmı beni hiç ilglndrmyo artık hep ben mi üzülcm brzda onlr üüzlsn napm artık kaç gndr evime gtmyrm oğlmla

oğlu git dio anasıda gıtmıcem dio
yüzsüzzzzzz
yok anacım sen bana ozelden ev adresını at ben gıdıp defedıyım su kadını
ay tepem attı sabah sabah
pis karıııı
bak sabah sabah salon kadını cizgimden kaydırdı beni....

oğlu git dio anasıda gıtmıcem dio
yüzsüzzzzzz
yok anacım sen bana ozelden ev adresını at ben gıdıp defedıyım su kadını
ay tepem attı sabah sabah
pis karıııı
bak sabah sabah salon kadını cizgimden kaydırdı beni....

aynn öyle söyldi eşim cnm ...bu kadn gttn ble anlmyo utnmsa eşimi kovck evden

aynn öyle söyldi eşim cnm ...bu kadn gttn ble anlmyo utnmsa eşimi kovck evden

yahu napılırki boyle kadına. bi tek rezillikten anlıo demekki. kovucaksınız bayagı bayagı demekkii... o da sızın terbıyenıze yakısmaz. darılma kuzum ama suan ege ve senden cok eşine üzülüorum. oğlunun yuvasını dagıtmaktan cekınmeyen bı anne, evden gıtmekle haklı bir eş, ortada masum yavrusu... adam yapılması gerekenı yaptıgı halde sonuc vermeyen bir anneye sahip... sen sonuna kadar haklısın davanda, ınsallah gonderebılır hafta sonuna kadar...

günaydın kızlar,

ya ne yüzsüz ne terbıyesız bı kadınmıs
hala gıtmıycem dıyo yuh yani:57:

yahu napılırki boyle kadına. bi tek rezillikten anlıo demekki. kovucaksınız bayagı bayagı demekkii... o da sızın terbıyenıze yakısmaz. darılma kuzum ama suan ege ve senden cok eşine üzülüorum. oğlunun yuvasını dagıtmaktan cekınmeyen bı anne, evden gıtmekle haklı bir eş, ortada masum yavrusu... adam yapılması gerekenı yaptıgı halde sonuc vermeyen bir anneye sahip... sen sonuna kadar haklısın davanda, ınsallah gonderebılır hafta sonuna kadar...

ben hep eşimn açsndn bakmaya çalştm cnm ama olmuyo yani inan brz insnlık olsa içinde gene dcm k ben hakszm ama görmeye dahi tahammlm yok o kadar nefret etmşm...

ya ne yüzsüz ne terbıyesız bı kadınmıs
hala gıtmıycem dıyo yuh yani:57:

bu yüzsüzlk değil bence cnm o bizi istemyo benm o evde oğluyla oturmama katlanamyo bana ben istanbula gelrken hiç bişey yapamadan geri döneceksn demişti ama dediği olmadı herşeyi fazlsyla yaptım kendi hayal ettğmdn daha güzl bi evm oldu eksksz

günaydın kızlar,

:53::53::53::53::53:
tek kelımeyle yuh dıyorum sen bu kadınla aynı evde nasıl oturdun nasıl ıdare ettın ınsanı sınır hastası eder bu kadın be !!!

Sayın konu sahibi...
Dilimizde sesli harfler de bulunmakta, hızlı bir biçimde yazmanız gerekebilir ancak burası da bir forum ve yazı dili ile anlaşıyoruz siz harfleri eksik yazarsanız nasıl sağlıklı çıkarım yapmamızı bekleyebilirsiniz ki????
Lütfen biraz daha özen...
Yksa sz blye yazdkça bz hiçbşy anlymayz...

ayy ne bicim bi insan bu yaa resmen yuzunun astari yok esin bence cumartesi gunune bi bilet alsin bugun biletini aldim deyip versin eline tabi buna ragmen yine gider mi bilinmez?

ayy ne bicim bi insan bu yaa resmen yuzunun astari yok esin bence cumartesi gunune bi bilet alsin bugun biletini aldim deyip versin eline tabi buna ragmen yine gider mi bilinmez?

bilinir canım bilinir. o kadın evden sacından sürülmedikçe gitmicek gibi gelio bana

Back
X