- 25 Ekim 2018
- 3.640
- 6.471
- 158
Namusu şerefi üzerine yemin ettiriyorlar yalancı şahitlik fark edilirse cezası varBir şey söyleyeceğim de etik olur mu bilmem. Yok mu bir yakın arkadaşınız, sizle ilgili dese “Bana anlattı o zamanlar çok kötüydü kendini toparlayamadı, psikolojik olarak çökmüştü” gibi gibi konuşsa?
Psikolojik baskı sonucu meydana gelen bir birliktelik ve sonrasında terk edildimEvlenmemis olman cok iyi oncelikle...
Keske babana boyle bi sey soylemeseydin neden soyledin onu anlamadim
Babası iletişime geçmiş ben birşey yapmadım diyip kapatmış telefonu nerede olduğunu söylemiyorlarÇocuk şu an kayip demişsiniz ? Bunun annesi ,babasi ,ailesi nerede? Nisanlilik yasamişsiniz.Evlerini ,yollarini ,cevresini,akrabalarini bilmeniz laxim.Onlarla irtibata geçin.
Psikolojik baskı sonucu meydana geEvlenmemis olman cok iyi oncelikle...
Keske babana boyle bi sey soylemeseydin neden soyledin onu anlamadim
Babası iletişime geçmiş ben birşey yapmadım diyip kapatmış telefonu nerede olduğunu söylemiyorlarÇocuk şu an kayip demişsiniz ? Bunun annesi ,babasi ,ailesi nerede? Nisanlilik yasamişsiniz.Evlerini ,yollarini ,cevresini,akrabalarini bilmeniz laxim.Onlarla irtibata geçin.
Pesini birakmayin bence ne ailesinin ne de nisanlinizin.Iş yine ailesinde bitiyor.Biliyorlardir cocuklarinin yerini onlar.Savciliga sikayette bulunun hem ailesi hem de nisanliniz icin.,bakin nasil ortaya cikiyorlar.Psikolojik baskı sonucu meydana ge
Babası iletişime geçmiş ben birşey yapmadım diyip kapatmış telefonu nerede olduğunu söylemiyorlar
Kendi ailemde dahil herkes benim üstüme geliyor madem ortada böyle bir iş var bu çocuk neden inkar ediyor diye neredeyse haksız çıkacağımPesini birakmayin bence ne ailesinin ne de nisanlinizin.Iş yine ailesinde bitiyor.Biliyorlardir cocuklarinin yerini onlar.Savciliga sikayette bulunun hem ailesi hem de nisanliniz icin.,bakin nasil ortaya cikiyorlar.
Dilerim bu büyük laflarınızın sonucunda Allah çocuklarınızla veya bizzat kendinizle sınamaz siziMadem 2 ay sonra evlencez sık dişini diyemediniz mi? İşte bunlar aklını başına alıp hayır diyememeniz sonucu...hayır demeyi bilirsek böyle pişmanlıklarda olmaz... açıkçası direndiğinizi düşünmüyorum isteyerek olmuş sonraki terk edilme pişmanlık peşi sıra gelmiş
Ben sordum ailesini ,cocuk kayip demis diye.Ailesi bilmeyecek de kim bilecek yerini.Bazı arkadaşlar ailesini sormuş ailesini arasa ne olacak ki yeniden mi evlenecekler sanki siz en iyisi şikayetçi olun ama dişli bi avukat bulun yaptığının cezasını çeksin şerefsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?