taciz mi değil mi?

ne güzel özetlemişsin arkadaşım kadınların düştüğü durumu üstteki cümle ile

ben adamın kesinlikle art niyetli yaklaştığını düşünüyorum,
kendini bilen hiç bir erkek bir kadına o kadar yaklaşmaz ne için olursa olsun
eşine yada arkadaşına şu an için bir şey söyleme bence,
yazının sonlarında bahsettiğin gibi rahatsız olduğunu belli edecek hareketler yap
elinden geldiği kadar ondan uzak durmaya çalış

eşlyle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve ofiste tüm çalışanlar olarak ailecek görüşülen bi ortam var. Ayrıca kız çok yakın arkadaşım yani birden ailecek gidlken bu toplantılara katılmamak tuhaf olur. Ben de adamın suratını görmeye bayılmıyorum normal biri yapsa bunu bu kadar sıkılmam hayvan herif der geçererim kendinden korkuyorsun galiba lafını pek anlamadım açıkçası ben

mecburi görüşmeler dışnda bence ailecek görüşmeleri kesin arkadaşınızla zaten işyerinde berabersiniz...bazı bahaneler uydurarak aynı ortamda bulunmayın o adamla...
düpe düz taciz var ....ve tepkinizi oldukça sert bi şekilde ortaya koyun ....yoksa her seferinde artarak devam eden tacizlerle karşılasmanız olası bi durum....

Arkadas cok güzel söylemis : Kendindenmi korkuyorsun arkadas?
Bu ne ya? Neden bu kadar pasif ve korkak davraniyorsun onu anlamadim.
Sen eger esini ve kurdugun yuvani yani evliligini korumnak istiyorsan eger lütfen daha karsindakine bunu hissetrierek hatta bagirarak hatta kizarak bu durumdan rahatsiz oldugunu gösterebilirsin! Öyle degilmi?
Yok depoya gittik, yok bürosuna gittik, ve anlatma seklinle sanki bir seyler korkuyor gibi anlatmissin.
Kimse ama kimse bir insana yaklasmaz, karsi taraf buna müsade vermedikce.
Kuralariniz olmali ve hangi ortam olursa olsun bunu insanlara hissetirme yasindasiniz.

Bana aklima cocuklugum geldi, bakkala gittim, bakkal amca yakinlasti bana yasim 7-8 . Aynen yazdiklarin gibi düsünüyordum o yastayken ama arkadasim senin yasin kac, basin kac?
Neyi bize soruyorsun anlamadimki?

Yapacağınız en önemli şey ona karşı kabalaşmanız ve çok mesafe koymanızdır araya; fakat anladığınızı asla belli etmeyin.Çünkü bu olayın üstüne gider; anlayıpta arkadaşınıza söylemediğinizi farkederse çok pişkinleşir o adam.Dikkat edin derim.

Depoya gidilmesi gerekiyorsa o kişi gitsin alsın ne varsa ya da saysın v.s gelsin.Birlikte gidilmesi şart mı bunu merak ettim doğrusu ?

Bu arada her yerde olduğu gibi burada da hemen bayana şüpheci yaklaşan birileri var..
Bu tuhaf geliyor bana.Bunu yapabilmek için bazı erkeklere hiç neden lazım değil ki..

Bu arada her yerde olduğu gibi burada da hemen bayana şüpheci yaklaşan birileri var..
Bu tuhaf geliyor bana.Bunu yapabilmek için bazı erkeklere hiç neden lazım değil ki..

olur mu birsen?tabiki kadın suçlu:)aldatma konularında da bakarsan bir kızdan/kadından bahsediyorlar "eşimi ayartıyor" diye. yani ne yaparsa kadın yapıyor,adam hiç suçlu değil. kadın birşeyler yapmışki adam cesaret etmiş değilmi? mantık bu...

ne saçmalık ya,kadın geçimini sağlamak için çalışıyor,adam depoda tacize kalkışınca kadın da efendiliğinden/tedirginliğinden ses çıkarmayınca, "kendinden korkuyorsun" oluyor. erkeklere neden mi lazım allahaşkına taciz için.

kadın bir erkeğin hareketlerinden rahatsız oluyorsa ortada hoş olmayan bir durum var demektir adı ister taciz olsun ister başka birşey farketmez
mümkün mertebe bu adamla biraraya gelmemeye çalış canım daha sert bir tavır sergile ki rahatsız olduğunu anlasın

Nefret ediyorum şöyle ar damarı çatlamış insanlardan yaa..

Şimdi durup dururken böyle akıl almaz hareketler yapıp, karşısındaki insanı içinden çıkılmaz sıkıntılara sokan, kendi eşini kendi eliyle düşürdüğü duruma bile aldırmayan ahlaksız adam... Bu kadar mı gözü dönmüş ki eşinin ailcek görüştüğü arkadasına sarkıyor sinir oldumm sinir.... sizin dışınızda gelişen bir olaya burdaki arkadasların da suclu olarak sizi göstermesi ayrı bir sacmalık gercekten!

Ne yapabilir kadın şimdi, yanlış anlamış olmak için dua der halde kabullenememiş bile bunun bir taciz olduğunu, nasıl davranacagını bilmiyor allah bildiği gibi yapsın böyle erkekleri kendi belasında boğulsun!

"Birlikte gidilmesi şart mı bunu merak ettim doğrusu ?" derken bile sizin de şüphelendiğinize eminim.

