Ya işte anlatmaya çalıştığım ilk başta ben Fanboy yazdım işte sen beni ne sanıyorsun filan benim patlıcan boyum ne kadar biliyormusun diye yazmaya başladı iğrenç seyler bende bana laf söylenmesine katlanamam laf attım sürekliKızlar fan boy bir ünlünün erkek fanlarına deniyor, fan girl fan boy fan club vs vs.
Bu arada bir ünlünün fanı olacağıma gidip çamaşır makinesi fanı olurum daha iyi. En azından çamaşırlarımı yıkıyor.
Fanboylar gay olmak zorunda değil ilk başta ben Fanboy sandım kişiyi ondan yazdım zaten.muhtemelen gay olmayan hatta homofobik birine sataşarak gay dediniz. o da sinirlendi ve son derece yanlış da olsa bu tepkiyi verdi.
tanımadığınız insanlara internet üzerinden neden durup dururken böyle şeyler yazıyorsunuz ? size ne ?
yaşadığınıza bir miktar siz ortam hazırlamışsınız.
neyse umarım internet ortamında konuşma kuralları olduğunun farkına varıp insanlara tanımadan etmeden cinsel eğilimleri ile ilgili yazmazsınız artık.
Fanboylar gay olmak zorunda değil ilk başta ben Fanboy sandım kişiyi ondan yazdım zaten.
Onun yorumaların silindiğinden bana neler yazdığı gözükmüyor ilk başta Fanboy musun tarzında yazdım sonra bana direkt cinsel organından bahsetmeye azmışsındır filan yazmaya başladı bende sinirlenip üstüne gittim bana böyle şeyler yazacak bende sussacağım öyle mi en çok gururuna yediremediği noktadan saldırdım.Ben bana böyle taciz içerikli bir şey yazıldığında susacak bir insan değilim. Gocunan yerine gönderme yaptım.e tamam ama gene de gay misin diye sıkıştırmışsınız işte. üzerine gitmişsiniz sorularınızla.
Ya ben gayler için değil Fanboylar için hayat zor yazdım Yüz kere yazacağım her Fanboy gay olmak zorunda değil.O kişiye gay demeniz başlı başına bence saçmalık sizene profiline erkek resmi koymuş erkege yorum yapmış falan. Gaylar için hayat zor yazmışsınız. kendisi farkında değilmi yorum yapmaya ne gerek vardı?
2. Kez cevaplıyorsun. Anladık m..l değiliz ....Ya ben gayler için değil Fanboylar için hayat zor yazdım Yüz kere yazacağım her Fanboy gay olmak zorunda değil.
Daha önce hesap almıştım ama başka şeyler için yeni kullanıyorum alışma sürecindeyim kk da.2. Kez cevaplıyorsun. Anladık m..l değiliz ....
YouTube da dizi izlediğim ve yorum yaptığım için diyorsanız haklısınız bende kendime ne boş insansın diyorum ama Y kuşağı nın bu ülkeye çok katkısı olduğunu da düşünmüyorum baştakileri biz seçmedik ülkeyi bu hale Z kuşağı getirmedi.Z kuşağıymış bilmem neymiş.
Hala yeni nesilden umutlu pollyannalar var
Çer çöp olmuş beyniniz resmen.
fanboy muş bilmem neymiş.
YouTube videosu altında yorum okuyacağınıza başka şeyler okuyun derim.
Onun yorumaların silindiğinden bana neler yazdığı gözükmüyor ilk başta Fanboy musun tarzında yazdım sonra bana direkt cinsel organından bahsetmeye azmışsındır filan yazmaya başladı bende sinirlenip üstüne gittim bana böyle şeyler yazacak bende sussacağım öyle mi en çok gururuna yediremediği noktadan saldırdım.Ben bana böyle taciz içerikli bir şey yazıldığında susacak bir insan değilim. Gocunan yerine gönderme yaptım.
Bende ondan sildim zaten yanlış anlaşılmışım diye.ilk mesajınızdan siz gay misin dedikten sonra tacize başlamış gibi anlaşılıyor ama. ayrıca ben adamı savunmuyorum.
Fan e olan erkekler deniyor
Fan boy ne yaTacizin sanalıda varmış ögrenmiş oldum YouTube da Fanboy sandığım bir kişiye yorum yazmıştım sonrasında cinsel organını boyu vs. erkekliğini kanıtlamaya çalışma çabalarında bulundu halbuki bende saf saf fan sevgisi sanıp o kişiye yorum yapmıştım YouTube şikayet edince yorumları silindi kişinin ama nasıl kendinde hak buluyor bu kişi beni taciz etmeyi anlamıyorum hala sinirliyim gidip duvarı yumruklamak istiyorum igreniyorum böyle insanlardan.Hala başka bir hesap açmış heralde yorum yapmaya devam ediyor bende susmuyorum yazıyorum onun yorumları siliniyor benimkiler kalıyor.
!
!
Edit: Ben kendimi anlatamdım galiba ondan düzeltiyorum o kişiyi fanboy sandım (fanboylar gay olmak zorunda değil) yorum yaptım ama bana cinsel organ boyunu filan anlatıp sen azmışsındır gibi yorumlar yaptı bende YouTube şikayet ettim yorumları silindi ama tacize devam edici şeyler yazdı.
Edit devamı: Ben hayat Fanboylar için zor yazdım tekrar ediyorum her Fanboy gay olmak zorunda değil.
Tekrar ediyorum adam gay demedim Fanboy musun diye sordum adam direkt taciz edici kelimeler yazınca bende saldırdım.
E yanlışlıkla yazmışım direkt fan olan erkekler.fan e erkekler ne demek?
Baştakiler farklı olsaydı, belgesel mi izleyecektiniz?YouTube da dizi izlediğim ve yorum yaptığım için diyorsanız haklısınız bende kendime ne boş insansın diyorum ama Y kuşağı nın bu ülkeye çok katkısı olduğunu da düşünmüyorum baştakileri biz seçmedik ülkeyi bu hale Z kuşağı getirmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?