- Konu Sahibi real_queen
-
pes yani aaaaaaaaaa"önünde dolanmak" falan ne tuhaf şeyler bunlar ya. kadın kadının kurdudur derler ya doğru valla. arkadaşıyla arası bozulmasın diye aptala yatmış sadece bana böyle geldi. hayatınız boyunca hiç kimse size istemediğiniz gibi yaklaşmadı mı?bunun adı taciz. kadının yaptığı rezalet olmasın diye susmak. yeniden pes diyorum. ne ayıp ithamlar ya bunlar.
ben bunu tam anlayamadım :44:
inanamıyorum! dişi k***k kuyruk sallamasa erkek yaklaşmaz felsefesi hala yaşıyor ve bizzat kadınlar tarafından yaşatılıyor!
çoookkkkkkk yazık!
konu sahibi arkadaşım çok iyi anlıyorum seniiçinde bulunduğun durum gerçekten çok zor...
benim sana tavsiyem o erkek müsvettesini bir dahaki taciz girişiminde sertçe uyarmandır.
sessiz kalmaya devam edersen tacizin arkası kesilmeyecektir
Laflari simdi carpitmayalim, kimse burda kuyruk sallama lafini söylemedi maiwesiyah.
Benim gibi düsünen arkadaslarin anlamadigi sey, rahatsiz oldugum birsey var ise eger, bunu karsimdakine belli ederim, ve oracikta rezil ederim ve elimden geldigi kadarda uzak dururum.
Kimse burda arkadasimizi suclamiyor sadece daha güclü olmasi gerektigini, kadinda olsak güclü oldugumuzu anlatmaya calisiyoruz.
mesajları tekrar okursanız tam da öyle bir mana çıktığını anlamış olursunuz.
arkadaş uzak durmaya çalışmış kaçar gb yürümüş kendi yapısının izin verdiği ölçüde birşeyler yapmaya çalışmış.
ayrıca bağırıp çağırıp rezalet çıkarmak öyle kolay bir şey değil malesef,
konu sahibi arkadaş bile hala acaba yanlış mı anladım diye tereddütte bulunurken ve o herif en iyi arkadaşının eşiyken, sürekli aynı meclislerde takılmaları gerekirken sizin dediğinizi yapmak biraz zor!
kendinizi onun yerine koymanızı tavsiye ediyorum !
umarım böyle bir şey başınıza gelmez
Gerçekten pes yani !
Kadın kadını savunacağına suçlanmış bile..
Çok şaşırdım yorumları okuyunca, bu kadar mı fesatsınız ?
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler yazık...
Bana tacizde bulunan bir erkeğe çay koyamam ben ya da yemek servisi yapamam, siz ne anladınız acaba?
Siz yapabilir misiniz servis o adamın önünde dolanarak?
Ben de çözemedim.
Kuyruk sallmak değil bahsedilen, kuyruk sallamak ayrı bir şeydir olayı başlatan kadın demiyorum burda, iğrenilen bir durum bu kadar tepki verilmden nasıl ört bas edilebilir, tecavüze uğrayan 15 yaşında bir genç kızdan bahsetmiyoruz burda evli ve eşiyle arkadaş olduğu bir adamın tacizini "taciz mi bu acaba?" diye soran bir bayandan söz ediyoruz.
Bu kadar saf olabilir mi bir insan? Bence olamaz, olmamalı!
Okuduğunu anlama sorunu yaşıyor bazen insanlar.
Güçlü olmasın aman, sızlansın biz de pışpışlayalım budur kadınlık çünkü değil mi(!)
Rezalet çıkarmaya gerek yok tavır önemli.
Umarım sizin de başınıza gelmez.
Evet arkadaşım fesatım ve evli erkek taciz etsin diye beklemekteyim oldu mu?
Bu kadar mı anlayışın senin bravo diyorum başka da bi şey demiyorum o zaman!
neyse bişey demiyorum. en yakın arkadaşının eşiymiş ve ayrıntılı anlatmış biz bir akıl fikir verelim diye.ama tabi gerçekten kişi kendinden bilir işi.
nickine daha yeni dikkat ettim "saçı uzun aklı kısa"
Ben sunu bilir sunu söylerim, insan sinirini disaridakilere belirli bir sekilde gösterebilmeli. Ve ne yazikki bazi kendini bilmez erkeklerde bunu kime yapacaklarini ne yazikki cok iyi biliyorlar.
