Adam size tecavüz etmiş ve nişanı atmasaydı size tecavüz eden biriyle evlenecektiniz. Nasıl bir olayın içimdeymişsiniz hiç anlayamamışsınız, o olayın hemen peşine şikayetçi olmalıydınız. Bu saatten sonra bir şey ispat edebileceğinizi sanmam konuyla ilgili mesajlaşma falan yaptıysanız belki onlar işe yarayabilir . Çok zor çok travmatik ama onunla evlenseydiniz çok daha kötüleri sizi bekliyor olurdu emin olun.Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
Telefona ses kayit uygulamasi indir ve onu ara herseyi itiraf ettirmeye calis bence o kanit olarak sunulabilir. Adi biriymis gercekten resmen tecavuz bu taciz degil.. sen istesen amenna ama zorla olmus igrenc.. oyle evlenseydin yine kotu olurdu aklina gelirdi.. erkeklerden igreniorm artik ya uckurdan ibaretler baska bir boklari yok hepsi ayni. Baban zaten ayri konu sen evladini koru kolla oldurmek tehdit etmrk ne hadi tehdit ettin evladini niye ediosn o adiyi etsene be adamNişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
canım benim yaşadığın olay taciz değil tecavüz. O vicdansız herif buna rağmen terkettiyse Allah onu bildiği gibi yapsın.Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
Dilerim bu büyük laflarınızın sonucunda Allah çocuklarınızla veya bizzat kendinizle sınamaz sizi
Büyük konuşmayla ilgisi yok... tecavüz olduğuna inanmadığım için yazdım...tecavüz hiç anlamadım biranda oldu diye anlatılacak bir durum değil... siz kaptırmış kendinizi birlikte olmuşsunuz terk edilince de tecavüz etti bana yalanına başvuruyorsunuz
Ben sizin ne demek istediğinizi çok iyi anladım. Ama bence yine de tecavüz sayılır, karşı tarafın yüzde yüz rızası olmadan, zorlama ve baskıyla olduğu için. Evet yoldan bir kadına saldırmak ile eş değer değildir ama evlilik arifesinde de olsa istemeyen kadını zorlamak suçtur. Konu sahibinin kendini kaptırıp birlikte olduğunu düşünmüyorum, bence basireti bağlanmış. Hani birisi sizin altınızdan üstünüzden girer, ne olduğunu anlamadan ikna olursunuz ya o şekil. Ben olsam tabi asla bu durum yaşanmaz, beni zorlayacak adama kafa göz dalarım. Sizi alıntıladım, çünkü sizi de anladım, ortada bir boğuşma ama bence zorlamakta tecavüz sayılır.
Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?