Sustuğum için Çok Sinirliyim

Eşini çooook merak ettim

Nasıl bir tip o herşeye sus diyen

Yani evet sen sus denir de bu durumda onun bir şey demesi lazım

Kv ye ben pek birşey demezdim zira eşim benim söyleyeceğimin beş kat keskin halini söylerdi

Çocuğa Kv nin bakmasına izin vermeniz hataydı bir daha bu hataya düşmeyin

Benim bir tanidigim kadin kendi oz kizinin bebegine acti memelerini
Bende yanlarindaydim. Sok olmustum ahahah.

Hangi kafayla yapiyorlar bunu anlamiyorum. Ama kendi öz kizlarina da yapan var demek icin geldim. Bence gelinle yarismakla alakasi yok.
Emzirmemisse kafanizi duvarlara sürmeye gerek yok. Cahil diyip gecin uyarinizi yaparak.

Son düzenleme:
Cocuk onunla uyumak istwmedigi icin bizde oldugu muddet boyunca kizim esimle aramizda yatti.

Diyorum Allahım akıl fikir versin şu yaşında yanı.Sen kendindemisin iyimisin diye bir sarsardım herhalde.kızmakta haklısınız ama başınızı duvarlara felanda sürtmeyin verim cevabını, tam anlamıyla cahillikten diyorum artık.

Ne meme göstermeye meraklı kayınvalideler varmış yahu!
KK nın gelinlerinin kaderi midir nedir?

Allahtan kizim anlamiyor ve benimkilere bile banyoda uzayli görmüs gibi bakiyor. Sizin araniz kötü olunca zaten kan beyninze vurmus, hakli olarak... ama ben olsam ne yapardim hic bilmiyorumne hissedilir ki? Cok kiskanclik olur herhalde ve kizimi onunla yanliz birakmazdim hic. Her firsatta da bu sacmaligi yüzüne vurun belki yavastan iciniz sogur

Evli falan değilim ama ben söylerdim heralde napıyorsun kapatır mısın vs. diye, kimsenin mahremini görmek zorunda değilim.
Kvler neden böyle emzirme merakına giriyorlar anlam veremiyorum hiç, çok acayip :/

Son düzenleme:
Bu nasıl bir olay ya cok şaşırdım bunu bikac kez okudum burda garip tuhaf bir olay , cok merakliysa dogursun emzirsin. Oğlunun yanında meme acmak nedir. Çocuğun ağzına vermek nedir kusacam

Küçükken bende ananemi emerdim :) annem calisiyordu. gerçi ananemin gençliğinde yasadıgı köyde emzirmedigi çocuk kalmamış gibi bişey. Hangi bebegin annesi tarlaya yaylaya hayvan otlatmaya giderse susturucu niyetine emzirirmiş :) şimdi düşünüyorum da ananem değilde bahanem emzirseydi tiksinirdim sanırım. Ananemin bende ki emeği verdiği sevgi şevkat daha farklı. Çok anaç bir insan. Emzirmek disinda hala oyle :) ama artik bayagi yaş aldi

Bunu bi kaç kişi daha paylaşmıştı. Hatta kuzenimin kayınvalidesi oğlana meme vermeye çalışmış bi kaç kez kız çalışıyo garibim yeğeni ağzından kaçırmış. Çocuğum yok, olursada böyle bişeyin imasında bile çok ters tepki veririm. Ne münasebet yani. Bu kaynanaların aptalca toruna meme verme merakınıda anlayabilmiş değilim.

Bizimkindede var bu huy. Benden gizli vermis. Emdi sut gelmeyince birakti diyo.
Amacin neydi dedim durmuyodu dedi. Bi kendine gel kac yasinda kadinsin sen kendine yakistiriyomusun hic dedim ne var herkes yapiyo dedi.
Gel komsuya gidip yaptigini soralim cok normalse komsularindan normal desin dedim iyi be dedi konuyu kapatti.

Esime soylesem o da kızar ama annesini iyice gozunde dusurmek onuda mahcup etmek istemiyorum. O kadar garip harekwtleri varki ne diyim ya. Ya sabir diyip sakin kalmaya calisiyorum

Ay bi gülesim geldi ya bi tyaf bizim kadinlar oy oy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…