Taciz Edildim

Dışardan bakınca nişanı attığı için şikayetçi olacaksınız gibi gözüküyor.Başınıza gelen şey için çok ama çok üzgünüm ama tecavüz yaşadıktan snra keşke direkt şikayetçi olsaydınız. Hatta derler yaaa yıkanmadan,kanıtlardan kurtulmadan şikayetinizi yapın vs die. Travmatik bir olay yaşamışsınız,o istese bile sağlıklı evliliğiniz olmazdı.Lütfen psikolojik yardım alın.Bu bozuk psikolojiyle büyük ihtimal şikayetçi de olamadınız zaten. Failin ortada bulunmaması bişi ifade etmez. Eminim nişanlınızın adını soyadını biliyorsunuzdur.Hukukçu değilim,nasıl bir karar çıkar bilemiyorum ama en azından kendinizi iyi hissedersiniz.Ve dediğim gibi lütfen terapi alın.Allah yardımcınız olsun

Canım mesaj veya konuşma delili bulırsan işine çok yarar.

Şikayetçi olursan kaybetsen bile karşının adli kaydına işletirsin. Tecavüzle suçlanmak bile gerçekten ağır bir durumdur.

Düğüne iki ay kala aileler arası bir diyalog felan olmadı mı? Hatta nişanlısınız. Bilmiyorum karşının ailesi konu hakkında ne diyor?
Karşı tarafın ailesi tenezzül edip telefonlara bile bakmıyor bir kere babasına ulaşıldı onda da biz oğlumuzla konuştuk öyle birşey olmadığını söyledi böyle birşey olsaydı zaten ben konuya bizzat müdahale ederdim 'kızınızın başına gelenleri bize değil başkasına sorun' der gibi

Bir şey söyleyeceğim de etik olur mu bilmem. Yok mu bir yakın arkadaşınız, sizle ilgili dese “Bana anlattı o zamanlar çok kötüydü kendini toparlayamadı, psikolojik olarak çökmüştü” gibi gibi konuşsa?
Siz yaparmisiniz hakim olmadiginiz bir konuda birinin lafina guvenipte mahkemede sahitlik?

Son düzenleme:
M muzlupuding anlatılan doğru bile olsa bu ifadeyi verecek kisi yalancı şahitlik etmis olacak. Whatsappta nasil hic konuşma yok, telde ya da yuz yüze konuşmssundur elbette ama whatsapptada yazisma vardır en azindan birdaha kontrol edin. Temizlediyseniz kaydediyor ya ordan bakin

Babana soylemen yanlis olmus boyle tepki verecegi belliydi.bence otur sukur et gercek yuzunu gordun pislik herifin

Siz yaparmisiniz hakim olmadiginiz bir konuda birinin lafina guvenipte mahkemede sahitlik?
Aslında temelde böyle bir durum yaşadıysa ve çok yakın arkadaşı varsa belki ona anlatmıştır diye düşünerek söylemiştim. Bir de ailesinin de bildiğini belirtmiş konu sahibi, ailesiyle de konuşurdum. Sonrasında da evet şahitlik ederdim eğer inandıysam. Yani mahkemede çıkıp ben gördüm demezdim ama yaşadığı ruhsal durumlar bunlardı, ailesi de perişan gibi ifadeler kullanırdım. Ama birisi bana geçmişte bu durumdan bahsetmese ve şak diye hadi mahkemede bunu söyle dese etmezdim şahitlik.

Iki ay sonra evleneceğiz diye ikna olup ilişki yaşamanız tecavüz değildir. Adam nişanı atmamış olsa tecavüzcü olarak gördüğünüz insanla evlenecektiniz yani? Adamın nişanı atmasını hazmedemeyip bana tecavüz etti diye suçluyorsunuz. Madem öyle tecavüz sonrası suçlamalı, şikayetçi olmalı ve nişanı atmalıydınız. Geçmiş olsun.

Iki ay sonra evleneceğiz diye ikna olup ilişki yaşamanız tecavüz değildir. Adam nişanı atmamış olsa tecavüzcü olarak gördüğünüz insanla evlenecektiniz yani? Adamın nişanı atmasını hazmedemeyip bana tecavüz etti diye suçluyorsunuz. Madem öyle tecavüz sonrası suçlamalı, şikayetçi olmalı ve nişanı atmalıydınız. Geçmiş olsun.

Yoruma aynen katiliyorum bencede buma tecavuz denmez

Telefon et bana bunları yaptın şimdi ne olacak diye onu biraz konuştur o sırada da kayıt et konuşmaları delil olarak sunarsın hatta görüntülü arasan on numara olur

annenize babanıza söyleyecek kadar üzüldüyseniz bence tecavüzdür. Konu sahibinin, adam nişan etti diye hırsından tecavüz yalanı uydurduğunu sanmıyorum. Kimbilir ne kadar zor günler geçiriyor, bu kadar acımasız yorumlar yapılmamalı, taciz veya tecavüzden sonra sessiz kalan çok kadın var, belki evlenip boşanacaktı, kimse işin gerçeğini bilmiyor, yazılan iki satırla suçlama yapmak ne kolay burada

Öncelikle üzülerek söylüyorum ki bu bir "taciz değil " tecavüzdür. Ve türkiye de tecavüze uğrayan kıza o saatte dışarda ne işi var mis diyen polis memurlarının olduğu bir ülkedeyiz(pislikler). Babanızın akli dengesi yerinde değil ayrıca bunu söylemek için illa şizofren olmasına gerek yok kızının bu kadar zor döneminde böyle diyen bir insan ancak manyak olabilir. Ben karakola gitsen bir şey yapacaklarını sanmıyorum bence sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışmalısın. Ayrıca hep dediğim gibi " tecavüze uğrayan değil uğratan utanmalıdır ". Umarım ileri ki hayatin güzel olur.

Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
Bu bildiğiniz tecavüz oluyor.. eğer cidden isteğiniz dışında yaşandıysa ama işin ilerleyen safhalarında “siz de nasıl olsa evleneceğiz “ diye diretmeyi bıraktıysanız sadece manüple etme olur ki o da suç olmalı ama ne yazık ki değil. Bu yaşanan olay tamamen o şerefsizin suçu ama babanız sizi neden öldürmek istiyor ? İsteğinizle bi adamla sevişseydiniz ölmek zorunda mıydınız ?? size yapılan çok kötü bit muamele ama babanızın size dediği şey çok daha kötü bence. Ne yazık ki iddianızı kanıtlamak için ilk 3 gündür süre.. Bundan sonra somut bir kanıt kalmaz tecavüz İçin :(.. o kişi yakalansa bile suç almayacak..bu olayı atlatıp hayatınıza devam etmeye çalışın ..

Öncelikle üzülerek söylüyorum ki bu bir "taciz değil " tecavüzdür. Ve türkiye de tecavüze uğrayan kıza o saatte dışarda ne işi var mis diyen polis memurlarının olduğu bir ülkedeyiz(pislikler). Babanızın akli dengesi yerinde değil ayrıca bunu söylemek için illa şizofren olmasına gerek yok kızının bu kadar zor döneminde böyle diyen bir insan ancak manyak olabilir. Ben karakola gitsen bir şey yapacaklarını sanmıyorum bence sesini sosyal medyadan duyurmaya çalışmalısın. Ayrıca hep dediğim gibi " tecavüze uğrayan değil uğratan utanmalıdır ". Umarım ileri ki hayatin güzel olur.
Kaç tane örnek duyuyoruz kızdan 3-4 kez sperm örneği alıyorlar kanıtlanıyor ama yine de pislik elini kolunu sallayarak geziyor ve sosyal medya sayesinde tutuklayabiliyor. Genelde tutuklamıyorlar çünkü o serefsizligi yapacak kapasite kendilerinde de var bunu farkındalar yarın kendileri de aynı halti yese serbest kalmak istedikleri için serbest bırakıyorlar çünkü kendileri de farkındalar içten içe aynı potansiyel kendilerinde de var.

Nişanlım (22) tarafından bir buçuk ay önce taciz edildim engel olmaya çalıştığım halde bana zaten iki ay sonra karım olucaksın sadece bir kere olucak kendini kötü hissetmene gerek yok dedi ve ben direndiğim halde ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti ilk seferimdi ve korkmuştum sonrasında da bana kendimi kötü hissetmememi yanlış birşey yapmadığımızı söyledi bende sustum ve evet haklı zaten evlenmek üzereyiz diyip kendimi avuttum bir hafta önce nişan atıp beni terk etti ve arayıp ama birlikte olduk dediğimde beni birdaha rahatsız etme dedi olanları aileme anlattım ve dava açmaya karar verdik ama çocuk şuan da kayıp ve herşeyi inkar ediyor benimde üzerinden zaman geçtiği için hiçbir delilim yok babam beni öldürmekle tehdit ediyor bu çocuğun yalan söylediğini nasıl ispatlayabilirim
Aay canim ya kiyamam bilmiyorum ne yapacagini ama sana dua ile destek olacagim inşallah herşey yoluna girer

Yapılan yorumları hayretler içinde okudum bir genç kız yaşadığı bir olayı anlatıyor ama siz kadınlar yobaz gibi düşüncelerinizle yerden yere vuruyorsunuz... Sizin kadın olmakla hiçbir alakanız yok, nedemek istedi yaptı, tecavüz değil birlikte oldun nişan atınca tecavüz diyebiliyorsunuz gerçekten utandım... Sosyal medyada kadının o saatte işi ne, kısa etek giymeseymiş diyen mahluklardan ne farkınız kaldı şimdi... Bravo bravo size kadın cinayetleri artarken şu günlerde sizinde böyle cevaplar yazmanız hemde bir hemcisinize gerçekten çok utandırdı beni.... Şu kıyamet kopsada kurtulsak artık  :olamaz:

annenize babanıza söyleyecek kadar üzüldüyseniz bence tecavüzdür. Konu sahibinin, adam nişan etti diye hırsından tecavüz yalanı uydurduğunu sanmıyorum. Kimbilir ne kadar zor günler geçiriyor, bu kadar acımasız yorumlar yapılmamalı, taciz veya tecavüzden sonra sessiz kalan çok kadın var, belki evlenip boşanacaktı, kimse işin gerçeğini bilmiyor, yazılan iki satırla suçlama yapmak ne kolay burada
Bakın ben bu konunun inandırıcılığını bile sorguluyorum. Bana hiç inandırıcı gelmedi. Evlilige 2 ay kalmıştı diyor. Iki ay kala bu adamın pek çok masrafa girmiş olması gerekirdi. Gelinlik alınmış, düğün salonu tutulmuş, ev tutulmuş, esyalar alınmış tarzı şeyler olması gerekirdi. Bu adam sadece bir kerelik yatmak için mi ailesini devreye sokup nişanlanip bu kadar masrafa girip 2 ay kala kızı terk ediyor? O evlilik aşamalarından geçen adam zaten karısı olacağını düşünüp onunla yattığı için ayrılmazdi. Yani ortada bi tutarsızlık var. Hic mi hazırlık yapmadı bunlar o zamana kadar?

Back
X