Taciz....

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
...........................................

Son düzenleme:
Şu pazarcının göğüslerinize dokunma olayımı bu olay.
Oysa iyi olmuş.
Tabiki susmayacağız ki hadlerini bilsinler.
Elma armut gibi elleşmesinler pislikler.

Şu pazarcının göğüslerinize dokunma olayımı bu olay.
Oysa iyi olmuş.
Tabiki susmayacağız ki hadlerini bilsinler.
Elma armut gibi elleşmesinler pislikler.

evet canım... adamın sicil kabarık zaten bide bu eklendi..siciline

Sessiz kalmayıp, peşini bırakmadığınız için tebrik ederim. İnşallah herkese örnek olur
saol canım. inşş örnek olur..uzun sürdü ama sonuç huzur verdi.
Nolmuş ayol. Ne tacizi. Kim naptı??

kötü bi olay başımdan geçmiştide canım.taciz gelmişdi başıma.sonuçlandı 2yıl 6 ay verdi hakim.

evet canım... adamın sicil kabarık zaten bide bu eklendi..siciline

Beter olsun o zaman.
Kendi karılarına kızlarına analarına dokunulduğunda yan bakıldığında namus abidesi kesilirler.
Kendileri bakarlar hatta yetinmez ellerler yoklarlar.
Sonra böyle dişli birine toslarlarsada böyle 2 yıl 3yıl ceza alırlar.

çok saolun arkadaşlar. Ömür boyu sürse bile vazgeçmeyecektim..

Şİmdi hapistekilere musallat olur artık pis sapık. Yakında da yer birinden şişi, geberir gider.

Tebrik ederim. Cesaretiniz ve mücadeleniz için ise teşekkür ederim. Çünkü bu yaptığınız sadece kendiniz için değil, tüm kadınlar için.

cezasını buldu evet...Ama bi ailesi var çocuğu karısı var biran onları düşündüm..onlar için çok üzgünüm..acaba biliyorlarmı?
ama pişman değilim yaptığıma..eger şikayet etmeseydim..hep içimde kalcaktı..neden şikayet etmedim diye..

bundan 4-5 sene evvel kacırılmaya teşebbüs ettiler
beni yanıb ızzat benı uc kısı cete gıbı arabayla fılan cıglıklarım ve yakında bır esnaf kurtardı benı sonra benı karakolda sucladılar neden elbıse gıymısım dıye
bır sure olayın sokunda bagıramamıstım suruklemıslerdı benı muayne ettı kadın polıs ıgnemı yaptılar dıye doktora bıle goturulmedım
sonra dava acıldı ara ara karakola gıttık cagırdılar bır suru sabıkalı reısm baktım hafızamdakıler sılındı kamu davası acıldı sonra dava bıttı herhalde
bılmıyorum ben karakoldaykende o kısıler cıvarda gozukmusler orayı kolacan etmedıler ıhmal ettıler benım yasadıgım tacız degıl kapkac degıl arabaya atıp gıdeceklerdı benı

Allah korudu devlet degıl yanı

Allah korumuş evet canım..çok çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inşş

off cok kotu yaa

neden elbıse gıymıssın dıye mı

bu ne ya neyın kafası buelbıse gıyıp tahrık ettıgınımı dusunduler

Alaha cok sukur amaclarına ulasamamıslar buyuk gecmıs olsun

Allah korumuş evet canım..çok çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inşş

amın canım ınsallah
benım gordugum muamele hıc hos degıldı senın yerınde olsaydım konunuda hem hatırladım hemde bı baktım dogrumu dıye ben gıtseydım karakola o polısler benım gorustuklerım bana yanlıs anlamıssın deyıp gerı yollarlardı neden elbıse gıydın neden sacım uzunmus falan fılan kı ben oyle nasıl desem teshırcı gıyınen bırı degılım ama adam alımlı ınsanlrn basına gelebılır bısey dedıkı benımkı oylesıne gelısmedı yanı basbaya takıp edıldım suruklendım arabada marka fılan var plakayı gormedım tabı cok kotuydu Allah bır daha basa vermesın sızın adınıza cok sevındım gozunuz aydın

hep söylüyorum
şu tacizci ve tecavüzcülerin birkaçını taksimde sallandırsınlar şeylerinden
bakalım bidaha yapan oluyomu.......Şeytanlarından bulsunlar...

off cok kotu yaa

neden elbıse gıymıssın dıye mı

bu ne ya neyın kafası buelbıse gıyıp tahrık ettıgınımı dusunduler

Alaha cok sukur amaclarına ulasamamıslar buyuk gecmıs olsun

elbıse ama uzerımde mont var kaban yanı ne bacak gozukuyor ne popo ,cızmede var

Yanı kacırsalar ne olacak butun hayatım bıtecektı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…