Yani ben anlamıyorum seni,konu açmış olmak için konu açıyorsun. Daha yeni kredi çekeceğiz araba almak için diyordun,2.500lira maaşla araba kredisi çektin ödedinde evin tadilatı kaldı sanki.
Sen sanki burada deşarj olmak için konu açıyorsun,birde tuhaf bir şekilde sinirlenmiyorsun,milleti banlatıyorsun.
Konuna gelince, senin görümcelerin çakalsa sende çakalsın. Neden mi? Gelmiş burda babamın evi,babamın külçeleri,hesap yapıyorsun,kız kardeşin bekardı yanlış hatırlamıyorsam,babanın suyuna giden,seveceği bir damada bakar o mal,mülk emin ol. Sen şu an erkek kardeşim yok diyorsun ama potansiyel damadı unutuyorsun. Senin eşini sevmeyen baban,diğer damadını oğlu gibi sevebilir. Zaten baban mal,mülk bırakacak olsa sıkıştıgınızda verirdi. Herşeyi geçtim belki baban,kardeşini evlendirip çatır çatır yiyecek paraları,evleri,protokol mü imzaladınızda eminsin bu kadar.
Kayınpeder,Kayınvalideyi çekiştirmeyi bırak bence,para onların ister nakit verir kızına ister mal mülk bırakır. Seni ilgilendirmez. Sen o evi istediğine göre zaten o ailenin en pahalı mirası o evdir eminim, görümcelerinizde vermek istemeyebilir size evi gayette. Bir tek sen uyanık değilsin,eşin içinde pasif diyordun,çıkıp demez bu evi bana verin diye,sende bu hırsla kendi kendini yersin benden söylemesi.