- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Son zamanda herkesle haksiz yere kotu oluyorim bu bide akrabam ondan belli etmek istemedim canimAlındığınızı belli etseydiniz daha iyi olurdu...
Bende alınırdım ama içimde tutmaz,belli ederdim!
Aslinda o da boyle seyler dediCocugun bir duzeni olmali.
Kafasina gore birilerinin evine gitmemeli.
Amca kizi hakli.
Evine gidecek ondan sonra buyukler izin verirse gider.
Bunda kirilacak birsey yok.
Cocuk bir daha size gelirse evine yollayin
Evet kisisel algiladim sanirim aslinda onda hakli ona o an hakvermeye calistim ama icindeki duyguyu atamadim ve kalkyim eve geldim hala kotu hissediyorum sanirim aklima hic rahatsiz olacaklari gelmedi kenndim gibi zannettim aniden bole bisey duyunca şoka girdim galibaTamam iyi niyetlisiniz, siz de haklısınız ama kuzeniniz açısından bakınca o da kendine göre haklı.
Emanet çocuk bakıyor kendisi, hani kötü değilsinizdir kuzen olarak belli samimiyetiniz de vardır elbette ama kuzeninizin eşi için bir derece yabancısınız ve adamın bu konuda eşiyle hafif bir tartışma yaşaması da normal. Onun bir sonucu olarak çocuğu biraz geri tutmak istemeleri de normal.
Bugün siz küpe verirsiniz, yarın başka biri bileklik takar hop derken gidiverir çocuk Allah korusun, 10-11 yaşındaki çocuk bu.
Bunu kişisel algılamayın bence, emanet konusunda karşı tarafın biraz daha titizlenme kararı olarak görün. Bir düzen kurmaya çalışıyorlar, alınıp gücenmeyin.
Evet hakli simdi bu durumda ben mi sucluyum o gun eve aldim diyeBen kadını haklı buldum. Kızınız okuldan çıkıp direkt onlara gitse size telefon edilip emrivaki yapılsa siz kızmaz mıydınız?
Size çok sık gelip gidip rahatsızlık verebileceğini düşünmüş ondan yüz bulmasın ve bu kadar sık gelmesin istiyorlar ki bence çok haklılar.
Ben konuyu ilk okurken rahatsız oldunuz sanmıştım. Ne güzel rahatsız değilsiniz ama çoğu insan rahat edemez zırt pırt gelen çocuk da olsa. Kadın da böyle düşünüyor ki öyle tepki vermiş. Siz iyi niyet göstermişssiniz karşınızdaki de kötü niyetli değil aslında. Sizi düşünüyor. Kızını da düşünüyor. Ben anne değilim ama reşit olmadıkça çocuğumun başkasının evine hele ki çocuk yaşta böyle sık girip çıkmasını istemezdim.
Evet canim zaten oyle..kizin huyunu begenmiuor ablam soz dinlemiyormus ama daha oncr dememisti bunlari bana bende aklima oyle seyler gelmemisti gonul rahatliyla aliyodum eveS smollgirl20 merhaba ..
Almadığınızı direkt söyleyebilirdiniz.. Açık sözlü olmak lazım iki taraflı olarak.
Bence bayan haklı. Kız çok küçük ve kıza bir nevi otorite kurmak istiyor olabilirler. Sorun sizden ziyade kızın emrivaki yaptırmasi olabilir. Sonuçta bir sekilde otorite kurmaya calisiyor olabilirler. Bugub size gelir yarın baska birine gider sonra ipin ucu kaçar. Bubları acıksozlulukle konusabilir anlayıs gösterebilirsiniz bence.
Sanirim ona kirildim zaten hassasim ..birden baya bi saydirdi gibime geldi valla ne dicemi bilemedim aldi beni karsisina konustu resmen..Siz iyi bir insansınız belli.Amcanızın kızının da durumuna hak vermek lazım sonuçta emanet bir çocuk bakıyor Allah korusun başına bişey gelse olurya kafasını biryere çarpsa eve giderken bişey olsa çocuğun babasına hesap verecek büyük sorumluluk altında kırılmayın anlamaya çalışın bir de başına buyruk olmasını istemiyordur bu da sahip çıkmak belki kendini sert ifade etti ona kırıldınız
Bilemiyorum ya kafam karisti artik gelirse eve almasammi diyr dusunuyorum ama bir sure almayacagim sanirim...onlarda zaten istemiyomus diye beni yanlis anlayio daha da gondermezler heralde...saskinlik icindeyim.hep boyle seyler yasiyorum son drrce iyi niyetliyken hep o kisileri kaybediyorum sonradaçocuk ilk eşindenmiş. belki adam kadın başından atıyor sandı. alınacak pek bişey yok bence. sonuçta adamın huyunu suyunu veya evin içinde olanları bilmiyosunuz.
Bilemiyorum ya kafam karisti artik gelirse eve almasammi diyr dusunuyorum ama bir sure almayacagim sanirim...onlarda zaten istemiyomus diye beni yanlis anlayio daha da gondermezler heralde...saskinlik icindeyim.hep boyle seyler yasiyorum son drrce iyi niyetliyken hep o kisileri kaybediyorum sonrada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?