- 10 Haziran 2020
- 145
- 95
- 48
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Sözlü tacize ugradigin nikinden belli ayol o nasil nik neyse geçmiş olsun .Iki gündür bir adam beni takip ediyordu dün sözlü tacizde bulundu korkup uzaklaştım bugü ayni adamla tekrar karşılaştım beni takip etti ne yapacagimi bilemedim yakında bi karakol vardı oraya kaçtım hemen polislerle geri dönüp adamı gösterdim yakaladılar ifade verdim şikayetçi oldum polisler de sağolsunlar çok yardımcı oldular kendi kızları gibi ilgilendiler ama bir yerden sonra onların da yapabileceği bir sey kalmiyor mahkemeden sonra büyük ihtimal salınacak bu adam tekrar karşıma çıkar diye çok korkuyorum polisler yardımcı oldu uzaklaştırma kararı istedim ama kabul edilir mi ne yapabilirim
Ne alaka bi nikimiz yüzünden suçlanmadigimjz kalmistiSözlü tacize ugradigin nikinden belli ayol o nasil nik neyse geçmiş olsun .
Yavas sakin ne var ayol komigime gitti kim neyi suclamis aaaNe alaka bi nikimiz yüzünden suçlanmadigimjz kalmisti
Bir sure yalniz gezme evde ol zaten pandemi var koruma talebinde bulunIki gündür bir adam beni takip ediyordu dün sözlü tacizde bulundu korkup uzaklaştım bugü ayni adamla tekrar karşılaştım beni takip etti ne yapacagimi bilemedim yakında bi karakol vardı oraya kaçtım hemen polislerle geri dönüp adamı gösterdim yakaladılar ifade verdim şikayetçi oldum polisler de sağolsunlar çok yardımcı oldular kendi kızları gibi ilgilendiler ama bir yerden sonra onların da yapabileceği bir sey kalmiyor mahkemeden sonra büyük ihtimal salınacak bu adam tekrar karşıma çıkar diye çok korkuyorum polisler yardımcı oldu uzaklaştırma kararı istedim ama kabul edilir mi ne yapabilirim
Yakınlarına paylaş bu durumu ve biri süre yalnız kalma çantamda biber gazı olsun özellikleIki gündür bir adam beni takip ediyordu dün sözlü tacizde bulundu korkup uzaklaştım bugü ayni adamla tekrar karşılaştım beni takip etti ne yapacagimi bilemedim yakında bi karakol vardı oraya kaçtım hemen polislerle geri dönüp adamı gösterdim yakaladılar ifade verdim şikayetçi oldum polisler de sağolsunlar çok yardımcı oldular kendi kızları gibi ilgilendiler ama bir yerden sonra onların da yapabileceği bir sey kalmiyor mahkemeden sonra büyük ihtimal salınacak bu adam tekrar karşıma çıkar diye çok korkuyorum polisler yardımcı oldu uzaklaştırma kararı istedim ama kabul edilir mi ne yapabilirim
Evet evimin çevresindeydiMerhaba, çok geçmiş olsun. Evinizin civarında mı gördünüz bu kişiyi? Gördüğünüz yer önemli açıkçası.
Ev civarındaysa sağa sola dikkat kesilerek eve girin, apartmanınızı öğrenmesin.
İş yerinizin etrafınızda olduysa ona verecek bir önlemim yok maalesef
Şöyle birkaç gün gidip kalabileceğiniz arkadaş, akraba yok mu?
Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyIki gündür bir adam beni takip ediyordu dün sözlü tacizde bulundu korkup uzaklaştım bugü ayni adamla tekrar karşılaştım beni takip etti ne yapacagimi bilemedim yakında bi karakol vardı oraya kaçtım hemen polislerle geri dönüp adamı gösterdim yakaladılar ifade verdim şikayetçi oldum polisler de sağolsunlar çok yardımcı oldular kendi kızları gibi ilgilendiler ama bir yerden sonra onların da yapabileceği bir sey kalmiyor mahkemeden sonra büyük ihtimal salınacak bu adam tekrar karşıma çıkar diye çok korkuyorum polisler yardımcı oldu uzaklaştırma kararı istedim ama kabul edilir mi ne yapabilirim
Ya kardeşim hasta mısınız siz türkiyede yaşamıyorsunuz galiba istanbul sözleşmesinin iptal edildiğini karakoldan çıktıktan sonra öğrendim sinirimden ağladım hala sizin gibi zihniyetler oldukça bu pislikler hiç bitmezGündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Bugün bu olayı provoke etmek için bir adam izmirde 3 kadını öldürdü. Adminler ona daa el atsn canım. Senin tanıdıkların heralde..Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Benim zihniyetimi hemen ne bildin 1 mesajla? Sana diyorum ki insanların hassas olduğu bir konuda tartışma oluşturmak için konu açmışsın. Zerre inanmıyorum böyle bir şey yaşadığına, gerçek hesap mısın o bile muammaYa kardeşim hasta mısınız siz türkiyede yaşamıyorsunuz galiba istanbul sözleşmesinin iptal edildiğini karakoldan çıktıktan sonra öğrendim sinirimden ağladım hala sizin gibi zihniyetler oldukça bu pislikler hiç bitmez
Siz bir nick ile çözdünüz ama yardım isteyen bir hemcinsinizin zihniyetini o ne olacak?Benim zihniyetimi hemen ne bildin 1 mesajla? Sana diyorum ki insanların hassas olduğu bir konuda tartışma oluşturmak için konu açmışsın. Zerre inanmıyorum böyle bir şey yaşadığına, gerçek hesap mısın o bile muamma
TaşınınIki gündür bir adam beni takip ediyordu dün sözlü tacizde bulundu korkup uzaklaştım bugü ayni adamla tekrar karşılaştım beni takip etti ne yapacagimi bilemedim yakında bi karakol vardı oraya kaçtım hemen polislerle geri dönüp adamı gösterdim yakaladılar ifade verdim şikayetçi oldum polisler de sağolsunlar çok yardımcı oldular kendi kızları gibi ilgilendiler ama bir yerden sonra onların da yapabileceği bir sey kalmiyor mahkemeden sonra büyük ihtimal salınacak bu adam tekrar karşıma çıkar diye çok korkuyorum polisler yardımcı oldu uzaklaştırma kararı istedim ama kabul edilir mi ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?