Taciz ediliyorum

Sukida

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2020
24
9
1
27
Tacizin sanalıda varmış ögrenmiş oldum YouTube da Fanboy sandığım bir kişiye yorum yazmıştım sonrasında cinsel organını boyu vs. erkekliğini kanıtlamaya çalışma çabalarında bulundu halbuki bende saf saf fan sevgisi sanıp o kişiye yorum yapmıştım YouTube şikayet edince yorumları silindi kişinin ama nasıl kendinde hak buluyor bu kişi beni taciz etmeyi anlamıyorum hala sinirliyim gidip duvarı yumruklamak istiyorum igreniyorum böyle insanlardan.Hala başka bir hesap açmış heralde yorum yapmaya devam ediyor bende susmuyorum yazıyorum onun yorumları siliniyor benimkiler kalıyor.
!
!
Edit: Ben kendimi anlatamdım galiba ondan düzeltiyorum o kişiyi fanboy sandım (fanboylar gay olmak zorunda değil) yorum yaptım ama bana cinsel organ boyunu filan anlatıp sen azmışsındır gibi yorumlar yaptı bende YouTube şikayet ettim yorumları silindi ama tacize devam edici şeyler yazdı.

Edit devamı: Ben hayat Fanboylar için zor yazdım tekrar ediyorum her Fanboy gay olmak zorunda değil.
Tekrar ediyorum adam gay demedim Fanboy musun diye sordum adam direkt taciz edici kelimeler yazınca bende saldırdım.

Son düzenleme:
Yaşadığınız kötü olmuş ama bence dert etmeye değmez . Kapatma yeri varsa kapat .

iyi de tanimadiginiz adama niye siz ibrahim celikkola mi asiksiniz gay misiniz diyorsunuz? sapik mi ugursuz mu belli degil. hic haddiniz olmayan seylere karismissiniz ne alaka yani cocukca isler.
İzlediğim dizide her yerde yorumu vardı bende kişiyi Fanboy sandım sonrasında böyle yorumlar geldi ben adama gay demedim kendi yorumları silindiginden görmüyorsunuz.

İzlediğim dizide her yerde yorumu vardı bende kişiyi Fanboy sandım sonrasında böyle yorumlar geldi ben adama gay demedim kendi yorumları silindiginden görmüyorsunuz.

hic mi arkadasiniz falan yok yani zaman gecirecek hicbir aktivite yok da youtube yorumlarindaki insanlarin hayatlarini yorumluyorsunuz. belki manyak belki psikopat belki fake ne yorum yaparsa yapsin ne fark eder? youtube video izlemek/paylasmak icindir. bir de youtubeda kullandiginiz google hesabinizi degistirince bu tacizden kurtulursunuz, ortalama 3 dakikalik is.

Neyin fanısınz? Fotoğraflarda ne anlatılıyor?
O kadar terbiyesiz yorumları ki YouTube silmiş o kişinin yorumlarını ben Kore dizi müziği fanıyım o kişiyi de Fanboy sanmış salak gibi yorum yapmıştım kendisine gay dedigimi sanmıştı ki dememiştim sadece erkek fanlar az oluyor ondan sandım.

Fanboy ne demek?

İlk yorumuma bakın kişiyi fanboy sandım saf salak gibi atladım sonra igreniç yorumlar gelmeye başladı bende zoruna giden tarafla konuştum bilerek bana şeftalin sulanır vs igrenç seyleri yazan bir kişiye saldırır şekilde yazdım, ki ben herkesin istediği şekilde yaşamasını savunuyorum.

O kişiye gay demeniz başlı başına bence saçmalık sizene profiline erkek resmi koymuş erkege yorum yapmış falan. Gaylar için hayat zor yazmışsınız. kendisi farkında değilmi yorum yapmaya ne gerek vardı?

Ya ben o kişiyi fanboy sandım gay sanmadım gay de olabilir ne yapabilirim YouTube sildi bana o kadar iğrenç şeyler yazmıştı ki anlatamam bende bundan nem alıyorsa diye yazdım.

Ya ben o kişiyi fanboy sandım gay sanmadım gay de olabilir ne yapabilirim YouTube sildi bana o kadar iğrenç şeyler yazmıştı ki anlatamam bende bundan nem alıyorsa diye yazdım.
Hakaret ettiğinizi düşünüp yazmış olabilir. Ama onun yaptığıda yanlış tabi savunmuyorum . Ay lütfen size daha yararlı olacak uğraşlar edinin youtube çoğu zaman kocaman bir çöplük

muhtemelen gay olmayan hatta homofobik birine sataşarak gay dediniz. o da sinirlendi ve son derece yanlış da olsa bu tepkiyi verdi.
tanımadığınız insanlara internet üzerinden neden durup dururken böyle şeyler yazıyorsunuz ? size ne ?
yaşadığınıza bir miktar siz ortam hazırlamışsınız.
neyse umarım internet ortamında konuşma kuralları olduğunun farkına varıp insanlara tanımadan etmeden cinsel eğilimleri ile ilgili yazmazsınız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…