- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Flört konularım mı zoruna gidenYazdığımdan ne anladın acaba da içim fesat oldu ?
84742527292 tane flört konusu acmissin acaba fesat dusunecek bir beyine sahip olan sen olabilir misin ?
Hakikaten umutsuz vakasin
İnşallah:) Peki görüşünüz buysa saygı duyarım.Umarım arkadaşınızda ve şayet sizinde bu şekilde bir evliliğiniz olursa çok mutlu olursunuz.Bol şans.Zira ben sağlıklı bulmuyorum.
Nasıl kullanacak kiZor biri olayım derken tükürdüğünü yalayan biri gibi olmuşsunuz. Bir kere bu kadar kolay geri adım attığınızı gören kişi bu durumu kullanır.
Mesela hep işk mesajı o atar sempatik konuşur beni tanımak için çabalar vs vsSosyal medyadan adam ne çabalamış ki ne yapmış ki
Geçen gün çok ortak yanımız var bence sevgili olmalıyız dedi bu lafı size ne çağrıştırdıAdamda sana karşı sevgi kırıntısı göremedim
Seni terslemesinden belli
Sende yakışıklı egolu diye yaptığı kazmalıkları göremiyorsun haliyle
Sonunda üzülmen olası.
Anladım ahhh aptal kafam nasıl görmem adamın çabasını..Mesela hep işk mesajı o atar sempatik konuşur beni tanımak için çabalar vs vs
oooooo bayaa emek vermişşMesela hep işk mesajı o atar sempatik konuşur beni tanımak için çabalar vs vs
Normal insanlardan bi hayır göremedim diyelimoooooo bayaa emek vermişşşimdi hakkını da helal etmez bu mazallah Bırakın allahaşkına kendinizi kandırmayın yaa.. sosyal medyadan aşk mı yaşanır. Normal insan yok mu etrafta niye takıldınız ki buna bu kadar?
Anladım ahhh aptal kafam nasıl görmem adamın çabasını..
Şahane ilk mesajı atması, büyük çaba büyük emek mutluluklar dilerim size nazlanmayın bence bu kadar hep çocuk çabalıyo birazda siz bişeyler yapmalısınız yazık çocuğa
Ya belki hatırlarsın ben heceleyerek konu açıyordum ya hani konsept yapmıştım kendime sonra yasak olduğunu öğrenip bırakmıştım
Şimdi de konuma uygun şarkı sözleriyle başlık açacam yeni konseptim bu buna da karışmazlar diyeumut ediyorum
Hatta bi önceki konumda derdime bi çare idi aman doktor şarkısından bi kesit
normalinden görmediysen sosyalinden hiç göremezsin diyeyim o zamanNormal insanlardan bi hayır göremedim diyelim
Burda hiç internetten tanışıp evlenen yok mu ortaya çıksınlar lutfeeeennnnnormalinden görmediysen sosyalinden hiç göremezsin diyeyim o zaman
güzel ve hayranlarımın çok olmasından kaynaklı sanırımaşk hayatınız baya hareketliymiş
güzel ve hayranlarımın çok olmasından kaynaklı sanırım
normal insanlardan bi hayır göremedim kisosyal medya aşklarına karşıyım uzak dur bence in midir cin midir nedir belli değil. Normal insanlar dururken niye sosyal medya ben de bunu anlayamıyorum
HAvada kıskançlık kokusu mu var nehı hıı kesin öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?