Taciz ediliyorum

Ya işte anlatmaya çalıştığım ilk başta ben Fanboy yazdım işte sen beni ne sanıyorsun filan benim patlıcan boyum ne kadar biliyormusun diye yazmaya başladı iğrenç seyler bende bana laf söylenmesine katlanamam laf attım sürekli

Fanboylar gay olmak zorunda değil ilk başta ben Fanboy sandım kişiyi ondan yazdım zaten.

Fan boy ne ola ya hu. Çoğu kişi artık ulaşamadığı kişilerin fanı. Tamam seversiniz, beğenirsiniz de bir bakıyorum çoluk çocuk korelilerin, oyuncuların, fenomenlerin fanı. İdol aldığı kişilerde bir zıkkım değil aslında yani. Tanımadığın insanla niye yorumlaşıyorsun ayrıca. Yok ibrahim çelikkol'a mı aşıksınmış :) uzak dur ruh sağlığın için bence.

e tamam ama gene de gay misin diye sıkıştırmışsınız işte. üzerine gitmişsiniz sorularınızla.
Onun yorumaların silindiğinden bana neler yazdığı gözükmüyor ilk başta Fanboy musun tarzında yazdım sonra bana direkt cinsel organından bahsetmeye azmışsındır filan yazmaya başladı bende sinirlenip üstüne gittim bana böyle şeyler yazacak bende sussacağım öyle mi en çok gururuna yediremediği noktadan saldırdım.Ben bana böyle taciz içerikli bir şey yazıldığında susacak bir insan değilim. Gocunan yerine gönderme yaptım.

Ya ben gayler için değil Fanboylar için hayat zor yazdım Yüz kere yazacağım her Fanboy gay olmak zorunda değil.

YouTube da dizi izlediğim ve yorum yaptığım için diyorsanız haklısınız bende kendime ne boş insansın diyorum ama Y kuşağı nın bu ülkeye çok katkısı olduğunu da düşünmüyorum baştakileri biz seçmedik ülkeyi bu hale Z kuşağı getirmedi.

ilk mesajınızdan siz gay misin dedikten sonra tacize başlamış gibi anlaşılıyor ama. ayrıca ben adamı savunmuyorum.

hmm ekran görüntüleri gitmiş. ben o ekran görüntülerinde direkt gayler için hayat zor yazıyor diye okumuştum.

Fan boy ne ya

Ayyy okudum simdi millettekide dertlere bak. Engelle gitsin ne diye elalemin erkeginin seyiyle ugrasiyosunuz anlamadim ne diye yorum yapar insan.zaten bu fan olma olayina tamamen karsiyim. Oturun guzel bir kitap okuyun belgesel izleyin bence

Baştakiler farklı olsaydı, belgesel mi izleyecektiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…