taciz mi değil mi?

Kesinlikle bir taciz olayıdır. Bir arkadaşımız çok doğru bir tespitte bulunmuş, demiş ki "Ortada bariz bir şey olmadığı için bu dediğinizi yapamaz.Adam pişkin pişkin işin içinden rahatlıkla sıyrılabilir.Olan kadıncağıza olur". Bence de doğru olan yine bir arkadaşın yazdığı yorumdaki gibi size geldiklerinde bu rezilliği aktaran olayı duymuş gibi anlatıp adamın pisliğini yüzüne çarpın ki bu göz dağı ile korksun. Bir de bu devirde iyi niyetli düşünmek çok şey kaybettirebiliyor, çekinme arkadaşım bir de o adamla yalnız kalmayın derim, her zaman bu şekilde sıyrılamayabilirsiniz köttü sonuçlar olmasın

Sevgilerimle

Bana tacizde bulunan bir erkeğe çay koyamam ben ya da yemek servisi yapamam, siz ne anladınız acaba?
Siz yapabilir misiniz servis o adamın önünde dolanarak?

ben bunu tam anlayamadım :44:

Ben de çözemedim.

Kuyruk sallmak değil bahsedilen, kuyruk sallamak ayrı bir şeydir olayı başlatan kadın demiyorum burda, iğrenilen bir durum bu kadar tepki verilmden nasıl ört bas edilebilir, tecavüze uğrayan 15 yaşında bir genç kızdan bahsetmiyoruz burda evli ve eşiyle arkadaş olduğu bir adamın tacizini "taciz mi bu acaba?" diye soran bir bayandan söz ediyoruz.

Bu kadar saf olabilir mi bir insan? Bence olamaz, olmamalı!

Okuduğunu anlama sorunu yaşıyor bazen insanlar.

Güçlü olmasın aman, sızlansın biz de pışpışlayalım budur kadınlık çünkü değil mi(!)

Rezalet çıkarmaya gerek yok tavır önemli.
Umarım sizin de başınıza gelmez.

Gerçekten pes yani !
Kadın kadını savunacağına suçlanmış bile..
Çok şaşırdım yorumları okuyunca, bu kadar mı fesatsınız ?
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler yazık...

Evet arkadaşım fesatım ve evli erkek taciz etsin diye beklemekteyim oldu mu?
Bu kadar mı anlayışın senin bravo diyorum başka da bi şey demiyorum o zaman!

neyse bişey demiyorum. en yakın arkadaşının eşiymiş ve ayrıntılı anlatmış biz bir akıl fikir verelim diye.ama tabi gerçekten kişi kendinden bilir işi.
nickine daha yeni dikkat ettim "saçı uzun aklı kısa"

Son düzenleme:
Ben sunu bilir sunu söylerim, insan sinirini disaridakilere belirli bir sekilde gösterebilmeli. Ve ne yazikki bazi kendini bilmez erkeklerde bunu kime yapacaklarini ne yazikki cok iyi biliyorlar.
Yani burda detayli detayli, sag eli sol bacagima, sol elide sag bilmem neme degdi acaba bu tacizmidir? Sorusuna artik ben pes diyorum.Tamam ben biraz seytanim bunu bana kimse yapamaz, o an pipisini koparirim o baska ama arkadasa demek istedigimiz, bu kadarda temiz kalpli olma, madem anladin birseyler, baskasini yolla depoaya, ne biliyim illaki bir yolu vardir bu isin.
Bu kadarda temiz kalplilik olurmu yahu??? Alice harikalar diyarindamiyiz yoksa?????

:)

Ah olivia ah... Hakkını savun diyene fesat diyen hemcinslerimizin olması çok temiz kalpli olduklarını mı gösteriyor? Fesat başkaaıysa ben değilim mantığı, çocukça şeyler bunlar.

Konu sahibi arkadaşıma da daha fazla taciz mi bu değil mi diye düşünmemesini dilerim zira o düşündüğü süre içerisinde daha çoook ellemeler olacağa benzer.

Saci uzun akli kisa arkadasim, biz yardim etmeye calisiyoruz ve bizi anlamak isteyen anlar zaten.
Bosver.
Ama yine yazmadan duramayacagim anasini okurdum ben o adamin be, benim bacagima dokunacak ha????
Erkek nedir be? Nesinden korkuyoruz bu kadar?
Biz kadinlarin cektigine bak ya? Bu kafayla daha bizi cok ellerler.....