Yani burda detayli detayli, sag eli sol bacagima, sol elide sag bilmem neme degdi acaba bu tacizmidir? Sorusuna artik ben pes diyorum.Tamam ben biraz seytanim bunu bana kimse yapamaz, o an pipisini koparirim o baska ama arkadasa demek istedigimiz, bu kadarda temiz kalpli olma, madem anladin birseyler, baskasini yolla depoaya, ne biliyim illaki bir yolu vardir bu isin.
Bu kadarda temiz kalplilik olurmu yahu??? Alice harikalar diyarindamiyiz yoksa?????
Kesinlikle bir taciz olayıdır. Bir arkadaşımız çok doğru bir tespitte bulunmuş, demiş ki "Ortada bariz bir şey olmadığı için bu dediğinizi yapamaz.Adam pişkin pişkin işin içinden rahatlıkla sıyrılabilir.Olan kadıncağıza olur". Bence de doğru olan yine bir arkadaşın yazdığı yorumdaki gibi size geldiklerinde bu rezilliği aktaran olayı duymuş gibi anlatıp adamın pisliğini yüzüne çarpın ki bu göz dağı ile korksun. Bir de bu devirde iyi niyetli düşünmek çok şey kaybettirebiliyor, çekinme arkadaşım bir de o adamla yalnız kalmayın derim, her zaman bu şekilde sıyrılamayabilirsiniz köttü sonuçlar olmasın
Sevgilerimle
:)
Ah olivia ah... Hakkını savun diyene fesat diyen hemcinslerimizin olması çok temiz kalpli olduklarını mı gösteriyor? Fesat başkaaıysa ben değilim mantığı, çocukça şeyler bunlar.
Konu sahibi arkadaşıma da daha fazla taciz mi bu değil mi diye düşünmemesini dilerim zira o düşündüğü süre içerisinde daha çoook ellemeler olacağa benzer.
Saci uzun akli kisa arkadasim, biz yardim etmeye calisiyoruz ve bizi anlamak isteyen anlar zaten.
Bosver.
Ama yine yazmadan duramayacagim anasini okurdum ben o adamin be, benim bacagima dokunacak ha????
Erkek nedir be? Nesinden korkuyoruz bu kadar?
Biz kadinlarin cektigine bak ya? Bu kafayla daha bizi cok ellerler.....
"Birlikte gidilmesi şart mı bunu merak ettim doğrusu ?" derken bile sizin de şüphelendiğinize eminim.
Bütün ayrıntılarıyla ince ince anlatmanız ve bacağınıza oranıza buranıza temas olduğu halde bir çözüm bulmak yerine adamla oturup beraber bir şeyler içmeniz, yakın arkadaşınızın eşi olduğunu sürekli vurgulamanız bende o adama ilgi duyduğunuz ve bunu söylemekten bile korktuğunuz hatta konunun bu yönünü itiraf edemediğiniz için bu şekilde konu açtığınız izlenimi yarattı bende.
Ve hala görüşüyorsunuz insan ne olursa olsun bunu midesi kaldırmaz, aniden ilişki kesmeye bahane vardır ama tacizci adamı evine alıp ağırlamak onun önünde dolanmak normal değil.
uzun uzun yazılanları ancak okuyabiliyorum. gerçekten bazı arkadaşlar çok yüzeysel bakarak ve aklımın almayacağı yorumlar yapmışlar. belki konuyu ben burda çok net aktaramadım. ben bu insanları 8 senedir tanıyorum iyi kötü her anımızı paylaştık. çocuğu kalp ameliayatı oldu başında bekledik. ben doğum yaparken o benim kapımda bekledi. sokaktan geçen bir insandan bahsetmiyoruz ben hala nasıl olabilir nasıl olabilir diye kıvranıyorum. iş bir de iş boyutu var ben orda ters bir hareket yapsam rezalet çıkarsam bir şey söylesem ben bişi yapmadım diye su yüzüne çıksa ne olacak. burası benim müşterim olan bir firma bana bu yorumları yazan arkadaşlar çalışıyor mu bilmiyorum. böyle bir rezalet çıkarsa beni haksız duruma düşürseler benim iş hayatım zarar görecek haksız yere. sonra iş kıza yansıycak kendi işyerimde ofiste rezalet çıkacak. ben kendi amirlerime desem artık ben bu firmaya bakmak istemiyorum desem niye diyecekler. hadi hiç bir şey demedim kendi ofisimdeki arkadaşlarla olan toplantılara da katılmıyorum bu adamla yüzyüze gelmeyim diye bu sefer diğer insanlar bana tavır alacak kendini soyutluyor diye.şimdi bu gözle bakar mısınız olaya. öyle şunu yap tokat at tekme at. bi daha görüşeme demesi kolay benim böyle bir şey için herşeyi yakıp yıkmam lazım anlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?