Susmaya devam mı etmeliyim?

Ağzına sağlık cankizim... sen de ne güzel anlatmışsın.. aynen katılıyorum..

Forumda ne zaman norm dışı birşey konuşulsa hemen böyle bir üslupla yüklenenler çıkıyor... belki benzer hikayelerin farklı açıdan mağdurları olmuş oluyorlar, yine de bu sıfatları yakıştırmak çok çirkin... üstelik burada kimse oh iyi yapmış demiyor ki... inatla tekrar tekrar söyleyip duruyor...

Beki de kendi eşlerinden endişe ediyorlar bu hikayeleri duyunca, oysa bunun yerine kendi kızlarından kızkardeşlerinden endişe edip de büyük konuşmaması gerekmez mi insanın...

inşallah konu sahibi kardeşimiz de kendini korur, hayırlısıyla kendi hayatını kurar..

Böyle bir olasılık yok kesinlikle.
Eniştem evden işe, işten eve bir adam doğru düzgün erkek arkadaşı bile yok.
Ablamdan neden şüphelenmediğini bilmiyorum, belki de çok güveniyordur.
Ayrıca ablam ondan daha önce boşanmak istediğinde ağlamıştı yani çok da seviyor.
Ablamın görüştüğü adamlarla arasında cinsellik yok daha çok flört ediyor, geziyor, konuşuyor.
Sen bilemezsin diyebilirsiniz ama böyle bir şeye ihtimal bile vermiyorum.

aynen canım.
dün benim yorumuma cevap vermiş "bu kadın senin eşinle yapsa yinede din kardeşim yanlış yapmış "dermisin diye..alakaya bak.

Çok iyi olmuş sevinmişsin de kısa bandı oda evli olup evine bir haftalığına başka erkek alan biri içindi.

Kardeşi de söylüyor iki tarafı da idare ediyormuş zevk derim ben buna

Evet sizin için farklı benim için farklı annesine söyler olacağına varır her şey

Son düzenleme:
Susmaya devam etmeyip neyapabilirsin ki?
Eğer yapılabilecek birşey varsa, bunu yapması gerekenler varmış senden önce. Annen baban abin v.s.
O yüzden susmaya devam et.
Uzak dur bir de.

ablan esini aldatiyor siz buna omur boyu sir kalacak diyorsunuz ablanin enisteni aldatmasindan daha cok arkanizdan konustugu icin muzdaripsiniz kardeslikten cok insanlik gorevini yap enistene gercegi acikla adami daha fazla keriz yerine koymasin ablan

Bu benim boyumu aşıyor.
Böyle bir şeyi söyleyecek kişi ben olamam.

enişteye söylemiyorsun o söylemiyor bu söylemiyor ablan arkandan konuşmaya devam ediyor e be kardeşim sorabilir miyim peki bu konuyu buraya neden açtın..içini dökmek içinse sadece amenna Allah kolaylık versin ablanıza ve size diyip kenara çekilelim ne dersin

Ablamın arkamdan konuştuklarını duymamış gibi yaptım.
Ağlıyor, sinir hastası ve benden kaç yaş büyük diye karşısında genellikle sustum.
Ama artık sabrımı zorlamaya başladı ve ben de bir karar almadan önce danışmak istedim.
Artık susmalı mıyım susmamalı mıyım?
Mesele bu yani içimi dökmek için yazmadım.

Son düzenleme:

pekala burda yorum yapan 100 üyeden 99 nun dediği gibi susma kardeşim...

Canim sen ne kadar iyi kalpliliginden insanligindan ödün verme ablana gelince bunu göremiyo belli gözüne perde inmiş yanlış yapiyo ama bence sen saygını göster çok da samimi olmamaya çalış çünkü karakterini anlattin ablanın yarın birgün ortaya çıksa durumu sanada atar suçu oda biliyodu falan ailenle aran açılır. Allah yardımcın olsun tatlım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…