Tahammülsüz eşim

Bi süre ayrı kalmamız gerektiğini söylüycem

Bir süre mi? Adam kendine ceki düzen vermedikten sonra eve almayin. Cocunun yok olusunda (evde olmadigi veya uyusa mutlu oluyormus) mutlu olan bi adam bi zahmet kendi yok olsun. Dört yasinda cocuk bunlar anlar,ama neden sevilmedigini anlamaz. Babasinin psikolojik sorunlari bir öküz oldugunun anlamasi senelerini yer. O zamana kadar sorun onda oldugunu düsünüp kendini yiyip bititir. Sizide fazla ilimli gördüm bu konuda. Kac kez normal söylemissiniz zaten. Coktan önüne gecmeniz lazimdi

Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Kurban olsun o çocuga gerizekalı herif!!
Sizde o adamın agzının payını verip haddini bildiremiyo musunuz?
Aynısının 10kat fazlasını ona söyleyin cehennem olsun gitsin o evden!!
Sinirlendim sabah sabah ya...

Kurban olsun o çocuga gerizekalı herif!!
Sizde o adamın agzının payını verip haddini bildiremiyo musunuz?
Aynısının 10kat fazlasını ona söyleyin cehennem olsun gitsin o evden!!
Sinirlendim sabah sabah ya...
Bildiriyorum bu sefer bağrış çağrış

Bazıları hala cocuk babasiz büyümez diyor bu tarz ailede büyüyeceğine babasız buyuusn daha iyi.bazı adamlar boyle sorumsuz tahammülsüz.kadin tekbasina daha iyi idare eder.huzur illa anne babayla sağlanmiyor.
Benim yakinimda israrla çocuk babasız buyumesin diye cocugun ruhhalini mahvetti.
Cocuk okadar uzgunki görseniz yasi 8 sanki 80yasinda huznu var

Eşim tahammülsüz hemen sinirlenen bir insan özellikle çocuğumuza karşı. Oğlum 4 yaşında hareketli yerinde duramayan bir çocuk. Eşim hemen çocuğa sinirleniyor bu sefer ben eşime sinirleniyorum ister istemez çocuk şahit oluyor. Özellikle yemek yemesi konusunda, yemek yemesin oğlum hemen sinirleniyor bende müdahale ediyorum; zorlama şu çocuğu diye yine bağrış çağrış. Bıktım ben bu adamdan; oğlum bu sefer anne: baba çok sinirli değil mi diyor, içim parçalanıyor yavruma. Napayım ben nsl edeyim.
eşinizle çocuk yokken tartışmaya çalışın. özellikle çocukla ilgili konularda biri ak derken diğeri kara dedi mi, o çocuk bu işi çok güzel manipülasyona çeviriyor. ağız birliği yapmaya çalışın.
çok karışmak zorunda olduğunuzda yumuşatıcı tavır takının. yani "annecim baban ye diyor senin iyiliğin için, babanın hatrına 2 kaşık daha ye sonra bırakabilirsin" gibi ara yolu tutmaya çalışın. sonra çocuk gidince saydırırsınız eşinize =)
bi de öfke sorunu varsa muhakkak terapi alsın. o öyle kolay kendi başına çözülecek sorun değil

Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
ama bu çok kötü! yazık o çocuk babadan sevgi görmemeyi geçtim bi de hakaret yiyor. kendini istenmez hisseder günah değil mi! sonra o travmayı nasıl aşacaksınız? eşinle ciddi konuş. gerekirse tercih yoluna gideceğini ve oğlunu seçeceğini kendisini boşayacağını söyle... bir evlattan daha değerli kimse olamaz!

ama bu çok kötü! yazık o çocuk babadan sevgi görmemeyi geçtim bi de hakaret yiyor. kendini istenmez hisseder günah değil mi! sonra o travmayı nasıl aşacaksınız? eşinle ciddi konuş. gerekirse tercih yoluna gideceğini ve oğlunu seçeceğini kendisini boşayacağını söyle... bir evlattan daha değerli kimse olamaz!
Dedim zaten bu işin artık böyle olmayacağını bu şekilde devam ederse sonunun boşanma olacağını kendine çeki düzen verene kadar eve gelmemesini

Eşiniz aktif ve agresif,
siz de pasif bir şekilde, elbirliğiyle
çocuğunuzu duygusal olarak istismar edip,
ona zarar veriyorsunuz.
Niyetiniz bu olmayabilir ama sonuç bu.
Bu kadar açık yazdığım için üzgünüm.
Şu kitabı okumanızı tavsiye ederim.
Eşinizin davranışlarının altında yatan bilinçaltı etlkiyi daha iyi anlayabilirsiniz ve bunun çocuğunuza ne kadar zarar verdiğini/vereceğini...

Eklentiler

• IMG_6137.webp
    IMG_6137.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 24
Eşim tahammülsüz hemen sinirlenen bir insan özellikle çocuğumuza karşı. Oğlum 4 yaşında hareketli yerinde duramayan bir çocuk. Eşim hemen çocuğa sinirleniyor bu sefer ben eşime sinirleniyorum ister istemez çocuk şahit oluyor. Özellikle yemek yemesi konusunda, yemek yemesin oğlum hemen sinirleniyor bende müdahale ediyorum; zorlama şu çocuğu diye yine bağrış çağrış. Bıktım ben bu adamdan; oğlum bu sefer anne: baba çok sinirli değil mi diyor, içim parçalanıyor yavruma. Napayım ben nsl edeyim.
Oğlunun yanında eşine müdahale ederek en büyük hatayı yapıyorsun. Ne olursa olsun, çocuğunun karşısında güçlü bir baba figürü olmalı(şiddet vs yokmuş anladığım kadarıyla), baba çocuğun yanında küçük düşürülmemeli. Çocuğa karşı ikiniz de tutarlı davranmalı, bu konu ile ilgili sıkıntılarınızı başbaşayken halletmeli, çocuğa karşı ağız birliği yapmalısınız. Ki yarın bi gün çocuk babasını da seni de saysın, lafınızı dinleyebilsin. Sen babayı tersledikçe o da seni model alacak, yarın büyüdüğünde babayı tersleyecek. İlerde nasıl baş edeceksin tek başına. Bu konuyla alakalı kitaplar okuyun, gerekirse terapistten destek alın.

Back
X