- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.139
- 228
- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Ne alaka? Provokasyon yapmak isteyen böyle mi yapar?Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
neden inanmıyorsunuz? sözleşmeden bağımsız olarak konuşayım bu ülkede her gün böyle iğrenç şeyler oluyor. neden yaşamış olmasın ki? daha bugün de kadınlar öldürüldü. bu pislikler bu ülkenin gerçeği ve artık ciddi anlamda bişeyler yapılması lazım, her an bizim de başımıza gelebilir. provokasyonla alakası yok bu ülkede kadınlar güven ve huzur içinde yaşayamıyorlar, gerçek bu.Benim zihniyetimi hemen ne bildin 1 mesajla? Sana diyorum ki insanların hassas olduğu bir konuda tartışma oluşturmak için konu açmışsın. Zerre inanmıyorum böyle bir şey yaşadığına, gerçek hesap mısın o bile muamma
Hanımefendi nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim. Yaşadığımız ülkeyi hepimiz biliyoruz. Bunlar sürekli olan şeyler. Yarın öbür gün hepimizin başına gelebilir. Bilip bilmeden böyle yargılamak ne kadar mantıklı sizce?Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Şu şekilde düşünün tacize uğruyorsunuz korkuyorsunuz öyle ki karakol denk geliyor şikayet ediyorsunuz sonra buraya "selambebek " diye nick kullanıp üye oluyorsunuz. Bir düşünün sizce ne kadar gerçekçi?? Sözel tacizden bahsediyor ve sözel taciz kelimelerinden nick kullanıyor.Hanımefendi nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz merak ettim. Yaşadığımız ülkeyi hepimiz biliyoruz. Bunlar sürekli olan şeyler. Yarın öbür gün hepimizin başına gelebilir. Bilip bilmeden böyle yargılamak ne kadar mantıklı sizce?
İlk konusu bu değil kiŞu şekilde düşünün tacize uğruyorsunuz korkuyorsunuz öyle ki karakol denk geliyor şikayet ediyorsunuz sonra buraya "selambebek " diye nick kullanıp üye oluyorsunuz. Bir düşünün sizce ne kadar gerçekçi?? Sözel tacizden bahsediyor ve sözel taciz kelimelerinden nick kullanıyor.
Gerçekten çok mu korkmuş
Evet depresyon üzerine de konu açmış... Okudum.İlk konusu bu değil ki
Konu sahibi 20 Haziran'da üye olmuş. Bu olayı yaşamadan aylar önce. Nick kafa karıştırıcı olabilir ama direkt fake demek doğru değil. Olayın gerçek olma ihtimalinde de zaten hassas bir dönemden geçen bir kadının üzerine gereksiz yere gelmiş oluruz çünkü.Şu şekilde düşünün tacize uğruyorsunuz korkuyorsunuz öyle ki karakol denk geliyor şikayet ediyorsunuz sonra buraya "selambebek " diye nick kullanıp üye oluyorsunuz. Bir düşünün sizce ne kadar gerçekçi?? Sözel tacizden bahsediyor ve sözel taciz kelimelerinden nick kullanıyor.
Gerçekten çok mu korkmuş
Yani sırf konu sahibinin kullandığı nick mi size böyle düşündürdü. Cidden çok ilginçsiniz. Az önce ilk konusu olmadığı da yazılmış. Peki şimdi bilip bilmeden böyle yargılamanız çok mu doğru oldu? Ayrıca böyle bir konunun dalgasının geçileceğini de zaten düşünmüyorum. Emin olun bu ülkenin kanayan yarasıdır bu konular.Şu şekilde düşünün tacize uğruyorsunuz korkuyorsunuz öyle ki karakol denk geliyor şikayet ediyorsunuz sonra buraya "selambebek " diye nick kullanıp üye oluyorsunuz. Bir düşünün sizce ne kadar gerçekçi?? Sözel tacizden bahsediyor ve sözel taciz kelimelerinden nick kullanıyor.
siz şakamisiniz nerden nereye bağlıyorsunuz konuyu hayretGündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Konuların altında fake tartışmasi çıkarmaktan bikmadiniz. Fake olduğunu düşünen konuyu sulandırmasin sessizce şikayet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?