süt anne arıyorum

Günümüzde arastirildigin da anne sutu kadar olmasada çok kaliteli avrupa mamalar var.. bu şekilde kullanmanız daha iyi

Bnm ıkı bebegım vardır ve bırı 7 dıgerı 8 ayını gecmıstır.sutum ıkısine ancak yetmektedır.bu sebeple verilecek fazla sütüm yoktur.lutfen msj atıp yardım ıstemeden önce tarıhlerı ve bu msjımı dıkkat edersenız sevınırım.ısrarla bnden yardım ıstyrsunuz ve yardım edememek beni uzuyor.sutu fazla olan anneler inşallah sıze kayıtsız kalmayacaktır

haklısın ama sanıyorum kı bu insanlar bunu akıl edecek zıhnıyette.evet bende bir yabancıya verdım.bnm kızım var bırde oğlum oldu.evet yabancıya verdım ama noldu.olan şu ki sut verdgm bebegın annesı bnm 24saat msjlastgım,daniştıgım ,arkadaşım,sırdaşım,kardeşim oldu.kafa yapımız ,aıle hayatmz,yaşayışımız bile aynı cıktı.kavga ettik gene kopamadık dayanamayıp barıstık.herkes bn gbı şanslı olmaz tabıkı.bu Rabbımın lutfuydu bana.ve bebek lrrımız bırbırunı tanıyarak büyüyecek.hrrkes bnm gbı şanslı çıkmaz tabıkı ama sanıyorum kı bunuda akıl ederek sut verıyor ve alıyorlar.burda uyarı yapmanız yersız.yanlış anlamayın lütfen sızı kırnak ıcın yazmıyorum ama etraftan zaten yeterince bunu duyup kınanıyoruz ve bir yerden sonra çok bunaltıcı oluyor

CANIMSINNNNNNNN

Ettiğim masraflarımı alarak,ihtıyacı olana süt vereblrm.elimde çok sayıda yeni sut var

Merhaba,
Benim Mayıs 2015 doğumlu bir kızım var. Kızım hiç emmedi ve sürekli sütümü sağarak veriyorum.
Ilk Başlarda günde 2000 Cc ye yakın süt sağıyordum ve sürekli göğüslerimde bu süt fAzlalığından tıkanıyordu süt sağma sıklığını azaltarak çok şükür şimdi 1200cc kere kadar geriledik bu arada poşetlerde süt paketledim. Çünkü atmaya hiç kıyamadım. Anne sütü ihtiyacı olanlara ücretsiz olarak verebilirim. Ilgilenenler mesaj atabilir.

Merhaba aslininannesi size ozel mesaj atmistim ,sutunuze ihtiyacim var yardimci olursaniz cok sevinirim

Tatlım özel değilse kızın neden sütünü emmedi?

2015 subat ayinda dogum yaptim ve oglum hic emmedigi icin sagarak verdim.Ise baslayacagim icinde bir yandan sut biriktirdim fakat oglum sutlerin hepsini icemedi. Oglu olan ve gerçekten ihtiyaç duyan anneler benimle temasa gecerse sutlerimden verebilirim.

lgen hanım yada anne sütüne ihtiyacı olan varsa .... mail adresinden ulaşabilirsiniz. .ne ücreti ya ayıptır bunun için para istemek

Son düzenleyen: Moderatör:
2015 Mayıs ayında doğum yaptım, Temmuz ayının başından beri süt sağıyor ve saklıyorum, 40 poşeti geçmiştir, bebeğim biberon almadığı için sütler olduğu gibi duruyor. Testlere göre herhangi bir alerjim yok, sağlıklıyım ve anne sütüne ihtiyaç duyan varsa seve seve verebilirim. Ücret istemiyorum kesinlikle, antalyada ihtiyacı olanlar öncelikli olmak üzere verebilirim, mesajlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar merhaba, aynı şekilde benim de elimde sütler var.
Bebeğim 7-10 aylık iken sağılmış sütler (hala da sağıyorum).
İstanbul'da yaşıyorum, isteyen olursa seve seve paylaşabilirim.

Sutunu

Sutleriniz duruyormu 2 gün önce 28 haftalık doğum yaptım sutum gelmedi bebeğim yoğun bakım kuvezde süt istediler veremiyorum nolur denizlideyim vernediyseniz ben alırım

Sutleriniz duruyormu 2 gün önce 28 haftalık doğum yaptım sutum gelmedi bebeğim yoğun bakım kuvezde süt istediler veremiyorum nolur denizlideyim vernediyseniz ben alırım

ellvan hanım cvp yazdım ama umarım hemen görürsünüz

merhaba beim iki aylık bir kızım var, on süresince ilaç kullanacagım için , on günlük süte ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim

merhaba benim de iki aylık bir kızım var ve on gün ilaç kullanmam gerekiyor. bana on gün yetecek anne sütü lazım yardımcı olabilirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…