Taciz ediliyorum

fanboy ne ola kı ? ne zamandan berı fanların cınsıyetlerı ayrıstı fan fandır arkadaslar kendı ıcınızde nıye ayrılıyorsunuz kı
ne bılım ya hersey degısmıs eskıden sadece hayran-hayranları olurduk sımdı fanlar bırde gırl ve boy olmus vay be

bırden orasını burasını anlatmaya mı basladı salak herıf ya ıyy pislik ıgrenc mahluk

engelleme sansınız yok mu youtube da ? fan sayfasınına mesaj atın yazıların ekran resımlerını de gonderın ıcınızden bırı bu sekılde yorumlar yapıyor fan sayfasına yakısmıyor dersınız onlar engeller

Ben çok yaşlanmışım ya. Konunun ehemmiyetini anlamaya çalışıyorum hala. Hiç anlamlıyorum bu yeni nesili. Valla iyiki bu yaştayım. Ya ben de 14 ünde bi fangirl olsaydım şimdi.

haaa sız fanboy dedıgınızde karsı taraf anlamını bılmedıgı ıcın fanfınıfonfon algıladı
hıc bır sey sızı tacız etmesını tabıkı haklı cıkaramaz varsa bır rahatsızlıgı sıkayet eder yorumunuz sılınır oda resmen bahane arıyormus
bırde gozunuzu seveyım fanboy ne ya herkesın anlayacagı sekılde konusun hayranı dersınız fan denmesı bıle sacma neyın fanı allah askına makına motor sogutucu gıbı

Zaten o kişiyi şikayet ettim yorumları silindi bende burda onun silinen yorumları yüzmden yanlış anlaşıldım SS atmıştım zaten direkt taciz etmesine şaşırdım yo ben Fanboy değilim diyebilirdi

Baştakiler farklı olsaydı, belgesel mi izleyecektiniz?
İnsanlar sanal dünyada neden varlar siz burda neden varsınız gerçek hayatın pisliğinden kaçmak için gerçek hayat bizim için çok mu güzel de kaçıyorum ülke ülke gezmek varken böyle insanlarla ugraşıyorum ekonomik olarak çok mu iyiyiz sanal dünya dışında ne yapabilirim bu ekonomiyle.

Zaten o kişiyi şikayet ettim yorumları silindi bende burda onun silinen yorumları yüzmden yanlış anlaşıldım SS atmıştım zaten direkt taciz etmesine şaşırdım yo ben Fanboy değilim diyebilirdi
fanboyu bambaska anlamıs abudık kubudık cumlelerı nerden buluyor bu gencler ya
bakın bızler bıle sorduk fanboy ne dıye sankı unlunun oyun cocugı der gıbı bır anlam bıle cıkarmıs olabılır kısı turkcemıze ne oldu bızım ?

Saçma sapan hayranliklari bırakın allah askina
Yasiniz 11 falan mı?
Size birşeyler katacak aktivitelerde bulunun
Kitap okuyun, müzik dinleyin, bir bitki yetiştirin mesela, yemek yapin..bu liste uzar gider.
Fan nedir Ayol deliricem!
Tamam Beğenirsin, izlersin, dinlersin de fan nedir?? O kim ki ben onun fanı olacam? Çocuk musunuz??

Ayrıca siz hakaret etmissiniz gay falan adam da zaten sapik; kanıtlamaya calismis. Niye muhatap oluyorsunuz? Sanal ortam kurtlar vadisi gibi.
Iti kopugu ne ararsan mevcut , nefret ediyorum sanal ortamdan ..

allah aşkına

yaa yok ss atmisti adama demis ki sizin wallpaperinizda da mi ibrahim celikkol var, onun fanboyu musunuz, erkek erkege asik olmak zor ben kinamiyorum ama isiniz zor falan yazmis ahsjshjsshsjsh

yani tamamen kendini ilgilendirmeyen bir konuda hic tanimadigi birine laf atmis o da sapik cikmis sayip sovmus. simdi burada ne amacliyor bilmiyorum. yorumlar zaten sikayet edince silinmis yani hukuki bir surec de baslatamaz. bence kaos seviyor genel olarak.

ayyyy bende rahat rahat yorum yapıyorum
kesınlıkle kaos sevdıgı fikrinize bende katılıyorum

konu sahıbı ne amaclıyorsunuz gercekten ? allah askına ?

Sizde haklısınız baştaki yorumları silmiştim yanlış anlamması kaçınılamaz bir duruma sürükledim kendimi.

Kore müziğidir, k-pop falandır boşver şimdi de dönem Kore dizilerini seviyorsan Queen Seon Deok isimli dizi mükemmeldir tavsiye ederim.

ayyyy bende rahat rahat yorum yapıyorum kesınlıkle kaos sevdıgı fikrinize bende katılıyorum

konu sahıbı ne amaclıyorsunuz gercekten ? allah askına ?
İlk konuşmları silindiginden yanlış anlaşılmam kaçınılamaz bir duruma geldim ama iğrenç şeyler olduğundan ben sildim haklısınız yarım yamalak yazmamalıydım adam bana iğrenç şeyler yazınca bende sinirlenip erkeklik gururun yorum yaptım

yoo bayagı ılk sız satasmıssınız adama
sapıga satastıgınız ıcın donusu kotu olmus tabı ben onun yerınde olsam gıt otede kumla oyna ufaklık derdım sıze kendı ısınıze bakın dıye yanı o soylemlerınıze ılımlı ve olumlu yaklasım zor olurdu

neyse sımdı yıne kopyala yapıstır gıbı sıldıgımden yanlıs anlasıldım kacınılmaz duruma geldım yarım yamalak yazmamalıydım dıyeceksınız yıne basa donecegız gerek yok ben gıdeyım

Benim nick name bakarsanız bile japonca da seviyorum (genel ifade) anlamına geldigini bunu hümanizm adına yaptım insan cinsel kimliği ne olursa olsun kınamadıgımı size nasıl anlatabilirim ki anlatamıyorum da zaten neyse yapılabilecek bir şey yok ben kendimi anlatamayı beceremzsen insanların üzerime gelmesi hakkım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…