- Konu Sahibi real_queen
-
yanlış anlamışsınız diyen arkadaşlar bunlar biraz fazla değilmi yanlış anlamamak için. canım o adamdan uzak dur,arkadaşına da birşey söyleme,ama üçünüz aynı ortamdayken başkasının başına gelmiş gibi benzer hikaye anlatıp adama gözdağı verebilirsin.yoksa arkadaşına anlatamamanı sen de istiyorsun gibi algılayabilir. merhaba diyene "iş atıyor" diyen erkekler var toplumda. bu kesinlikle taciz.kimse bir kadına onu rahatsız edecek kadar yakın oturmamalı,ahlak diye birşey var,kesinlikle o adamdan uzak dur.
eşine söyleme şimdilik ama o adam arkadaşınla evliyken sizin sonsuza kadar iyi arkadaş kalabilmeniz imkansız tahminimce.
Ailecek görüşmek mi, hem de bu adamla? Sizin de istekli olduğunuzu düşündürmüşsünüz ona sanırım yanlışlıkla da olsa. Bir de bu durumda erkeğin önünden gitmeyin derim, onu öne buyur edin, arkasaında yürüyün hatta bir anda yok olun.
Kendinizden korkuyorsunuz gibi hissetim ben.
Bu arada her yerde olduğu gibi burada da hemen bayana şüpheci yaklaşan birileri var..
Bu tuhaf geliyor bana.Bunu yapabilmek için bazı erkeklere hiç neden lazım değil ki..
Yapacağınız en önemli şey ona karşı kabalaşmanız ve çok mesafe koymanızdır araya; fakat anladığınızı asla belli etmeyin.Çünkü bu olayın üstüne gider; anlayıpta arkadaşınıza söylemediğinizi farkederse çok pişkinleşir o adam.Dikkat edin derim.
Depoya gidilmesi gerekiyorsa o kişi gitsin alsın ne varsa ya da saysın v.s gelsin.Birlikte gidilmesi şart mı bunu merak ettim doğrusu ?
Bu arada her yerde olduğu gibi burada da hemen bayana şüpheci yaklaşan birileri var..
Bu tuhaf geliyor bana.Bunu yapabilmek için bazı erkeklere hiç neden lazım değil ki..
eşlyle aynı iş yerinde çalışıyoruz ve ofiste tüm çalışanlar olarak ailecek görüşülen bi ortam var. Ayrıca kız çok yakın arkadaşım yani birden ailecek gidlken bu toplantılara katılmamak tuhaf olur. Ben de adamın suratını görmeye bayılmıyorum normal biri yapsa bunu bu kadar sıkılmam hayvan herif der geçererim kendinden korkuyorsun galiba lafını pek anlamadım açıkçası ben
"Birlikte gidilmesi şart mı bunu merak ettim doğrusu ?" derken bile sizin de şüphelendiğinize eminim.
Bütün ayrıntılarıyla ince ince anlatmanız ve bacağınıza oranıza buranıza temas olduğu halde bir çözüm bulmak yerine adamla oturup beraber bir şeyler içmeniz, yakın arkadaşınızın eşi olduğunu sürekli vurgulamanız bende o adama ilgi duyduğunuz ve bunu söylemekten bile korktuğunuz hatta konunun bu yönünü itiraf edemediğiniz için bu şekilde konu açtığınız izlenimi yarattı bende.
Ve hala görüşüyorsunuz insan ne olursa olsun bunu midesi kaldırmaz, aniden ilişki kesmeye bahane vardır ama tacizci adamı evine alıp ağırlamak onun önünde dolanmak normal değil.
Ben de sağ tafarına arka çaprazı gibi duruyorum, adam sol eliyle koliyi açmaya çalışırken sağ koluyla benim göğüsümün üzerinden arkadaki duvara doğru sıkıştırdı çıkmaya çalışıyorum aordan çıkamıyorum. Neyse fırsatı bulunca hemen sıyrldım..
"Birlikte gidilmesi şart mı bunu merak ettim doğrusu ?" derken bile sizin de şüphelendiğinize eminim.
Bütün ayrıntılarıyla ince ince anlatmanız ve bacağınıza oranıza buranıza temas olduğu halde bir çözüm bulmak yerine adamla oturup beraber bir şeyler içmeniz, yakın arkadaşınızın eşi olduğunu sürekli vurgulamanız bende o adama ilgi duyduğunuz ve bunu söylemekten bile korktuğunuz hatta konunun bu yönünü itiraf edemediğiniz için bu şekilde konu açtığınız izlenimi yarattı bende.
Ve hala görüşüyorsunuz insan ne olursa olsun bunu midesi kaldırmaz, aniden ilişki kesmeye bahane vardır ama tacizci adamı evine alıp ağırlamak onun önünde dolanmak normal değil.
Laflari simdi carpitmayalim, kimse burda kuyruk sallama lafini söylemedi maiwesiyah.
Benim gibi düsünen arkadaslarin anlamadigi sey, rahatsiz oldugum birsey var ise eger, bunu karsimdakine belli ederim, ve oracikta rezil ederim ve elimden geldigi kadarda uzak dururum.
Kimse burda arkadasimizi suclamiyor sadece daha güclü olmasi gerektigini, kadinda olsak güclü oldugumuzu anlatmaya calisiyoruz.
