- 6 Aralık 2017
- 1.529
- 3.988
- 133
- 34
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Evet bu şekilde mantıklı olabilirBu şekilde anlatma.Adamdan hoşlanmadım pek,bana karşı birşeyi olmadı ama başka kadınlara bakışını beğenmedim de.Başka iş bakıcam de.Çalışırken de bir yandan başka iş bakarsın.
Maalesef kolidorda ve mutfakta var olay müdür odasında oldu kamera görmüyor orayıTabii ki de işe gitmeyin. Anlatmayın diyemeyeceğim çünkü bizler sorun çıkmasın diye susarsak bu insanlar hadlerini bilmezler, siz çıkarsınız diğer gelecek olan elemana aynısını yapar. Döngü gibi. Bunu kırmak adına adamın yaptıkları bilinmeli. Kamera kaydı var mı?
Gerçeği söyle . Hiç çekinme . Utanması korkması gereken o pislikSağolun Allah razı olsun. Maddi açıdan da iyi durumda değiliz babam özellikle gir bi yere çalış eşinden yük al biraz gibi konuştu dün İlk günden çıktın diye kızacaklar diye de çekiniyorum çok zor
Sinir oldugunu belli et ve çıkmanın yolunu ara sevmedim.isi falan deİyi akşamlar arkadaşlar ben kızımı kaybettim 19 gün önce ve kafam dağılsın evde duramıyorum diye iş aramaya başladım dün görüştük eşimlede gittim ve bugün başladım bi otelde resepsiyonist olarak şimdi sorun şuki patron 55 60 yaşlarında biri elini kesmiş bantlayıver dedi iyi dedim bantladım gitti üstünü değiştirmiş bi kolunu iliklemiş diğerini ilikleyememiş ilikleyiver dedi iyi onuda yaptım üst düğmeleri iliklemiş altları ilikleyememiş güya o.... ç... İliklede pantolonun içine sok dedi bende kendiniz yapın deyip çıktım elim ayağım boşaldı zangır zangır titriyorum sinirden konuşmuyorm falan illa çay ısmarlayayım sigara içelim bilmem ne günü tamamladm ama gitmek istemiyorum işe ama babam eşim soracak noldu diye ne uyduraym bilemiyorum akşam eşim aldı sabah eşim bıraktı onun yanında da çok başarılı işi kapıyo vs konuşuyo beceremedim vs diyeiyorm açıktan söylersem o adama zarar vereceklerdir ve bunu asla istemiyorum ne yapaym işe devam edersem o adamla sorun yaşayacağm ve muhtemelen kafasını yarmadan çıkamam asabım çok bozuk psikolojim alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?