Tacize mağruz kaldım

Bence hiç uzatmadan işi bırak bi bahane uydurursun . Erkeklere böyle şeyler söylenmez Allah korusun başı belAya girer. Sen bu işe gidersen kocanın bi şekilde mutlaka bundan haberi olmak zorunda olacak .

Tabii ki de işe gitmeyin. Anlatmayın diyemeyeceğim çünkü bizler sorun çıkmasın diye susarsak bu insanlar hadlerini bilmezler, siz çıkarsınız diğer gelecek olan elemana aynısını yapar. Döngü gibi. Bunu kırmak adına adamın yaptıkları bilinmeli. Kamera kaydı var mı?

Susmayın kesinlikle niye susacakmışsınız.Söyleyin eşinize işten kesinlikle ayrılın ne işiniz var daha orfa? Gıt gide sapıklığını arttırır pislik o zaman da niye başta demedin der.Böyle şeyleri eşten saklamak doğru değil.

Susarsan o devam edecek
Siz belki istifa edip kurtulacaksinız ama başka kadınlara masumlara yapmaya devam edeck

Başinız sağolsun..

Aslında o adam güzel bir dayağı hakediyor ama eşin baban girerse olaylar daha büyür,anlayabiliyorum.Canım gelen müşterilerin bakışlarından davranışlarından rahatsız oldum diyebilirsin.

Ne demek ne diyip ayrılıyım ?
Sevmedim , yoruldum, istemiyorum , sıkıldım ,bana iyi gelmedi , sabah uyanamıyorum, çalışanları sevmedim, müşteriler çok kaba , bana göre değil ......
yani bunlardan hiç biri aklınıza gelmedimi Allah aşkına. Çıkın işten yanı .

Maalesef kolidorda ve mutfakta var olay müdür odasında oldu kamera görmüyor orayı

Gerçeği söyle . Hiç çekinme . Utanması korkması gereken o pislik

Konu sahibi arkadaşım asla seni yargılamiyorum..beni yanlış anlama incitmek istemem.yasi ne olursa olsun düğme ilikleme yardımı filan neden yardım girişiminde bulundunuz.baska birini çağırayım efendim kusura bakmayın bu uygun olmaz deyip oradaki bı erkek görevliyi cahirsaydiniz keşke.rizki veren yüce Allah. O kimki köle muamelesi yapıyor.tacizde bulunmamış olsaydı bile bu yardım talebi kabul edilir değil.okadar yardima ihtiyaci oluyorsa kendine bı hasta bakıcı tutsun.utanmaz seviyesiz ahlaksız adam.

Başınız Sağolsun. Sizin adınıza çok üzüldüm pislik adam. Otele kimin girip çıktığı belli değil benim çalışabileceğim bir ortam değil diyin.

Bu ne pervasızlıktır, ne cesarettir? Namusu için adam öldürülen bir ülkede yaşıyor adam ve evli varklı kadına askıntı oluyor. Toplanıp eşşek sudan gelesiye döverler ç.kümü keserler kafama kurşun sıkarlar gibi korkuları da yok.
İstese rızası ile onunla birlikte olacak kadınlar bulabilir yani derdi kadınsızlık falan değil bu tiplerin tacizden zevk alıyorlar resmen.
Üzgünüm ama bu adamlara bu cesareti biz kadınlar veriyoruz. Biliyor ki kocanıza söyleyemeyeceksiniz. Kimsenin başı belaya girsin istemeyeceksiniz. Utancınızdan kimseye anlatamayacaksınız.İşsiz kalma korkusuna belki tacizi görmezden geleceksiniz. Başıma bela olur duyulursa rezil olurum diye polise gitmeyeceksiniz.
Taciz eden o ama utancını bizler yaşıyoruz. Oracıkta adamın şeyine bir tekme vursaydınız ve işten çıksaydınız keşke...

Sinir oldugunu belli et ve çıkmanın yolunu ara sevmedim.isi falan de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…