Bence de bir daha kimseyi taciz etmez , edemezİstanbul'da yaşarken benim de başıma böyle bir şey gelmişti ama AVM yerine metronun yürüyen merdivenlerinde.
Üzerimde etek vardı, 4. Levent metrosundan çıkmama iki metre kala biri bacaklarıma dokundu ama öyle eli falan çarpmadı yani. Ben de geri dönüp tacizci olduğunu yüksek sesle dile getirerek onu merdivenlerden ittim. Yuvarlanarak aşağı düştü, aşağıda da bir temiz dövdüler. O sinirle normal merdivenden koşarak aşağı indim yakalarım diye ama gerçekten öfkeli vatandaşlar gerekeni yapmıştı. Bir daha kimseyi taciz edebileceğini sanmam.
Merdivenden itmemem gerekirdi belki ama onun da benim yaşam hakkıma saygı duyması gerekirdi. Muhtemelen yine böyle bir şey olsa bin beterini yaparım.
Şöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem
Ama genelde benden genç başaörtülü kızlara veriliyor. İnsanlar nedense açık olanlar kendi başının çaresine bakar diyor herhalde.
Yok genellemedim “özel muamele bekleyen” diye kategoriledim hatta.Yanlış anlamayın ama bu konuda genelleme yapmak yanlış olmaz mi. Herkes öyle değil her türbanlı yada. Genelde yazdığınız için dedim. İnsanın kötü huyunun tesettür veya başörtüsü ile alakalı olmadığı ortada
Ay bende birkere trende bı adam görmüştüm yaşlı pislik eline cinsel organını almış oynuyordu kızlara bakarakMerhaba şuan çok üzgünüm annemle paylaştım ama hala çok kötüyüm avmye gittik eşimle alışveriş yaptık eşim kasaya gidecem dedi.2 Çocuğum var bir 4 diğeri 1 yaşında bende onları alıp lavaboya gidecektim merdivenin yanından geçerken arkamda bı anda kalabalik oluştu merdivenden inenlerdi galiba baktım biri arkadan kalcamin kenarına dokundu yaşli bir adam o an neye uğradığimi şaşırdım.Adama bağırdım napiyosun sen gerizekalı Allah belanı versin falan dedim bana diyor estağfurullah ben öyle bişey yapmadım gibisinden arsız.eşime soyleyemedim. Allah'tan görmedi de yoksa ortalık birbirine girerdi.Simdi eve geldik eşim anladı moralim yok noldu dedi ailemle ilgili dedim o an polisi mi aramaliydim kizlar ben hiç tek başıma dışarı çıkmıyorum böyle şeylerden korkan biriyim o an ne yapmalıydim hakaret ettim sadece
Kusma emojisiAy bende birkere trende bı adam görmüştüm yaşlı pislik eline cinsel organını almış oynuyordu kızlara bakarak
Bu nasıl cevap. Biz "acik" kadınlar avm'lerde erkeklerin bizi taciz etmesine gülüp geçiyor muyuz? ne? Tacizci adama gık diyememiş, tir tir titremiş biri olarak lütfen açık kapalı ayrımı yapıp ne mesnetle olduğunu anlamadığımız şekilde bize üstünmüşsünüz gibi saçmalamayın.Şöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem
Dışarılar hep böyle bacım. Bir daha çıkma dışarıyaSöylemek istediğim hiç çıkmıyorum çıkınca da böyle bişey yaşadım o an elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım
Açıklık ve kapalılık ile tacizi nasıl bağdaştırdınız ???????Şöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem
Şöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem
Şimdi sana ne sana ne oluyor diyebilirsiniz ona da bir şey diyemem saygı duyarım ama bence kapalıyım değmesini bile istemem derken erkeklere karşı hassasım zaten muhafazakarım bu konularda gibi bir şey demek istemiş yani açık kadınlar tacizden hoşlanır gibi bir şeye inandığını ben pek düşünmüyorum hanımefendinin.Ben bayiliyorum bana degmelerine. Dokunmadan geceni uyarıyorum, kavga ediyorum nasil bana dokunmazsin diyorum. Neyse konuya giris yapayim
Tek basiniza disari cikmadiginizi soylemistiniz. Muhtemelen esiniz disarida baska kadinlari gozleriyle soyup, karisina bakilma ihtimalini dusununce kafayi yiyen tiplerden. Sizi fazlasiyla bastirip disarisi sapik kayniyor, igrenc erkekler, tacizci pislikler seklinde kafanizi doldurdugu icin dogru ile yanlisi ayirt edemiyor olabilirsiniz. Gercekten taciz edildiginize inaniyorsaniz bir uye polisten kamera kayitlarini izleyebileceginixe dair kagit alabileceginizi soylemisti , bu konunun ustune gidin.
Alakası yok zaten.İnsanın kötü huyunun tesettür veya başörtüsü ile alakalı olmadığı ortada
Soylediginizden daha fazlasi var. Kadin tek basina disari cikamiyor, cunku disarisi sapik kayniyor seklinde beynine isleniyor, kismen hakli evet disarisi sapik kayniyor ama hayat devam ediyor cocugumuzu parka goturuyoruz, ise gidiyoruz vs bir sekilde hayatimiza devam etmek zorundayiz. Karisini savunulmaya muhtac bir hale getirdigini dusunuyorum. Burda cok ince bir cizgi var. Şöyle ornek vereyim Bir arkadasim surekli taciz edileceginden korktugu icin okulu birakmisti, evden cikmiyordu, konu sahibi gibiŞimdi sana ne sana ne oluyor diyebilirsiniz ona da bir şey diyemem saygı duyarım ama bence kapalıyım değmesini bile istemem derken erkeklere karşı hassasım zaten muhafazakarım bu konularda gibi bir şey demek istemiş yani açık kadınlar tacizden hoşlanır gibi bir şeye inandığını ben pek düşünmüyorum hanımefendinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?