MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
10 gunun susmuslugunu nasil cikaracagimi bilemedimgeçmiş gitmiş bi olay. evet can sıkıcı ama bunda duvar yumruklayacak bişey yok ki. bu kadar kontrolsüz olmayın.
Yaz donemi uyarilarimdan dolayi tartistik. Esim ne derse sus dedi. Nasil sustum ben de anlamadim.Saçınızı yolup duvarları yumruklamak yerine “anne bu yaptığın doğru değil,bi daha yapma”diyebilirdiniz.Hatta geç değil,yalnız kaldığınızda uyarın.
Cocuk gitmedi, sadece baktik kaldik ailecekValla kusura bakmayın ama eşin ve sen nasıl izin verdiniz
Memesi temiz mi değil mi belli değil, ki zaten görüntüsü ve düşüncesi bile kötü
Ben de okudum ve " ulan ne insanlar var dedim" " sukur benimkiyle anlasamayiz ama oyle yapmiyorlar" " nasil susuyorlar" dedim. Dedigim geldi buldu beni.Ya bunu bir kaç kişiden daha okudum
Nedir bu babannelerinin torunlarına meme vermeye çalışma merakı.anlamadim
Ya bunu bir kaç kişiden daha okudum
Nedir bu babannelerinin torunlarına meme vermeye çalışma merakı.anlamadim
Oha ohaSustum ama nasıl sustum gelin bana sorun. Kv bendeydi. Uzaktan geldi. Torunuyla vakit gecirsin diye 10 gun babaannesiyle kaldi kizim. Normalde bakicisi var. Soyledim 10 gun boyunca goturmedim. Yazın tartistik o nedenle cocukla ilgili konular disinda konusmadik. Canimi sıkacak bir sey soyledigunde sustum. Ama cocukla ilgili can sıkan bir seyde susmak cok koydu. Bugun gitti. Cocugu uyuttum. Az önce duvarları yumrukladim. Saçlarımı cektim. Canimi yakmak istedim.
Olay şu:
Gitmesine birkac gun vardi. Aksam cay vakti. Kizimin uyku saati yaklasti. Emerek uyuyor. Geldi memiş dedi. Tamam kizim dedim. Ben mutfaktayken babaannesi cagirdi gitmedi mi noldu orasini bilmiyorum. Koca kadın açtı memelerini gel bede de memis var fiyor cocuga!!!! Nasıl şoka girdim anlatamam. Esim sadece annede sut olur baskasinda olmaz dedi. Kafina kapat mapat demedik. Kac saniye bu manzaraya sahit olduk hatirlamiyorum. Ne insanlar var, neler yasiyoruz? Iyi ki surekli ayni ortamda degiliz. Siz olsaniz nasil tepki verirdiniz? Bundan sonra nasil davranmaliyim? Cocuk unutur da ben nasil unutacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?