- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bu lafımla farkettim ki kendi topuğuma kurşun sıkmışımyalnız 90 yaşına gelenlerin bebekten farkı olmuyor beyin yaşın yine küçük oluyor yane bil istedim
Kız nasıl bi strateji uygulayım noğlur bi akıl verinE yanlış strateji ama kaçırıyosun adamları habire:)
Kız ne kadar fenasın bak ben bu kadarını düşünememiştim cidden onada mı komik gelmiştir
Olanlar kendini gizlemesin bi adım öne çıksın görekVar burda yazdi kac kisi hatta bazi konularda.. netten evlendim mutluyum diyen ya da evlendim bosaniyorum diyen.. hatirliyorum
zor zanaat hakkattabi canım sonuçta internet aşkı bu kolay bulunmaz koştur
Hooop orda bi dur bakalımKonu sahibi de ağır yoklukta zaten. İsmiyle müsemma, tam bir umutsuz vaka. Şu sosyal medya abazalarından birini bulsa tencere-kapak olurlar da işte...
Aramızda 5 yaş var bir deAsik etmek icin yontem yok ki. Oldugun gibi ol. Bir de cok totosunu kaldirma.belli ki gorusmek istiyorsun.
ya bi örnek ver yada bi taktik söyle onu harfiyen uygulayım bi konuda ne bileyimSeviyosan git konus bence:)) ee o da bos degil diyosun zaten. Flortlesmeyi nasil anlatim ben simdi:)) eminim benden daha iyi akil verenler olacaktur, ama karsidakinin hareketleri karsisinda verecegin tepkiler vs onemli bence
Aranizda gecen bi konusmayi yaz madem bende ona gore ornekler vermeye calisayim:) birde adamin tipini tarif etsene boyu kilosu goz ten sac rengi vs:)ya bi örnek ver yada bi taktik söyle onu harfiyen uygulayım bi konuda ne bileyim
Çok düz insanım ben ya
tek kelimeyle haklısınInsanlar saf mi??? 2 ay konustugun kisiye numarani vermeye guvenmeyip, 2 gun sonra al numaram ne demek? 2 ayda olmayan, 2 gunde ne oldu da guvendin? Karsindakine gore şekil degistirdin. Sahte, taktikci davranislar. Hala strateji, oyun peşindesin. Su hallerini bilse soguk degil hic konusmazdi.
Bence sen morseversintek kelimeyle haklısın
alt kattaki yengen mevzuuunda biz hesap ettik zeka yaşını ,zaten yaşlandıkça da çocukluğa döndüğümüze göre bu konuda itlafa düşmeyiz rahat olOlgun biriyim zaten yaş 26 zeka yaşı 90
Bence sen morseversin
yakışıklı biri işte şimdi buraya fotosunu atsam herkesin dibi düşer eminimAranizda gecen bi konusmayi yaz madem bende ona gore ornekler vermeye calisayim:) birde adamin tipini tarif etsene boyu kilosu goz ten sac rengi vs:)
Ozelden atta bi dibimiz dussun madem:)yakışıklı biri işte şimdi buraya fotosunu atsam herkesin dibi düşer eminim
Konuşmaları atıyom burdan
Kız çok mu merak ettin konuşmaları bi yorumlayabilir misin bende o arada özelden atarımOzelden atta bi dibimiz dussun madem:)
Yani görüşmediğimiz için doğal olaak fotolardan begeniyorumTabi once bi gorusup tanisip inceleyip tanimayada calismak lazim.
Fotograflardan mi begeniyorsunuz yani
Burda baya birbirinize giriyosunuz flortlescek bise gormedim:)) gicik oldugum bise varsa kizlarin cogunun (erkeklerdede var bunlardan) net olmamalari. Mesela burda no vermedin ya trip atmis bitti demis ustelemiyceksin eger gercekten vermek istemiyosan. Cok itici duruyo, bilmiyorum burdakiler ne dusunuryakışıklı biri işte şimdi buraya fotosunu atsam herkesin dibi düşer eminim
Konuşmaları atıyom burdan
Valla insanları kendime aşık etme konusunda bir dünya markasiyim ama internetten değil. Hiç bu şekilde biriyle tanışmadim (tanışmak da istemem-romantik/masalsı başlangıçları severim)akıl verin kendime nasıl aşık edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?