Sz nasil karşılardiniz?

Kendinize özel yapılmış olarak algılamayın. Haklılar. Sizin niyetiniz iyi ama yarın başkası çıkar karşısına ona da çabuk güvenir çocuk. Kuralları olmalı ve uymalı bence de. Babasını takdir ettim. Üstelik kırılacak bir durum değil. Sizin kızınız biraz daha büyüyünce hak vereceksiniz. Bence amca kızıyla bir daha gorustugunuzde söyleyin. Siz hakliydiniz ben düşünemedim, sizden izinli olarak haftada bir ya da iki gün gelebilir, onun harici almam eve ve birşey de vermem bir daha deyin. Kırılacak bir durum yok güzelce de açıklamış aslında size.

Uzgunum haklilar.. devir cok kotu surekli gozetim altinda bulunmak zorunda artik cocuklarimiz.. bu sizin kotu oldugunuz manasina gelmez.. bunu aliskanlik haline getirir diye dusunuyordur ailesi.. bugun size yarin baskasina..

Sizlik bir durum yok sadece kuzeniniz ilk eşinden olduğu için kızı kıskanıyor gibi hissettim. Siz takmayın çocuk gelince de alın zorla bir çocuğa tavır almayın bildiğinizden şaşmayın.

Hani sana güvenmediğimden değil cümlesini gereksiz buldum amca kızının. Ama konuda genel olarak haklı

Normalde çocuğa davranışları nasıl ablanızın? Bir yönden haklı olsada sanki biraz üvey annelik sezdim bilmiyorum. İki tane küçük hediye için ona bir daha bişey verme falan demesi biraz ağır değilmi? ve çocuğun eve gitmek istememeside bir garip.
Burada herkes yine atıp tutmuş gelin kişisi ya direk haklı görmüşler onu. Allah hiçkimsenin evladını üvey anne eline düşürmesin. En iyisi olsada yine çok zor. Yorumcuların galiba kendi çocuklarının başına böyle bişey asla gelmeyeceğine dair garantileri varki hemen el kadar çocuğu suçlamışlar.

Bence alınmayn kuzeniniz ters tepki vermemis birde onun açısndan bakın sonuçta kendi öz kızı degil ki vardir bi sebebi söyledklerine uyun

Aslinda bende seziyorum guzel bakiuor bakimlari konusunda ama ev islerinde yardim bekliyr ondan hatta bize gelecegi gun kendisi terek bosaltacakmis bigun onceden tembih etmis direkt eve gel bana tabaklari uzatirsin ben terege cikarim yazmis kendisi bacagindan rahatsiz..sanirim yardim.etmedi diye bize kactini dusundu ve ev biraz karismis kocasida agir seyler soylemis sanirim ablamada

Bence hiç alınmayın. Tepkileri çok normal. Kuzeninizin eşinin tepkisi de çok normal. Takıldıkları şeyler de aslına bakılırsa basit şeyler değil. Sizin hediye vermeniz , evinize alıp anneni arayıp izin alalım demeniz doğr değil. Bunu hiç tanımadığı bir başkası da yapabilir çünkü. Ortalıkta bu kadar çocuk istismarı varken kesinlikle alınmayın. Benim çocuğum benden habersiz öz kız kardeşime teyzesine gitse, neden haber vermedin diye tepki gösteririm .
Siz iyi niyetli olabilirsiniz ama çocuğu yetiştiren ailesi siz değilsiniz. Ve bu onların kararı.

Alinmaniza gerek yok, sizinle ilgili olduğunu sanmıyorum, belki de sürekli sormadan etmeden size gelerek rahatsız edebileceğini düşünüyordur.

Çocuğunu disipline etmeye çalışıyor.Alınacak bir şey yok.Çocuğun babası haklı.Zırt pırt bir eve gitmek olmaz.Çocukta anneden habersiz gelmemeli.Sen de anneden habersiz hediye vermemelisin.

Evet sogukluk sokmayim yinede ama akillandim dunki duygularla ayniyim buarada hani kavga yaparsniz sonra kotu hissedersinz ya o his var hala
Yani bence bosuna kötü hissetmeyin rahatlayn belki kızın annesı sıkınti yaratiyordur yada kızda yalan huyu olabilir bilemezsiniz bence skınti yapmayn

Kız kadının ücey kızı.Kızın kendi annesinin tutumunu bilmiyorsunuz.İnsanlar çocukları her hediyeyi alsın istemeyebilirler.Alınacak bir şey yok.Bir suçlu da yok ortada.Kadıncağız uygun bir dille anlatmaya çalışmış.Kolay bir şey değil üvey çocuğa bakmak.Kadının ne yaşadığını bilmiyorsunuz.

Bence 10-11 yaşlarında kızın sürekli sizin 4buçuk yaşınızdaki kızınız ile işi olmamalı.
Yani yaşları yakın değil,ne verebilirler birbirlerine,sıklığı azaltmak lazım.

Amca kızınız titizlenmekle haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…