tacizle tecavüzle geçen çocukluğum

Hanımefendi annemin babamin beni koruyamadığını bunun devlete düştüğünü nerden çıkardınız? Cidden çok merak ediyorum zaten ailemle de sorun yaşasam başvuracağım son yer devlettir emin olun. Devlet hangi kadının arkasında durdu sormak istiyorum size. Ayrıyetten kendimde tedavilik bir durum gormuyorum evet bunlari yazaren agladim ama zaten belli bi yere kadar gelip asabildigime inaniyorum
yani iyisin herşey yolunda psikolojin düzgün ailen arkanda sorun yok
devlete gelince benim vergilerimle işleyen devlet benim çocuğumu korumaya mecburdur
nasıl derslerine odaklananiliyor nasıl insanlara güveniyor nasıl bir gelecek umuyorsun

yani iyisin herşey yolunda psikolojin düzgün ailen arkanda sorun yok
devlete gelince benim vergilerimle işleyen devlet benim çocuğumu korumaya mecburdur
nasıl derslerine odaklananiliyor nasıl insanlara güveniyor nasıl bir gelecek umuyorsun

Devlete güvenip ölmemi arzuluyorsunuz sanırım. Ben en başta kendime güveniyorum. Bunları yaşamış olmam derslerime odaklanmami elbet etkiliyor ama bir yandan da hırslanıyorum. Siz bir çuvalın içindeki bir elmadan kurt çıktı diye bütün bir çuvalı çöpe mi atardınız? Ben sadece kurtlu tarafını atıyorum işte. Bazen sadece geleceğe odaklanmanız önemlidir. 2 3 insan çocukluğumu mahvetti diye niye birine güvenmemeliyim? Önemli olan güvenebileceğin sığınabileceğin bir liman bulmak kendine. Ama sanırım size göre hemen suç duyurusunda bulunmali ve hayattan umudumu kesmeliyim hatta arzu ederseniz kendimi de parçalamalıyım çünkü kesinlikle psikolojim manik derecede bozuktur

Küçükken babam beni bir yere bırakması gerektiği zaman hep ananeme bırakırdır oysa ananemdle babanemin evleri karşılıklıydı babannem de durumdan hiç şikayetci olmadı herşeye dır dır eden babanem bir gün olsun torunum bende neden kalmıyor demedi babam tatafındaki tek kız torunum oysaki şimdi daha net ablıyorum 5 tane erkek kuzenim vardı amcamların onlarda babanemle aynı evde bahcede yaşardı anneme de cocuklar ergen ne olur ne olmaz annene bırakalım derdi canım babam.Keşke ailelerde kız erkek cocuklarını koruyup gözetleseler tacize uğrayan kadın ve erkekler cesur cezalar caydırırcı olsa :(

Devlete güvenip ölmemi arzuluyorsunuz sanırım. Ben en başta kendime güveniyorum. Bunları yaşamış olmam derslerime odaklanmami elbet etkiliyor ama bir yandan da hırslanıyorum. Siz bir çuvalın içindeki bir elmadan kurt çıktı diye bütün bir çuvalı çöpe mi atardınız? Ben sadece kurtlu tarafını atıyorum işte. Bazen sadece geleceğe odaklanmanız önemlidir. 2 3 insan çocukluğumu mahvetti diye niye birine güvenmemeliyim? Önemli olan güvenebileceğin sığınabileceğin bir liman bulmak kendine. Ama sanırım size göre hemen suç duyurusunda bulunmali ve hayattan umudumu kesmeliyim hatta arzu ederseniz kendimi de parçalamalıyım çünkü kesinlikle psikolojim manik derecede bozuktur
Burada kimse senin ölmeni arzulamaz canım..kimseninde eline senin sağ yada ölü olmanla bir kâr geçmez...derdini açtın buradakilerde kendilerine göre yorum yapıyor..kimseyi terslemeye HAKKIN YOK ...sana kimsede kötü şekilde yaklaşmadı..pisikolojin çok yerinde haklısın ..şuç bizdeki derdine ortak olalım dedik...

