İzlediğim dizide her yerde yorumu vardı bende kişiyi Fanboy sandım sonrasında böyle yorumlar geldi ben adama gay demedim kendi yorumları silindiginden görmüyorsunuz.iyi de tanimadiginiz adama niye siz ibrahim celikkola mi asiksiniz gay misiniz diyorsunuz? sapik mi ugursuz mu belli degil. hic haddiniz olmayan seylere karismissiniz ne alaka yani cocukca isler.
İzlediğim dizide her yerde yorumu vardı bende kişiyi Fanboy sandım sonrasında böyle yorumlar geldi ben adama gay demedim kendi yorumları silindiginden görmüyorsunuz.
O kadar terbiyesiz yorumları ki YouTube silmiş o kişinin yorumlarını ben Kore dizi müziği fanıyım o kişiyi de Fanboy sanmış salak gibi yorum yapmıştım kendisine gay dedigimi sanmıştı ki dememiştim sadece erkek fanlar az oluyor ondan sandım.Neyin fanısınz? Fotoğraflarda ne anlatılıyor?
Fanboy ne demek?O kadar terbiyesiz yorumları ki YouTube silmiş o kişinin yorumlarını ben Kore dizi müziği fanıyım o kişiyi de Fanboy sanmış salak gibi yorum yapmıştım kendisine gay dedigimi sanmıştı ki dememiştim sadece erkek fanlar az oluyor ondan sandım.
İlk yorumuma bakın kişiyi fanboy sandım saf salak gibi atladım sonra igreniç yorumlar gelmeye başladı bende zoruna giden tarafla konuştum bilerek bana şeftalin sulanır vs igrenç seyleri yazan bir kişiye saldırır şekilde yazdım, ki ben herkesin istediği şekilde yaşamasını savunuyorum.Yazışmaları anlamak zor, yanlış anlamış olabilirim ancak sizi taciz ettiğini söylediğiniz kişiye ilk önce siz hakaret etmek amacıyla gay demişsiniz. Size erkek olduğunu ispatlamaya çalışan kişinin tavırlarına doğru diyemem ama ilk siz saldırmışsınız.
Fan e olan erkekler deniyorFanboy ne demek?
Peki. Fanboy değil de gayse ne olacak? Gay kadınlardan olmuyor ki zaten. Erkekliğini ispatlamak filan demişsiniz. O ne demek?Fan e olan erkekler deniyor
Ya ben o kişiyi fanboy sandım gay sanmadım gay de olabilir ne yapabilirim YouTube sildi bana o kadar iğrenç şeyler yazmıştı ki anlatamam bende bundan nem alıyorsa diye yazdım.O kişiye gay demeniz başlı başına bence saçmalık sizene profiline erkek resmi koymuş erkege yorum yapmış falan. Gaylar için hayat zor yazmışsınız. kendisi farkında değilmi yorum yapmaya ne gerek vardı?
Hakaret ettiğinizi düşünüp yazmış olabilir. Ama onun yaptığıda yanlış tabi savunmuyorum . Ay lütfen size daha yararlı olacak uğraşlar edinin youtube çoğu zaman kocaman bir çöplükYa ben o kişiyi fanboy sandım gay sanmadım gay de olabilir ne yapabilirim YouTube sildi bana o kadar iğrenç şeyler yazmıştı ki anlatamam bende bundan nem alıyorsa diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?