Taciz Edildim

((( Allah çocuklarımızı böyle kötü insanlardan korusun. Ne yapılır nasıl ispatlanır bilmiyorum ama wp yazışmalarınızda tecavüz ettiğine dahir bişiyler söylediyse birlektilikle ilgili onları savcılıkdan cıkarttırabilirsiniz bence inşallah cezasını bulur

Bu konunun sahte olmasını dilerdim..
Travmatik bir olay..
2 ay sonra evleneceğin nişanlım dediğin adamın ihanetine mi yanarsın ..
İstemediğin halde bi şekilde ikna olup yattığına mı yanarsın..
Babanın, ailenin neredeyse seni haksız görüp öldürmekle tehdit etmesine mi yanarsın Çok üzüldüm çookk..

Eğer fiziksel şiddet, kişinin canına yönelik ağır bir tehdit ya da kişinin iradesinin ortadan kaldıcıı bir hareket( ilaç, uyuşturucu vermek bayıltmak gibi) yoksa ve kızda 18 yaşını geçmişse ortada hukuki kapsamında bir cinsel saldırı yok. Yani duygusal baskı ya da nasıl olsa evleneceğiz diye beyanlarda bulunarak cinsel ilişkiye ikna etmek ceza kapsamında değil size tecavüz etmiş sayılmıyor.Zor bir durum farkındayım ama olayı savcılığa taşımak sizi psikolojik açıdan daha ağır bir duruma düşürmekten başka işe yaramaz. Zira olaydan sonra şikayetçi olmamışsınız, adam sizden ayrılınca böyle bir iddia ortaya atmanıza da dikkat eder savcılık.

Adam size tecavüz etmiş ve nişanı atmasaydı size tecavüz eden biriyle evlenecektiniz. Nasıl bir olayın içimdeymişsiniz hiç anlayamamışsınız, o olayın hemen peşine şikayetçi olmalıydınız. Bu saatten sonra bir şey ispat edebileceğinizi sanmam konuyla ilgili mesajlaşma falan yaptıysanız belki onlar işe yarayabilir . Çok zor çok travmatik ama onunla evlenseydiniz çok daha kötüleri sizi bekliyor olurdu emin olun.

Telefona ses kayit uygulamasi indir ve onu ara herseyi itiraf ettirmeye calis bence o kanit olarak sunulabilir. Adi biriymis gercekten resmen tecavuz bu taciz degil.. sen istesen amenna ama zorla olmus igrenc.. oyle evlenseydin yine kotu olurdu aklina gelirdi.. erkeklerden igreniorm artik ya uckurdan ibaretler baska bir boklari yok hepsi ayni. Baban zaten ayri konu sen evladini koru kolla oldurmek tehdit etmrk ne hadi tehdit ettin evladini niye ediosn o adiyi etsene be adam

Evlilik icinde bile olsa, sizin rizaniz olmadan olan birliktelik tecavuzdur.
Bugün ne yapabilirsiniz bilmiyorum.
O gun şikayet etmeliydiniz.
O sizi terketmeyecek, siz onu iceri attıracaktınız.
Simdi size yaptığını bir baskasina yapma ihtimali ile elini dolanir ortada..

canım benim yaşadığın olay taciz değil tecavüz. O vicdansız herif buna rağmen terkettiyse Allah onu bildiği gibi yapsın.

Habersiz ses kaydı aldığınızda itiraf bile etse suçunu mahkemeye delil olarak sunamazsınız.
Yada dışı yollardan elde edilen deliller geçersizdir.
Habersiz ses kaydı da buna dahildir.
Olayın üzerinde ne kadar süre geçti?
Bir avukata danışmalısınız.
Daha sağlıklı olacaktır

Canım mesaj veya konuşma delili bulırsan işine çok yarar.

Şikayetçi olursan kaybetsen bile karşının adli kaydına işletirsin. Tecavüzle suçlanmak bile gerçekten ağır bir durumdur.

Düğüne iki ay kala aileler arası bir diyalog felan olmadı mı? Hatta nişanlısınız. Bilmiyorum karşının ailesi konu hakkında ne diyor?

Evleneceksiniz sandım çok üzüldüm.
Nişanı atan siz olmalıydınız.
Umarım şikayetçi olma isteğiniz terk edildiğiniz için değildir. Aydınlanma yaşıyorsunuzdur.

Dilerim bu büyük laflarınızın sonucunda Allah çocuklarınızla veya bizzat kendinizle sınamaz sizi

Büyük konuşmayla ilgisi yok... tecavüz olduğuna inanmadığım için yazdım...tecavüz hiç anlamadım biranda oldu diye anlatılacak bir durum değil... siz kaptırmış kendinizi birlikte olmuşsunuz terk edilince de tecavüz etti bana yalanına başvuruyorsunuz

Kim ne derse desin kurtulmuşsunuz, sizi ilk zorladığında tokat atıp ayrılmanız gerekirdi. Evlenmediğiniz çok iyi olmuş, sizi namusunuzu temizleme(!) bahanesi ile barıştırmak isterlerse şiddetle karşı çıkın. Tecavüzcü bir pislik size daha neler yapmaz. Babanız da umarım akıllanır, siz yanlış bir şey yapmadınız.

Ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım. Ama bence yine de tecavüz sayılır, karşı tarafın yüzde yüz rızası olmadan, zorlama ve baskıyla olduğu için. Evet yoldan bir kadına saldırmak ile eş değer değildir ama evlilik arifesinde de olsa istemeyen kadını zorlamak suçtur. Konu sahibinin kendini kaptırıp birlikte olduğunu düşünmüyorum, bence basireti bağlanmış. Hani birisi sizin altınızdan üstünüzden girer, ne olduğunu anlamadan ikna olursunuz ya o şekil. Ben olsam tabi asla bu durum yaşanmaz, beni zorlayacak adama kafa göz dalarım. Sizi alıntıladım, çünkü sizi de anladım, ortada bir boğuşma ama bence zorlamakta tecavüz sayılır.

İşte beni rahatsız eden durum da bu fiziksel değilde pskolojik zorlamaya boyun eğilmesi... bir irademiz olsun,ayaklarımız sağlam bassın birşeye hayır dediysek onun hayır olduğunu karşı tarafa iyice anlatalım... ne güzel siz anlamışsınız da konu sahibi ah etme yolunu seçmiş...büyük puntolarla yazmak istiyorum "hayır demeyi bilelim"

Taciz mi? Bu düpedüz tecavüz. Yerinizde olsam şikayette bulunurdum.

Resmen planlanmış gibi. Kaybolmak ne demek? Evi barkı ailesi yokmu bu cocugun? Yoldan geçen biriyle nişanlanmadın sonucta.. ayrılma sebebi neymiş!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…