Tacize ugrayanlar kimseye anlatmadigi surece o sapiklar aramizda gezip siritmaya devam ediyor...
Onlarin ayiklanmasi ve diger cocuklarin korunmasi icin anlatin.

Size inanmayanlar, suclayanlar olabilir.
Ancak bilin ki onlar da bu kotu insanlarin barinmalarina izin veren, dolayisiyla bu pislige bulasmis kisilerdir.
Boyle insanlarin sizin hakkinizda ne dusundugunu umursamaniza luzum yok.
Hatta onlari da teshir etmek lazim ki kimi savunduklarini herkes bilsin ve buna gore mesafe koyabilsin diger insanlar.

Bu sapiklari ve şuursuz goygoyculari ile bu zihniyeti mahkum etmedigimiz surece onlar aramizda dolasip baskalarinin canini yakiyor olacaklar.
O yuzden konusun.

Utanmayin, utanilacak birsey yapmadiniz siz.
Yalnizca magdursunuz. Maalesef ki bu pisliklerle dolu toplumun magdurusunuz.

Annenizle paylastiktan sonra bir psikologa gitmenizin su anda hissettiginiz korkular ve geleceginiz icin iyi olacagini dusunuyorum.
Okulunuzdaki rehberlik ogretmeninizle gorusup ondan da yardim alabilirsiniz.
Ayrica resit olmadiginiz icin sikayet etmeniz dogru olandir.

Guvenebilecegin liman 16 yaşında olduğunu söyledin ya gülüm...
O liman o sevgilin olmasın...
En son gideceğim yer dediğin devlet olsun...

Suç duyurusunda bulunmak için geç kaldın...
Zaman aşımı diye birşey var zira...
Ama bunu o çocuk aklinla o dönem Ailene keşke anlatsaydin...
Çünkü çocuklar herseyi anlatıyor..
En azından annelerine...

Ve hayattan umudunu kesme...
Kendini parçalama...
Ama ruhunda açılan şu yaraların var ya...
Ara ara farkına varmadan seni saldırganlastiran...
O yaralarını tamir için bile olsa...
İçini dökmek için bile olsa...
Sadece kendine değer verdiğin için dahi...
Bir uzmandan yardım al...

16 yaşında kızım var sizin anlayamacağınız kadar duyarlıyım ve siz eğlenmek için konu açmışa benziyorsunuz ayrıca çok zeki bir kızım var seviye ve çıkarımda bulunarak yazıyorum siz 16 yaşında değilsiniz bana kalırsa

Benimde 17 yasında kızım var ..daha çok küçüksün baba sevgisinden mahrumsun oysa kız çoçukları babaya düşkündür ... ve öyle sözler etmişsinki yorumlarını okudum kendını çok güzel ifade edebiliyorsun ne güzel yetiştirmişsin hayatta hep böyle güçlü ol .. hiç biryere şikayet edemeyecegını biliyorum çünkü daha çok yaralanacak kalbin ..Allah onların cezasını verecek ..

canim allah sana sabirlar versin, yarabbim ne insanlar var, lisede benim de cok yakin bi kiz arkdasim yillarca üvey abisinin tacizine ugramisti.. ve büyüdügnde evlendiginde kocasiyla cinsel iliskiye giremedi vajinismus oldu.. ve bosanma derecesindeler.. o yüzden senide cok iyi anliyorum.. senin gene ailenden biri degilmis , ama bence annenlere bahset bu adamin yaptiklarindan.. ailenizin evinizin icine girmesine izin vermeyin, insallah cehenem atesnde yansiin böyle insanlar.. allah bin kez belalarini versin.. kimin hakki varki böyle biseseye

Bence kız yalan söylemiyor ..
Bazı arkadaşlar bazı seyleri açıkça söylemeyi kolay sanıyor ..
Annen biliyor hiç bi anne böyle yapmaz diyorsunuz
Öyle bi sindirilmişiz ki hala kadınlar olarak kim bilir annesi babasından neler cekiyor belki misafirlerin arasında bi anısını anlatacak kadar bile özgüveni olmayan bi kadın annesi ..
Dayak,küfür ,aşağılanma .
Yani demem o ki bilse de bu Ada'm benim kızıma bunları yapmış diye yaygara kopartamaz..
Bazılarımızın aklı almayabilir büyüdüğü yaşadığı çevre farklıdır ama bu böyle hanımlar..