Son düzenleme:

Desteğiniz için teşekkür ederim
Sevgilerimle

yeminederim midem bulandı.çok ayıp ya.

üstteki saçıuzunaklıkısaya yazdığım mesaja " " yapıyorum.

Neden suclu cikaralim arkadasimizi? Tam aksine ona gözlerini acmasini ve güclü olmasini, korkmamasini istiyoruz.
Biz burda birbirimize destek icin variz, yeri geldiginde beraber üzülürüz yeri geldiginde birbirimize güc veririz.
Susma, sustukca sira sana gelecek misali gibi.
Türkiye`de nedense bu gibi seyler cok oluyor, cünkü erkekleri biliyorki kadin sesini cikarmayacak veya daha dogrusu cikaramayacak, böyle seyler Avrupa`da olsa adamin hayatiyla oynarlar.
Eminimki hepimizde hemcinsimizin arkasindayiz.

Ben şüphe etmem, ne düşünüyorsam net söylerim.. Şüphe etsem yazılanlara bukadar tepki vermem.Ortak aramayın kendinize.

Eminliğinizi diğer yazdığınız yorumdaki gibi, görmediğiniz konularda ağırca yargılamalar için kullanın.Yazdıklarınız çok ayıp.Hemen kondurmuşsunuz konu sahibine hatayı.

uzun uzun yazılanları ancak okuyabiliyorum. gerçekten bazı arkadaşlar çok yüzeysel bakarak ve aklımın almayacağı yorumlar yapmışlar. belki konuyu ben burda çok net aktaramadım. ben bu insanları 8 senedir tanıyorum iyi kötü her anımızı paylaştık. çocuğu kalp ameliayatı oldu başında bekledik. ben doğum yaparken o benim kapımda bekledi. sokaktan geçen bir insandan bahsetmiyoruz ben hala nasıl olabilir nasıl olabilir diye kıvranıyorum. iş bir de iş boyutu var ben orda ters bir hareket yapsam rezalet çıkarsam bir şey söylesem ben bişi yapmadım diye su yüzüne çıksa ne olacak. burası benim müşterim olan bir firma bana bu yorumları yazan arkadaşlar çalışıyor mu bilmiyorum. böyle bir rezalet çıkarsa beni haksız duruma düşürseler benim iş hayatım zarar görecek haksız yere. sonra iş kıza yansıycak kendi işyerimde ofiste rezalet çıkacak. ben kendi amirlerime desem artık ben bu firmaya bakmak istemiyorum desem niye diyecekler. hadi hiç bir şey demedim kendi ofisimdeki arkadaşlarla olan toplantılara da katılmıyorum bu adamla yüzyüze gelmeyim diye bu sefer diğer insanlar bana tavır alacak kendini soyutluyor diye.şimdi bu gözle bakar mısınız olaya. öyle şunu yap tokat at tekme at. bi daha görüşeme demesi kolay benim böyle bir şey için herşeyi yakıp yıkmam lazım anlıyor musunuz?

Canım öncelikle yaşadığın kesinlikle tacizz
hiç şüphen olmasın şimdi senin için çok zor ve kötü bir durum buu
hani ben olsam ne yaparım diye düşünüyorum en yakın arkadaşının
eşi bir kere eşin de tanıyor ee ailecekte görüşüyorsunuz mutlaka zor
olur eşine anlatmak hani sokaktan geçen biri olsa hiç önemli değil hemen anlatırım eşime
ben ama böyle sezsizde kalamam kesinlikle yani adamdaki cesarete bak beni ne sanıyor
nasıl böyle bir şey yapma cesaterini gösteriyor derim ve her şeyi göze alıp asla sezsiz kalmam
başka işmi yok bana derim yakarım herşeyi eşim beni zaten bilir onada haddini bildirir arkadaşımıda
uyarmış olurum hem gerçi bizim toplum öyle bir toplumki adam ben yapmadım iftira atıyor bile
dicektir eşine emin ol ne olursa olsun beni bilen bilmiyormu ee gerisi hiç önemli değil der sezsiz kalmam hiç bir şekilde tabi bu benim düşüncem allah yardımcın olsun cnm o adamında allah belesını versin pislik heriff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…