- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Allah sabır versin canım ben sınır oluyorum kendini bilmez herşey e laf vuran insanlara tepkin hoş değil ama onun dışında sabirliymissin gerçekten tabi bilemeyiz kimin ne yaşadığını ama sustukça insanların daha da üzerimize gelmeleri durumu beni de deli ediyor esin doğru olanı yapmış sende ona cevap versen konular uzayacak ve işin içinden çıkılmaz hal alacak açıklamanız biraz sert olmuştu ama şimdi ki yazdikalrinizi okuyunca sonuna kadar hak verdim tepkiniz dışında kendinize zarar vermeyin kesinlikle esiniz ve çocuğunuz için degerlisiniz bunu unutmayın onların size ihtiyacı var10 günlük diyorum ama 4 yıllık evliyim. Çoğu şeyine gülüp geçtim. Çogu zaman cevap vermeye deger olay demedim. Ben pırlanta degilim. Zittina yaptigim seyler benim de oldu ama baktim boyle olmuyor. Oturduk birbirimizin hosumuza gitmeyen ve hosumuza giden yonlerimizi konustuk. Dikkat etmeye calisacagimizi soyledik. Ama çocuk konusu bambaskaymis. Cocuktan sonra her sozune her lafina cevap verdim, lohusalikta bazen tersledim. Soylediklerini sakalarini kaldiramadim. O gun bugundur batar her soyledigi yaptigi. Yazin bu davranislardan dolayi buyuk tartisma yasadik. Sebebi susmamamdi sanirim. O nedenle esim annesi ne derse yaparsa susmami rica etti. Oyle ima vs yapmadi bu defa zaten. Ufak tefek seyleri de duymazdan geldim. Cocukla ilgili konular disinda muhabbet etmwdik zaten birbirimizle sozlesmisiz gb. Birbirimize karsilikli kirginiz. Oglunun torununun evi gelwcek sevecek. Gorunmez olma karari aldim kendimce bu olaya da tepki vermedim. Tepki veremedigim icin icimde buyuttum ve kendime zarar verdim sanirim. Normalde de sinirimi esyalardan cikaran biriyim. Saglikli olmadiginin farkina vardim ve gerekli yerlere gidecegim.
Dogru sen hep boyle kalacaksin hic yaslanmayacaksin ya ne degisik insanlarsiniz ya gördükçe yazılanları şaşırıyorum
AynenBence de kadında kafa gitmiş, ben bunu başka türlü açıklayamam, ve evet haklısın çok sinirlenirdim ben olsam, ben sütyen takmayan kadınlara bile dayanamazken bir de açıp göstermesi kafayı yemişlik resmen
Uçan sabri olayındaki muhabbet geldi aklıma:)Bu kv lrdeki memis gosterme meraki nedendir acaba..
Esiniz cok olagan karsilamis, siz duvara yumruk atarak..
Anne napiyosun diyebilirdiniz, en azindan.
Onun memesinden süt içmiş olsaydi bile yibe abartı bir tepki olurdu kendini duvarlara vurmak.Yaptıgı hiç hoş değil evet
Ama kafanızı duvarlara vurup saçlarınızı çekecek kadarda abartmayın lütfen sonuçta çocuğunuz onun memesinden süt içmemiş
Uçan sabri olayındaki muhabbet geldi aklıma:)
Sabri bey napıyosunuz.:)
Sustum ama nasıl sustum gelin bana sorun. Kv bendeydi. Uzaktan geldi. Torunuyla vakit gecirsin diye 10 gun babaannesiyle kaldi kizim. Normalde bakicisi var. Soyledim 10 gun boyunca goturmedim. Yazın tartistik o nedenle cocukla ilgili konular disinda konusmadik. Canimi sıkacak bir sey soyledigunde sustum. Ama cocukla ilgili can sıkan bir seyde susmak cok koydu. Bugun gitti. Cocugu uyuttum. Az önce duvarları yumrukladim. Saçlarımı cektim. Canimi yakmak istedim.
Olay şu:
Gitmesine birkac gun vardi. Aksam cay vakti. Kizimin uyku saati yaklasti. Emerek uyuyor. Geldi memiş dedi. Tamam kizim dedim. Ben mutfaktayken babaannesi cagirdi gitmedi mi noldu orasini bilmiyorum. Koca kadın açtı memelerini gel bede de memis var fiyor cocuga!!!! Nasıl şoka girdim anlatamam. Esim sadece annede sut olur baskasinda olmaz dedi. Kafina kapat mapat demedik. Kac saniye bu manzaraya sahit olduk hatirlamiyorum. Ne insanlar var, neler yasiyoruz? Iyi ki surekli ayni ortamda degiliz. Siz olsaniz nasil tepki verirdiniz? Bundan sonra nasil davranmaliyim? Cocuk unutur da ben nasil unutacagim.
10 günlük diyorum ama 4 yıllık evliyim. Çoğu şeyine gülüp geçtim. Çogu zaman cevap vermeye deger olay demedim. Ben pırlanta degilim. Zittina yaptigim seyler benim de oldu ama baktim boyle olmuyor. Oturduk birbirimizin hosumuza gitmeyen ve hosumuza giden yonlerimizi konustuk. Dikkat etmeye calisacagimizi soyledik. Ama çocuk konusu bambaskaymis. Cocuktan sonra her sozune her lafina cevap verdim, lohusalikta bazen tersledim. Soylediklerini sakalarini kaldiramadim. O gun bugundur batar her soyledigi yaptigi. Yazin bu davranislardan dolayi buyuk tartisma yasadik. Sebebi susmamamdi sanirim. O nedenle esim annesi ne derse yaparsa susmami rica etti. Oyle ima vs yapmadi bu defa zaten. Ufak tefek seyleri de duymazdan geldim. Cocukla ilgili konular disinda muhabbet etmwdik zaten birbirimizle sozlesmisiz gb. Birbirimize karsilikli kirginiz. Oglunun torununun evi gelwcek sevecek. Gorunmez olma karari aldim kendimce bu olaya da tepki vermedim. Tepki veremedigim icin icimde buyuttum ve kendime zarar verdim sanirim. Normalde de sinirimi esyalardan cikaran biriyim. Saglikli olmadiginin farkina vardim ve gerekli yerlere gidecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?