- Konu Sahibi Mutsuzbiri123
-
Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Sen hastasın yazık geçmiş olsun sanaGündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Ifade kağıdını atmamı ister misiniz hanimefendi bu ülkede bir kadinin taciz edildiğine inanmak icin ?Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Kimmiş adam
Yani savunması açıklaması ne
Dört gündür aynı saatlerde neden orada imiş tanıdığınız biri değil anladığım o sizi tanıyor mu
Taciz hele de sözlü taviz esasen anlıktır yani görür ve söyler çoğu zaman el ile taciz de anlıktır ama siz başka bir durum tarifliyorsunuz
Dört gün takip etmek basit bir olay değiş onlarca kadın var sokakta neden sizi talip etmiş bence buraya yoğunlaşmak lazım
Bu tarz manyaklar da var tabii ama omların bir çoğu takip ettiği kadını tanıyor hatta çoğu reddedilmiş oluyor
Sizi birine benzetmiş olabilir mi ya da aileniz vs ile bir husumeti olabilir mi araştırın
Adamın karakolun yakınında sizi takip etmesi karakola yöneldiğinizde de halen orada kalması da ilginç zira artık küçük mahalle arası karakollar da kalmadı heybetli kocaman binalar
adam da girdiğiniz yeri
Olay evimin çevresinde oldu adam da bu çevrede oturuyor büyük ihtimalle ben beni takip ettiğini görünce panik yaptim ne yapacagimi bilemedim yoldaki bi adama gidip beni takip ettiğini söyledim o afam beni polise götürdü büyük ihtimalle o adamı görünce takip etmeyi bıraktı biz polisle geri döndüğümüzde adam sarhoştu zaten ne yaptığının farkında değildi hapisten de yeni cikmis zaten uyusturucuda 3 senedir içerideymişKimmiş adam
Yani savunması açıklaması ne
Dört gündür aynı saatlerde neden orada imiş tanıdığınız biri değil anladığım o sizi tanıyor mu
Taciz hele de sözlü taviz esasen anlıktır yani görür ve söyler çoğu zaman el ile taciz de anlıktır ama siz başka bir durum tarifliyorsunuz
Dört gün takip etmek basit bir olay değiş onlarca kadın var sokakta neden sizi talip etmiş bence buraya yoğunlaşmak lazım
Bu tarz manyaklar da var tabii ama omların bir çoğu takip ettiği kadını tanıyor hatta çoğu reddedilmiş oluyor
Sizi birine benzetmiş olabilir mi ya da aileniz vs ile bir husumeti olabilir mi araştırın
Adamın karakolun yakınında sizi takip etmesi karakola yöneldiğinizde de halen orada kalması da ilginç zira artık küçük mahalle arası karakollar da kalmadı heybetli kocaman binalar
adam da girdiğiniz yeri
Bu nasıl bir yorum ya. Bence sen erkek üyesin. Çünkü bir kadın asla böyle bir yorum yazmaz.Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Ben adamın ifadesini duymadım o gelince polis memuru beni odadan çıkardı onunla aynı odada kalmanı istemiyorum dedi yaşım biraz küçük olduğu için abilik ettiler sağolsunlar ama dışarda beklerken ben bir sey yapmadım o bana bakıyordu bende ona baktım gibi bir şeyler dediğini duydum benim korktuğum için ona bakmamı kendini savunma olarak kullanmaya çalıştı gerizekaliPaylaşım ile İstanbul sözleşmesinin alakası nedir ya? Ortada absürt bir paylaşım yok. Her gün nicesi sözlü tacize uğruyor ne yazık ki.
Konu sahibi siz de bir müddet yalnız gezmeyin ve korktuğunuzu belli etmeyin. Cesaret almasın. Bir de adam ifadesinde ne dedi merak ettim .
İstanbul sözleşmesi kadar başınıza taş düşsün e mi. Şaka gibi yorumlar gelmiş sanki gerçek hayatta hiçbir kadın tacize uğramıyor da tutup neler demişsin. Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri. Bir de çocuk gibi şikayet ediyor senin atılman lazım bu siteden esas konu sahibinin değilGündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Sözlü tacize ugradigin nikinden belli ayol o nasil nik neyse geçmiş olsun .
Gündem İstanbul sözleşmesiyken manidar bir nickle kasıtlı açılan bir konu. Provokasyon yapmaya çalışıyorsun belli. Dur sen hele icabına baksınlar artık ekşici misin nesin hayret bir şeyMune
Tacize uğrayıp bir de bu saçma nick i kullanıyor. Lütfen biraz gercekci oynayın ya... O kadar sacma ki konu yazılanlar nick.. Dhaa ne deyim. Valla yazmayacaktım baktım ciddi ciddi yorum yazan iyi niyetli arkadaslar var. Dayanamadım.
Mune abla bir bakıver
Evet sıkıntılı biri var ama o sizsiniz.Evet depresyon üzerine de konu açmış... Okudum.
Ya cidden psikolojik anlamda sıkıntılı (!) ya da bilmiyorm anlayamadım
Ne demek istediğinizi anlamadım?Siz eminim dün Twitter'da #morardınızmı yazan tayfadansınız. Watsapp gruplarınızda da "koyduk mu" temalı kutlamalar yaptınız mı?
Umarım siz de kısa zamanda "morarırsınız".
En son yorumumu okuyunuz. SevgilerEvet sıkıntılı biri var ama o sizsiniz.
Tamamda ya gerçek değilse bakış açısını neye dayanarak sunuyorsunuz, ki sunmaniz gereken bir durum mu var, mecburiyet gibi . Ben gerçekten bazi şeyleri anlamıyorum şurada yazılan bikac yorum, yok nickinden belli, yalan söylüyorsun, istanbul sözleşmesi bunlar ne kadar da erkek ağızına benziyor. Nickinden belli = kıyafeti açıktı, gece dışarıdaydı. Yalan söylüyorsun = ben bisey yapmadım yalan söylüyor. Cok üzülüyorum hem cinsleri bunu yapıyor.Ne demek istediğinizi anlamadım?
Ama bahsettiğiniz İstanbul sözlşmesi ise sizinle aynı taraftayım.
Ayrıca neden buradaki herkes bi anda mevzuyu anlamadan neye yorum yaptığımı idrak edemeden cephe almıs anlamıs değilim.
Yaşadığı duruma üzülüyoruz gerçek ise burada hemfikiriz ama ya gerçek değilse diye bakışaçısı sundum.. Konu ne ara bu sözleşmeye Twitter a kadar geldi benn inanın yetişemiyorum.
Sizler kendi aranızda hallediniz neyse derdiniz.
Ben saygılarımı sunuyorum her birinize iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?