Taciz Edildim

Kanıtlamak için test yaptırmak istedim ama süresi olduğunu bilmiyordum üzerinden zaman geçtiği için yapılamıyor herhangi bir mesajda yok elimde benden önce biriyle olmuş demek ki diyip çıktı işin içinden ve şuan da da kayıp

Zamanında şikayetçi olmanız gerekirdi.Adam resmen tecavüzcü bir pislik..Şu durumda ne yapılır bilmiyorum ama o iğrenç insanın ortada rahatca dolanmaması gerek..
Twitter'da kamu oyu oluşturmanızı tavsiye ederim..Zira işler oradan daha hızlı ilerliyor

Whatsapp yazismalariniz var mı bu konuyla alakalı?
Hazır şikayetçi oluyorken babanizdan da olun. Ölümle tehdit etmek ne demek kızının yanında olacağına
Bu konuyu telefonda hiç konuşmadık bütün mesajlara tek tek baktım ama kanıt diyebileceğim bir şey ne yazık ki yok bir kere dün konuştum telefonda onda da zaten kime ne dersen de beni rahatsız etme dedi

Böyle insanlarla nasıl sevgili olmaya, nişanlanmaya, evlenmeye kalkıyorsunuz hiç anlamıyorum. Şikayet edin peşini bırakmayın, ses kaydı alın. Arama yapınca ses kaydı yapan programlar oluyor kurun telefona, telefonda söyletmeye çalışın suçunu. Delil olarak kullanın.

Şikayetçi ol hemen Teknoloji ve tıp çok ilerledi ispatlarsin. Neden hemen ailene anlatmadin ?

Karakter yoksunu herif
Canım benim umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsın. Yaşadıkların kolay değil, aşamazsan bir uzmandan destek al mutlaka.

Öncelikle böyle bir pislikle evlenmedigin için çok şanslısın.

Ikinci olarak, avukat arkadaşlar varsa daha iyi bilgilendirir fakat burda mağdur edilmen söz konusu. Tâciz değil, direkt tecavüze uğramışsın. Üstelik seni cinsel anlamda faydalanmak için kullanmış. Bunları belirterek şikayetçi olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…