Keşke her şey düzgün işlese de bende anlasam şu suç duyurusunda bulun diyenleri.
Suç duyurusunda bulundu ve sonra? İlgili kişiler ifadeye çağırıldı, hepsi yalanladı, kanıt?
Hatta yalanlarken belki de iftira attı?
Vaktiyle çığlık çığlığa bagirmaliydi.
Ama olmadı. O zaman baş etmenin yollarına bakmak, aynı travmaları yaşamaktan uzak durmak, yardım almak en doğrusu.
Düzgün kurulamamış baba-kız ilişkisi bunlara eklendiğinde şu durumda en çok yanlış kisilere erken guvenecek olmana korkarım
Güvenme
29 yaşındayım hala insanlar hakkında yaniliyorum ve biliyorumki 50 me geldiğimde de yanılacagım. Sadece daha az olacak. 16 yasimi sen düşün.
Ben toparlanıp üstesinden gelmeye çalışmanı takdir ettim.
Ancak bu kadar kişinin ortak buluşma noktası yardım alman
Bunu da sadece atlatmak için degil; izlerini yoketmek içinde yapmalısın.
Annenin anlayışlı olduğunu söylemişsin.
Git ve kendi ruh sağlığın hakkında endişeli olduğunu, kafanı toparlayamadigini, yardıma ihtiyacı duyduğunu, bunu da bir yabancidan almanin seni daha rahat hissettirecegini söyle. Eminim bir yolunu bulur ve doğru kisilere yonlendirir

Bence kız yalan söylemiyor ..
Bazı arkadaşlar bazı seyleri açıkça söylemeyi kolay sanıyor ..
Annen biliyor hiç bi anne böyle yapmaz diyorsunuz
Öyle bi sindirilmişiz ki hala kadınlar olarak kim bilir annesi babasından neler cekiyor belki misafirlerin arasında bi anısını anlatacak kadar bile özgüveni olmayan bi kadın annesi ..
Dayak,küfür ,aşağılanma .
Yani demem o ki bilse de bu Ada'm benim kızıma bunları yapmış diye yaygara kopartamaz..
Bazılarımızın aklı almayabilir büyüdüğü yaşadığı çevre farklıdır ama bu böyle hanımlar..
Aynen çoğu insan yaşıyor bende yaşadım bunu anlatmak çok zor . Millete kolay gelıyor

pff hamileyken böyle söyleme bari inanmadıysan yorum yazma ilgilenme konuyla bu kız belki yalan söylüyor belki doğru az bebeni düşün ne bileyim hamile olsam
kız bunları ağlayarak yazmış falan filan eğer doğruysa bu onu daha da üzer ya benim çocuğumun da başına gelirse filan diye düşünürüm sen yazarken bunların hiç birini düşünmedin mi ?

Herkez herşeye inanmak zorunda degilki ,

@deliha86 da inanmayabir

bir dusunce sekli,bunu belirtmis,okuduki dusuncesini yazmis, dogruysada eger boyle boyle diyede belirtmis,benim anlamadigim bunun hamilelikle ne alakasi var?
Hamile olmayinca empati yapilamiyormu?

