Taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Şöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem

Normal karşılamıyor ya da hafifletmiyorum. Ancak her temasın taciz olarak adlandırılmasına da karşı çıkıyorum. Taciz olduğuna eminse sonuna kadar gitsin konu sahibi, ama ben kapalı bir kadınım değmelerini bile istemiyorum deyip belki de suçu olmayan birini tacizci diye etiketlemesi de doğru değil bence. İnsanız, kalabalıkta birbirimize temas edebiliyoruz.

e
Evden dışarı çıkmamakla çok doğru bir karar vermişsiniz o zaman. İnsan içine karışmamaya devam edin bence de.
hayır bir de açık kadınlar yabancı erkeklerin değmesinden zevk alıyor gibi yazmış. Biz de kadın erkek kimseye ellemek değmek istemiyoruz ama ne yapalım kalabalıkta oluyor yani

e

hayır bir de açık kadınlar yabancı erkeklerin değmesinden zevk alıyor gibi yazmış. Biz de kadın erkek kimseye ellemek değmek istemiyoruz ama ne yapalım kalabalıkta oluyor yani
Özel muamele bekleyen türbanlı bacılardan. Otobüste falan açık kadınların yer vermesini de isterler genelde.

e

Kalabalıkta insanlar birbirine değecek elbette. Kapalı olmakla açık olmakla ne alakası var zaten anlamadım. Dediğiniz gibi açıklara serbest mi temas? Konu sahibinin yaşadığı şey gerçekten taciz miydi şüpheliyim

Hiç tek başına dışarı çıkmıyormuş Otobüse metroya binmiyordur herhalde binse de yanındaki ‘erkek’ korur onu
Bu tür bakış açısı açık kadınları itham altında bırakıyor. Bir kadına yakışmayacak sözler etmiş şaşırdım açıkçası. Yani doğrudan böyle şaplak atmamış adam anladığım kadarıyla. Çarpmıştır eli ayağı tökezlemiştir. Ben sakarım mesela çarpa çarpa gezerim ben de sapığım o zaman

Parmağı değdi demiş

Belki gerçekten adamın dediği gibi yanlış anladınız. Yani kalabalık sonuçta değmek normal. Kalabalık yerlerde böyle temaslar olur genelde. Bilerek yapılanı kastetmiyorum. Sadece evham yapmayın diyorum.
Eşinize söyleyecek kadar önemli mi bilmiyorum ama bence demeyin. Yanlış anladiysaniz hakkına girmeyin adamın.
Ve böyle şeyler olabileceğini bilerek çıkın taciz demiyorum temas oluyor kalabalık yerlerde. Otobüsler birden durunca öndekine değiyoruz mesela. Sakin olmaya çalışın.

Söylemek istediğim hiç çıkmıyorum çıkınca da böyle bişey yaşadım o an elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım
Sanki öyle birşey yok gibi hissettim, çok korkup dışarıya çıkmamak falan çok abartı değil mi?

Ama genelde benden genç başaörtülü kızlara veriliyor. İnsanlar nedense açık olanlar kendi başının çaresine bakar diyor herhalde.
Valla ben beni kaldırmaya çalışanlara “bir sürü delikanlı çocuk varken bana bunu söylemeniz yakışık alıyor mu” diye soruyorum susuyorlar

2 çocuk annesi olarak fazla evhamlısın diyecektim ki neredeyse çocuk gelinsin 24 yaşında böyle bir tepki vermen normal.

Burası Ortadoğu çukuru. Bu konularda sert ve soğukkanlı ola

Evden dışarı çıkmamakla çok doğru bir karar vermişsiniz o zaman. İnsan içine karışmamaya devam edin be

e

Hayır ne haddime açık bayanlara öyle soylim kendimi ifade edemedim şuan

Özel muamele bekleyen türbanlı bacılardan. Otobüste falan açık kadınların yer vermesini de isterler genelde.
Yanlış anlamayın ama bu konuda genelleme yapmak yanlış olmaz mi. Herkes öyle değil her türbanlı yada. Genelde yazdığınız için dedim. İnsanın kötü huyunun tesettür veya başörtüsü ile alakalı olmadığı ortada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…