- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Kart zampara! Çükü kopar inşaallah!!İliklede pantolonun içine sok dedi
Boşverin ya sizden önemli mi? Başka bir iş bulursunuz. Kimseyi takmayın çıkın lütfen/Sağolun Allah razı olsun. Maddi açıdan da iyi durumda değiliz babam özellikle gir bi yere çalış eşinden yük al biraz gibi konuştu dün İlk günden çıktın diye kızacaklar diye de çekiniyorum çok zor
Ben işe girmek için çok ısrar ettim o yüzden sıkıştıracaktır zaten benim suratmın asıklığından bişey mi dedi askıntımı oldı asarım keserim muhabbeti döndü o yüzden çok korkuyorum dediğim gibi eşimi durdursam babam durmaz çok alkol alan bi insan zaten normalde de asabi içince kendini kaybediyor kafasına birini taktıyda onu buluyo içince çok karakola düştü onu durduramaam kimsenin başını beleya sokmadan çıkmam lazımAllah sabır versin, başınız sağolsun...
Yarın o işyerine gitmeniz adama cesaret verecektir. Size göre olmadığını yapmak istemediğinizi söylerseniz üstelemez herhalde eşiniz.
Çok iyi fikir Allah razı olsun bunu yapmak en doğrusuBaşınız sağolsun.. Olayı başka bir kadının başına gelmiş gibi anlatıp gitmek istemiyorum bugün ona, yarın bana diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?