Sustuğum için Çok Sinirliyim

Benim çocuğuma başka birisi,babaannesi anneannesi dahi olsa gel bende de memiş var diyip memesini açsa sessiz kalmayacağım kesin birşey. Madem kendinize zarar verecek kadar sinirlendiniz neden tepkisiz kalıyorsunuz?

amannnnn ne olmus bnm kaynanada yapiyor hic aldrmiyorm sacma

Cocuga travma yaratmıs salak karı ya.. hayır bu banaannelerin kompleksi ne anlamıyorum anaları yerıne onların sütsüz porsuk memelerını emse torubları daha mutlu olacaklar..esınız de mı gordu? Cocuga cınsel tacıze bıle gırer bu.. tırsıtın şu ruh hastasını mahkemeye vericem seni diye :)

Ya çocuk 2 meme gördü diye travma falan yaşamaz. Sonuçta başka emziren anneleri de görüyorlar. Zaten emmemiş. Çocuk açısından sorun yok da asıl travma kocana ve sana olmuş. ne edepsiz insanlar var ya.

Oha oha
Kocaman oğlunun yanında mı yaptı bunu
Kafa gitmiş hayırlı uğurlu olsn bacım.
Bosa kendini yıpratma ona laf geçmez artık
Bence de kadında kafa gitmiş, ben bunu başka türlü açıklayamam, ve evet haklısın çok sinirlenirdim ben olsam, ben sütyen takmayan kadınlara bile dayanamazken bir de açıp göstermesi kafayı yemişlik resmen

Kendi kendisini rezil etmiş birisine söylenecek çok da söz yoktur.Ama sizin öfkeniz ile başa cikamama probleminiz beni endişelendirdi.Kendi saçınızı cekmeniz....duvarları yumruklamaniz sizce de bir sorun olduğunu göstermiyor mu?

Cok haklisiniz.

Kıskançlığın bu kadarı yuh yani siz aile huzurunuz için susmuşsunuz ama içinizde kalmkş cevap verememek. Tepkinize hak vermesem de dışa atmak için gerçekleştirmişsiniz, psikologla bir kaç seans düzenler sinirinizi ve bence eşinizin hatrı bile olsa bir daha evinizde uzun süre konaklamasına izin vermeyin derim.

Iyyy igrenc yahuu bu ne
Nasil susabildiniz gercekten "napiyorsun sen çıldırdın mı" derdim herhalde ben hele ki oglunun yaninda acmis ay Allah'ım sen akıl fikir ver

Mide bulandırıcı ya hemde niye açıyor orasını burasını oğlundan da utanmamis vallahi pes yani. Demekki ayarsız bir insan sözde espri yapmış

Ben bebek hasreti çektim iki yıl ve oğlumu gözümden sakındım benim diye çok sahiplendim birde daha 23 günlük bebek ben lohusayım sen düşün gerisini... yorgunluktan gece uyuya kalmışım. oğlum uyanınca kaynanamda çocuğu Emzirmiş... sabah oldu bunu bana gülerek anlatıyor ama nasıl desem başımdan aşağı kaynar su döküldü ki ben kaynanama günahımı vermem. Babasını emzirdim oğlunu emzirdim diye nasıl keyifli ben aklımı kaybedecektim ki bi ara eşimin silahına göz diktim(allah göstermesin ) sonra odaya gittim ağladım krize girdim eşimi aradım eşim de çok sinirlendi ablasını aramış direk annesine söylemek istememiş kalbi kırılmasın diye beş dakika sonra kaynanamı aradılar ama kimin umrunda o yaptığından çok memnundu... o günden beri daha bi nefret ederim kendisinden

Bunda abartacak birşey yok ki bence sizin tepkileriniz hic sağlıklı değil böyle yapacağiniza oturun kadınla konuşun ayrıca kötü birşey yok bunda ha çocuğu ha torunu ki torunlar evlattan bile tatlı olurmuş sevgisinden yapmış kadincaz

Son düzenleme:
Önüne gelen her istediğinde açsın cocugu emzirsin oyle mi? Bakıcıma anne derdi bir ara. Memiş memis diye yakasına yapısırmıs. Kadın panikle beni aradı, gelin emek istiyor dedi. Ona sakinlikle sadece annede oldugunu anlatmasini istedim. Toplantim vardi ve gitmem mumkun degildi. Kucucuk cocuga onda sut olmadigini anlatmis ve sonra dikkatini baska yone cekmis yani acıp gostermemis veya emzirmemis. Ama kv biraksaydim o durumda emzirirdi buyuk ihtimalle. Sizin dogru gordugunuzu ben yadirgadim açıkçası. Tepkim normal degil farkındayım.

Hayır ben doğru görmüyorum kesinlikle yani sonuçta emzirmemiş öyle olduğu halde tepkinize sasirdim yani uyarsaydınız daha mantıklı olurdu diğer taraftanda onlar çok sevdiğinden bu tepkileri verebiliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…