- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sevgilim06
-
Şu pazarcının göğüslerinize dokunma olayımı bu olay.
Oysa iyi olmuş.
Tabiki susmayacağız ki hadlerini bilsinler.
Elma armut gibi elleşmesinler pislikler.
saol canım. inşş örnek olur..uzun sürdü ama sonuç huzur verdi.Sessiz kalmayıp, peşini bırakmadığınız için tebrik ederim. İnşallah herkese örnek olur
Nolmuş ayol. Ne tacizi. Kim naptı??
evet canım... adamın sicil kabarık zaten bide bu eklendi..siciline
evet canım... adamın sicil kabarık zaten bide bu eklendi..siciline
bundan 4-5 sene evvel kacırılmaya teşebbüs ettiler
beni yanıb ızzat benı uc kısı cete gıbı arabayla fılan cıglıklarım ve yakında bır esnaf kurtardı benı sonra benı karakolda sucladılar neden elbıse gıymısım dıye
bır sure olayın sokunda bagıramamıstım suruklemıslerdı benı muayne ettı kadın polıs ıgnemı yaptılar dıye doktora bıle goturulmedım
sonra dava acıldı ara ara karakola gıttık cagırdılar bır suru sabıkalı reısm baktım hafızamdakıler sılındı kamu davası acıldı sonra dava bıttı herhalde
bılmıyorum ben karakoldaykende o kısıler cıvarda gozukmusler orayı kolacan etmedıler ıhmal ettıler benım yasadıgım tacız degıl kapkac degıl arabaya atıp gıdeceklerdı benı
Allah korudu devlet degıl yanı
bundan 4-5 sene evvel kacırılmaya teşebbüs ettiler
beni yanıb ızzat benı uc kısı cete gıbı arabayla fılan cıglıklarım ve yakında bır esnaf kurtardı benı sonra benı karakolda sucladılar neden elbıse gıymısım dıye
bır sure olayın sokunda bagıramamıstım suruklemıslerdı benı muayne ettı kadın polıs ıgnemı yaptılar dıye doktora bıle goturulmedım
sonra dava acıldı ara ara karakola gıttık cagırdılar bır suru sabıkalı reısm baktım hafızamdakıler sılındı kamu davası acıldı sonra dava bıttı herhalde
bılmıyorum ben karakoldaykende o kısıler cıvarda gozukmusler orayı kolacan etmedıler ıhmal ettıler benım yasadıgım tacız degıl kapkac degıl arabaya atıp gıdeceklerdı benı
Allah korudu devlet degıl yanı
Allah korumuş evet canım..çok çok geçmiş olsun allah tekrar yaşatmasın inşş
off cok kotu yaa
neden elbıse gıymıssın dıye mı
bu ne ya neyın kafası buelbıse gıyıp tahrık ettıgınımı dusunduler
Alaha cok sukur amaclarına ulasamamıslar buyuk gecmıs olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?