Sustuğum için Çok Sinirliyim

Kadının yaptığı normal olmamakla birlikte, sizin de tepkiniz aşırı olmuş. Burada öyle olaylar okuyoruz ki
Yıllardır, kusursa bakmayın da sizinki öfkenize göre çok hafif geldi.

O anı gözümde canlandırdım da, kv'nn ne düşünüp, nasıl hissedip bunu yapabildiğini anlayamadım.

Kendinizi paralayacak kadar da ağır bir durum yok ama. Sanırım 10 günün patlaması bu duvarlara vurmak, saçı çekmek. Kendinize zarar verince kv'ye ilahi bir mesaj gitmeyecek, sakin olun, uyuyun bence.

10 günlük diyorum ama 4 yıllık evliyim. Çoğu şeyine gülüp geçtim. Çogu zaman cevap vermeye deger olay demedim. Ben pırlanta degilim. Zittina yaptigim seyler benim de oldu ama baktim boyle olmuyor. Oturduk birbirimizin hosumuza gitmeyen ve hosumuza giden yonlerimizi konustuk. Dikkat etmeye calisacagimizi soyledik. Ama çocuk konusu bambaskaymis. Cocuktan sonra her sozune her lafina cevap verdim, lohusalikta bazen tersledim. Soylediklerini sakalarini kaldiramadim. O gun bugundur batar her soyledigi yaptigi. Yazin bu davranislardan dolayi buyuk tartisma yasadik. Sebebi susmamamdi sanirim. O nedenle esim annesi ne derse yaparsa susmami rica etti. Oyle ima vs yapmadi bu defa zaten. Ufak tefek seyleri de duymazdan geldim. Cocukla ilgili konular disinda muhabbet etmwdik zaten birbirimizle sozlesmisiz gb. Birbirimize karsilikli kirginiz. Oglunun torununun evi gelwcek sevecek. Gorunmez olma karari aldim kendimce bu olaya da tepki vermedim. Tepki veremedigim icin icimde buyuttum ve kendime zarar verdim sanirim. Normalde de sinirimi esyalardan cikaran biriyim. Saglikli olmadiginin farkina vardim ve gerekli yerlere gidecegim.

Allah sabır versin canım ben sınır oluyorum kendini bilmez herşey e laf vuran insanlara tepkin hoş değil ama onun dışında sabirliymissin gerçekten tabi bilemeyiz kimin ne yaşadığını ama sustukça insanların daha da üzerimize gelmeleri durumu beni de deli ediyor esin doğru olanı yapmış sende ona cevap versen konular uzayacak ve işin içinden çıkılmaz hal alacak açıklamanız biraz sert olmuştu ama şimdi ki yazdikalrinizi okuyunca sonuna kadar hak verdim tepkiniz dışında kendinize zarar vermeyin kesinlikle esiniz ve çocuğunuz için degerlisiniz bunu unutmayın onların size ihtiyacı var

Yarın bir aksilik çikmazsa inşallah psikologla görüşmeye gideceğim. Sayenizde tepkimin normal olmadığını fark ettim. Psikolog ücretleri ne kadar artmıs. Her hafta gidemeyecegimi soyleyecegim kadina. 3 haftada ya da ayda bir gidebilirim ancak.

1)KV kafayı yemiş
2)seni kıskanıyor
3)Daha sonrasında oğlunun yanında yaptığı bu iğrenç hareketten kendisi utandımı acaba..
4)Bence Bir daha sakın kv oğlunu yanlız bırakma. kendi oğlunun gözü önünde memişini açan , gece al em oğlum diyip uyuturda

Allah akıl fikir versin

Takilmayin konuya. Abartacak birsey yok. Evet cok garip ve tuhaf ama susmaniz gayet yerinde ve olgunca bir davranis olmus. Zaten hic bir cocuk da gidip emmiyor. Reddedilince duruluyorlar merak etmeyin.

Ben elimdeki bardağı düşürürdüm heralde Sonrada tepki gösterirdim ,koşar çocuğumun gözünü kapatırdım heralde. Böyle şeylere sessiz kalmayın çocuğun cinsel gelişimi için önemli, böyle şeyler normal olarak gösterilmemeli. Cinsel istismara varan olaylar yaşanabilir . Kv nizle konuşun bi daha böyle münasebetsiz bişey yapmasın, eşinizde mi oradaydı ? İnanılmaz ya gerçekten

burada esinizin hatasi buyuk,
size degil kendi annesine sus diyecekti, cocukla ilgili konular icin tabi ki.

yerinizde olsam esimi guzel bir haslardim.

Bu Kaynanalar da ne meraklı gelinin çocuğunu emzirme ye ..
Sinir patlamasını kaynananızın yanında yaşasaydınız keşke edepsiz kadın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…