Büyük bir firmada satış mühendisi olarak yaklaşık 8 yıldır çalışyorum. Ofiste aynı gün işe başamış 2 abayan arkadaşız ve gerçekten çok yakınız. En yakın arkadaşım hertürlü derdimizi paylaştığımız gerçekten dost olan biri. Genel olarak da ofiste 8 kişi çalışıyor ve hepimiz ailecek de görüşüyoruz. Buraya kadar herşey mükemmel.
İşim gereği sürekli düzenli olarak belli firmaları ziyaret ediyor ve bir takım bölümler görüşerek bazı işler yapıyorum. Bir müşterimde sürekli görüşmek durumda olduğum bir bölümde bu yukarıda bahsettiğim ofisteki en yakın bayan arkadaşımın eşi çalışıyor. Bundan bir kaç ay önce yine bu firmaya yaptığım ziyaretimde arkadaşımın eşi olan kişi ile beraber bakmamız gereken bir iş vardı ve depo gibi bir yere gittik. 2 mizden başka kimse yok. Bu depo gibi yerde ben rafta bir şeyebakıyorum o da arkamdan bakıyor, birden arkadamdan bana çok fazla yakınlaştı gibi geldi ve rahatsız oldum hemen kenara çekildim ve yanlışlıkla olmuştur heralde dedim kendi kendime. Neyse sonra bu depodan çıktık ve tekrar onun odasına girdik masasına değilde ziyaretçilerin masanın önünde oturması için koltuklar vardır ya ona oturdum ben haliyle o da yanımdaki koltuğa oturdu ve çok yakın oturdu dizi dizime değiyor filan tabi ben zaten depodaki durumda rahasız oldum iyice huylandım. Ama birşey de yapamıyorum belki yanlış anlıyorum halen diyorum içimden bir yandan da işle ilgili bir şeyler konuşmaya çalışıyorum ama dilim ağzım elim kolum dolanıyor. Neyse 10-15 dk sonr ben bir şekil bu görüşmeyi sonlandırıp bir şey olmamış gibi yanından ve o firmadan ayrıldım.
Dün tekrar o firmadaydım ve yine benzer bir durum oldu odasına gittim.(tabi bu arda geçen bir kaç ay sürede iş gereği sürekli görüşmeye devam ettik ben bir şey olmamış gibi davranmaya devam ettim. Çünkü eşi olan ofisteki bayan arkadaşım o kadar iyi arkadaşım ki anlatamam böyle bir şey olabileceğini kondurmaıyorum kesinlikle ve iş ilişkisi olduğu için mecburda bir yerde görüşmek durumundayız) Odasında ben gelince yine bir şeylere bakmak bahanesiyle yanbımdaki sandalyeye oturdu dizi dizime değiyor ben bacağımı çekiyorum. Neyse bu sol eliyle kağıtlaı tutuyor sağ eliylede benim oturduğum sandelyeden eliyle dayanarak duruyor güya ama elini benim bağaımla sandelyenin altına doğru sokuyor ben bir yandan konuşuyor bir yandan bacağımı çekmeye çalııyorum ama nafile birşey diyemiyorum. Neyse yine depoya gidip birşeylere bakmamız gerekiyor ben acayip tedirginim ama mecbur gidiyoruz. Ben önden koşarak gidiyorum neredeyse, depoda olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. Bir koli açılıp içinden bir şeye bakılacak bana sen aç diyor bende arkamdan yine çok yakın durmasın diye sen aç dedim. Ben de sağ tafarına arka çaprazı gibi duruyorum, adam sol eliyle koliyi açmaya çalışırken sağ koluyla benim göğüsümün üzerinden arkadaki duvara doğru sıkıştırdı çıkmaya çalışıyorum aordan çıkamıyorum. Neyse fırsatı bulunca hemen sıyrldım. Deponun dışında bekledim, bu arada o iş ile ilgili bir şeyler soruyor ben uzaktan yine seslenerek cevap veriyorum. Neyse ordan çıktık ben yine önden hzılı hızlı gittim yanından yürümemek için. Neyse yine odasına geldik. Bu sefer fazla yakına oturmadı yani temas derecesinde değil. Ebn yine hala acaba ben yanlış mı anladım filan diye düşünüyorum bir yandan da iş ile ilgili konuşuyoruz. Sonra o içecek bir şeyler söylemiş o geldi onu içtim ve nazikçe yine sanki bir şey olmamaış gibi oradan ayrıldım. Ama tabi depodaki hareketlerimle ve dönüşte yine koşar adım önden gitmemle rahatsızlığımı belli ettim.
Sinirlerim çok bozuk, kimseye bir şey söyleyemiyorum eşime bile sadece buraya yazdım. Arkadaşım dünya iyisi 2 çocukları var. Dışarıya karşı mükemmel evlilik ama adamın yaptıklarına bak. Acaba hala ben mi yanlış anladım diye bile düşünüyorum. Sık sık ailecek bir araya geliyoruz. İş desen işi için sürekli oaray gidip gelmem lazım. Bir şey söyleyemem çok sıkıldım bunaldım kime n esöyleyim bir yardımcı olun fikir verin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?