Kıyamam ya .. Canım benim . O kâdar hassas bir yaştasın ki .. Şuan dünya senin gözünde çok başka. Kaygıların, korkuların.. Allah bu ülkede kadın olana yardım etsin. Ama sen çok masumsun hala bunu unutma.. O iğrenç yaratıklar, insanlıktan nasibini dahi alamamışlar. Burda biz ablaların var . İşinin ehli ablaların da var sana yardımcı olacaklardır

Kimseye anlatamadığım günlerim, yıllarım. Aklımda hep yazmak vardı zaten bugüne kısmetmiş. Hayatımın birinci iğrençliği 4 5 yaşlarında küçücük bir kız çocuğuyken yaşandı. Komşumuzun eşi. Annemin hala daha çok sevdiği komşumuzun eşi. 20 yıllık bi dostluk bu. 4 kızı olan bi adam bu yaratık. Bana nasıl dokundu bilmiyorum.. Biz sokağa inerdik annem öyle hiç izin de vermezdi sakınırdı bizi. Abimle zar zor inerdik. Evin önüne o da. Binanın altında bi dükkan. Seviyormuş gibi yapardı. Anlamazdım. Anladığım günden beri de önünden geçerken yüzümü eğerek geçtim. Şimdi taşındık. Ama dün akşam bizim evin misafiriydi. Onun iğrenç bakışlarını hissetmek çok kötüydü. Onu oracıkta öldürmek istedim. Çünkü artık karşısında genç bir kız vardı. Pis bakışlarını bir ben hissediyordum eminim. Gelelim yıllar sonrasına, ben bu olayı aklımdan çıkaramadım tabi ki şu anda da olduğu gibi gün gibi hatırlıyorum. Anneannemin evindeyiz, bütün teyzelerim dayılarım var. Bu sefer de kuzenim. Benimle aynı yaştaki kuzenimle uyuyoruz gece karanlığı saat 3 4 her neyse. Herkesin uyuduğu bir saat. Ama o uyumuyor. Annesinin yanından kalkıp benim yanıma geliyor. Yeni yeni ergenliğe girdiğim zamanlar. Her yerime dokundu. O pislikte bana dokundu. Öptü. 2 gece bana bunu yaşattı. Ben tam onun yüzüne vuracaktım ki bu yaptıklarını kanıtlayamam diye sustum. Yıllardır bekar olan halamın pis dokunuşlarını da anlamamıştım zamanında. Şimdi onunla da görüşmüyorum. Zaten görsem olduğu yerde öldürmekten korkuyorum. Şimdi 17 yaşıma 1 ay gibi bir süre kaldı. En güzel yaştır ya 17. Ben ağlayarak yazıyorum bunları. Bi ilişkim var. Eminim beni seviyor. Ama benim yanağıma kondurduğu bir buse bile beni saatlerce düşündürüyor. Bana zarar verir diye korkuyorum. Benim için farklı düşünür diye korkuyorum. Kimseye anlatamadım ben bunları. Kime ne anlatayım ki. Anneme anlatsam kahrolur. Babam zaten beni istemiyor yıllardır.
Tek merak ettiğim benim suçum neydi. Şu yaşımda bakire miyim değil miyim bilmiyorum bile. Kendime bunun cevabını veremiyorum ben. Bedenimi tanımıyorum. Son sözlerim bugün beni ağlatan babama, hiç sevmedi beni çocukken bir kere öpmedi önemsemedi hep iteledi hep oğlunu sevdi onu önemsedi. Canım babam inşallah oğlun yüzünü kara çıkartır ben bu halimle tek başıma hayatımı kazanıcam sen bana her ne kadar güvenmesen de inanmasanda..

Annem zaten ben söyleyemesem de biliyor. Bu yüzden yıllardır kendi okula getirir götürür. Suç duyurusunda filan da bulunmam. Beni suçlamayın bu konuda. Onlar benim yüzüme her baktığında her sesimi hissettiklerinde içleri korkudan tir tir titreyecek. Zaten suç duyurusunda bulunmak istesem babam beni red eder muhtemelen. O ben hariç herkese inanır. Bu yüzden aile yapisini bilmeden yok takibe alınsın filan demenize gerek yok. Ben şu an kendimi koruyorum herkesten. Ve kimsenin bana dokunmaya gücü yok. Sizden tek istediğim burda hamile olan çocuğu olan çok fazla kadın var, kızlarınıza oğullarınıza herşeyi öğretin. Asıl tehlikenin kendi türümüz olduğunu. Kızlarınız susmasın, oğullarınız üstünüm zannedip sonucunu düşünmeden hareket etmesin. Elbet benimde bir ailem olacak. Ve bende bunları yapıcam. Benim yaşadıklarımı çocuklarım yaşamayacak.