Bütün ayrıntılarıyla ince ince anlatmanız ve bacağınıza oranıza buranıza temas olduğu halde bir çözüm bulmak yerine adamla oturup beraber bir şeyler içmeniz, yakın arkadaşınızın eşi olduğunu sürekli vurgulamanız bende o adama ilgi duyduğunuz ve bunu söylemekten bile korktuğunuz hatta konunun bu yönünü itiraf edemediğiniz için bu şekilde konu açtığınız izlenimi yarattı bende.

Ve hala görüşüyorsunuz insan ne olursa olsun bunu midesi kaldırmaz, aniden ilişki kesmeye bahane vardır ama tacizci adamı evine alıp ağırlamak onun önünde dolanmak normal değil.

bu tür davranışlar günümüz erkeklerinde maalesef ki çok yaygın. dozu öyle güzel ayarlıyorlar ki tepki verseniz, siz yanlış anlamış olacaksınız,yani şöyle, o en iyi arkadaşıızın kocasını nsıl böyle bişi yapar ya da siz onun böyle bir şey yapabileceğine nasıl ihtimal verirsiniz çok ayıp sizin içiniz fesat yahu .. diye tepki verecek. tepki vermeseniz istiyor ama belli edemiyor olacaksıız. her türlü sizi suçlu çıkaracak dozda yapıyorlar benim tavsiyem bir kere daha görüştüğünüzde yüzüne karşı söyleyin ailece görüşmekte olduğunuzdan dolayı samimiyetiniz olduğunu fakat bu samimiyetten fazla hoşlanmadığınızı söyleyin söylemez ima etmeye çalışırsanız ikinci ihtimal devreya girecek yani siz istemem ama yan cebime koy hissiyatı yaratacaksınız. o karısından utanmayıp yaklaşıyorsa sizde utanmayın yüzüne yüzüne söyleyin bilsin saf olmadığınızı. ay sinirlendim şimdi :95::95:

pes yani aaaaaaaaaa "önünde dolanmak" falan ne tuhaf şeyler bunlar ya. kadın kadının kurdudur derler ya doğru valla. arkadaşıyla arası bozulmasın diye aptala yatmış sadece bana böyle geldi. hayatınız boyunca hiç kimse size istemediğiniz gibi yaklaşmadı mı?bunun adı taciz. kadının yaptığı rezalet olmasın diye susmak.yeniden pes diyorum. ne ayıp ithamlar ya bunlar.

ben bunu tam anlayamadım :44:

inanamıyorum! dişi k***k kuyruk sallamasa erkek yaklaşmaz felsefesi hala yaşıyor ve bizzat kadınlar tarafından yaşatılıyor!
çoookkkkkkk yazık!

konu sahibi arkadaşım çok iyi anlıyorum seni içinde bulunduğun durum gerçekten çok zor...
benim sana tavsiyem o erkek müsvettesini bir dahaki taciz girişiminde sertçe uyarmandır.
sessiz kalmaya devam edersen tacizin arkası kesilmeyecektir

Laflari simdi carpitmayalim, kimse burda kuyruk sallama lafini söylemedi maiwesiyah.
Benim gibi düsünen arkadaslarin anlamadigi sey, rahatsiz oldugum birsey var ise eger, bunu karsimdakine belli ederim, ve oracikta rezil ederim ve elimden geldigi kadarda uzak dururum.
Kimse burda arkadasimizi suclamiyor sadece daha güclü olmasi gerektigini, kadinda olsak güclü oldugumuzu anlatmaya calisiyoruz.

mesajları tekrar okursanız tam da öyle bir mana çıktığını anlamış olursunuz.
arkadaş uzak durmaya çalışmış kaçar gb yürümüş kendi yapısının izin verdiği ölçüde birşeyler yapmaya çalışmış.

ayrıca bağırıp çağırıp rezalet çıkarmak öyle kolay bir şey değil malesef,
konu sahibi arkadaş bile hala acaba yanlış mı anladım diye tereddütte bulunurken ve o herif en iyi arkadaşının eşiyken, sürekli aynı meclislerde takılmaları gerekirken sizin dediğinizi yapmak biraz zor!
kendinizi onun yerine koymanızı tavsiye ediyorum !
umarım böyle bir şey başınıza gelmez

Canım benim sen gayet temiz niyetlisin.Adam aradaki bir çok bağ sebebiyle çok ileri bir hareket yapacak değil. Baş başa kalınca onun aklına kalbine şeytanlar hücum ediyordur.Eğer niyeti de bozuksa olmaz olmaz diye bir şey yok.Çünkü insan bu şekilde yaratılmıştır.Bu zaafını kontrol etmesini bilmelidir.Bilmeyince o onun komşusuyla kaçıyor,baldızıyla kaçıyor,arkadaşının eşiyle kaçıyor vs. Çeşitli tedbirler almak zorundasın.Örneğin o yanına oturduğunda sen bir bahane ile kalkabilirsin.Aynı ortamlarda fazla bulunmamaya çalış.Mesela o elini uzatmadan sen kesinlikle elini uzatma.Aman kırılmasın dökülmesin diye sıcak davranmak veya samimi olmak zorunda değilsin.Gözünün içine bile bakma.Araya büyük bir resmiyet koy.
Sevgilerimle

Gerçekten pes yani !
Kadın kadını savunacağına suçlanmış bile..
Çok şaşırdım yorumları okuyunca, bu kadar mı fesatsınız ?
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler yazık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…