Taht Kurmuşsun Kalbime

Kız ne kadar fenasın bak ben bu kadarını düşünememiştim cidden onada mı komik gelmiştir

Insanlar saf mi??? 2 ay konustugun kisiye numarani vermeye guvenmeyip, 2 gun sonra al numaram ne demek? 2 ayda olmayan, 2 gunde ne oldu da guvendin? Karsindakine gore şekil degistirdin. Sahte, taktikci davranislar. Hala strateji, oyun peşindesin. Su hallerini bilse soguk degil hic konusmazdi.

Seviyosan git konus bence:)) ee o da bos degil diyosun zaten. Flortlesmeyi nasil anlatim ben simdi:)) eminim benden daha iyi akil verenler olacaktur, ama karsidakinin hareketleri karsisinda verecegin tepkiler vs onemli bence
ya bi örnek ver yada bi taktik söyle onu harfiyen uygulayım bi konuda ne bileyim
Çok düz insanım ben ya

tek kelimeyle haklısın

Aranizda gecen bi konusmayi yaz madem bende ona gore ornekler vermeye calisayim:) birde adamin tipini tarif etsene boyu kilosu goz ten sac rengi vs:)
yakışıklı biri işte şimdi buraya fotosunu atsam herkesin dibi düşer eminim
Konuşmaları atıyom burdan

Eklentiler

• Screenshot_20181027-000627_Messenger.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 96
  • Screenshot_20181027-000635_Messenger.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20181027-000640_Messenger.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 108
yakışıklı biri işte şimdi buraya fotosunu atsam herkesin dibi düşer eminim
Konuşmaları atıyom burdan
Burda baya birbirinize giriyosunuz flortlescek bise gormedim:)) gicik oldugum bise varsa kizlarin cogunun (erkeklerdede var bunlardan) net olmamalari. Mesela burda no vermedin ya trip atmis bitti demis ustelemiyceksin eger gercekten vermek istemiyosan. Cok itici duruyo, bilmiyorum burdakiler ne dusunur

akıl verin kendime nasıl aşık edebilirim
Valla insanları kendime aşık etme konusunda bir dünya markasiyim ama internetten değil. Hiç bu şekilde biriyle tanışmadim (tanışmak da istemem-romantik/masalsı başlangıçları severim)
Bence sen bir adım atma. Skinnerin fare deneyi gibi adam sana ne yaptırmak istese bu yöntem ise yaradigi icin bunu kullanıp surat asip trip yapacak bence.
İlgisini çekmek için güzel resimler at,ya da o nereden snap atıyorsa sen de oradan at belki ilgisini çeker yeniden sohbet edersiniz. Mesela o tüyapa gittiyse sen de git. Ya da karga barda resim attıysa sen de git aynı masada benzer fotolar çek :) bence şirin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…