Bilinçli bir anne olacaksın.... kendini suçlu görme. Ben ve kız kardeşim de yaşadık böyle kötü şeyler. Hem de öz dayımızdan!!! Küçükken korktum beni hep tehdit ederdi kız kardeşimle. Kimseye söyleyemedim korktum. Zaten ne olduğunu anlayamayacak yaştaydım hata yapmışım gibi hissettiriyordu bana o aşağılık mahluk!!!!

Sonra aklımı başıma topladım ve onun etrafımızda daha fazla gezinmesini yediremedim. Anneme anlattık kız kardeşimle. Annem zaten rahatsız olurdu bizi hep sakındı. Ama yetmedi... Keşke baştan söyleseydiniz dedi.

Ve biz "Kadın başımıza" herkesi karşımıza alıp bütün pisliklerini anlattık. En ince ayrıntısına kadar. Hiç kimseden çekinmeden!! Şimdi onunla konuşmuyoruz. Ne annem ne diğer dayılarım!

Ama malesef ki anneannem inanmadı bize yalan dedi iftira dedi. Şimdi onunla da konuşmuyoruz. Sapığı koruyan birisi en az onun kadar suçludur!!!

Iş yerinde birkaç kişiye anlattık bu adam sapık diye. Kimse konuşmuyor yanına yaklaşmıyor o aptalın. Üstünden zaman geçti devlet koruyamazdı ama kadın gücü yenilmedi! Hayatı berbat durumda şuanda... oh olsun!!

Sen de yap! Bağır çağır söyle! Ne olursa olsun. Sen değerlisin. Tertemizssin. Kimsenin sana bunu yapmaya hakkı yok! Sessiz kalmayın lütfen....

Yüreğim soğuyor en azından rezil olsunlar

İnanmayanlar konudan çıkabilir mi ?
Bu kadar hassas bir konunun gerçek olma ihtimali bile yeter.

Herkes son derece duyarlı olsun !
Gerçekten böyle şeyler yaşamış birinin bunları tutup tutup anlatması bile yeterince zorken , bir de size kendini ispatlamak zorunda bırakmayın...

Şu devlet devlet dediğimiz keşke çocuklarımızı nasıl koruyacagimizi da söylese.
Zarar gördükten sonra sahip çıkarız demek kolay.
Peki nasıl zarar görmesin?
Bu kadar sağlıksız bir toplumda nereden tutsak elimizde kalır.
Aman koruyalım der paranoyak yapariz.
Biraz rahat bıraksak tehlikelere açık hale gelir.
Hem çocuğa yabani derler, konuşkan olsun isterler hemde yabancılarla konuşma
Okulda öğretmen, camide hoca tacizci çıkar.
Komşu desen son zamanların en tehlikelisi olmaya başladı.
Arkadaşına kalmaya gitsin sosyal olsun desek gözümüzün önünden ayri kalır. Göndermesek asosyal olur.
En yakinindan dahi korunmasi gerektiğini anlatmaktan zor ne olabilir?
Hem iki laftan biri aaa çok ayıp hemde sakin zarar gorursen Susma.
Çocuk ne dese
aaaa ama Yapmaz o öyle şey.
Çocuğa güveniyor olmak hepten hayal.
Sokaga çıkarmasak evimizde yanibasimizda online taciz ediyorlar çocuğumuzu.
Devlet önce topluma sahip çıksın.

Hayatım bunu sana söylemek istemezdim ama inan bana 17 yaşındayken ben de birinin , bir erkeğin bana liman olabileceğine inandım.
Ne yazık ki benim için çok acı bi tecrübe oldu.

İnsanın tek limanı kendisi olur ancak , bunu unutma bak kazı aklına.
Sen ne kadar kendine liman olabiliyorsan , insanlar o kadar yanında olur.

Gerçek dünyada bu böyledir.
Senin kast ettiğin , 17'imde benim de inandığım şeyler inan bana yalan,hayal ...

Back
X