takı-set

Bir kere taviz verirsen daha önünü alamazsın. Sonuç olarak kendi taktıklarını istemiyor hepsini istiyor birde? Kesinlikle vermeyin. Nişanda takılanlar kızındır zaten nişan kız tarafına ait olduğu içinde erkek tarafı takı takmaz doğru düzgün. Düğündeki takılarınızı alırlar mı almazlar mı bilemem ama nişanlınıza da söyleyin bu durumu annesinden duyup farklı yorumlamasın.

bende bnm kv kurnaz sanırdım neleri varmış
verme tbikidee onlar senin evinin ihtiyaclarına yardım olsun diye takıldı istemeye hakkı yok cok sitiyosa kendi yapsında taksın

Oldu başka ? Bu Ne gurursuzluk ya annenin babanın akrabalarının taktıklarını da mı istiyor ?

Sakın sakın verme kimse sana iyi yaptı verdi bize demez.o salaklıgı ben yaptım.evlenirken butun masrafları eşim yapacaktı ailesi bi kurus bile vermedi.bende altınlar borc olarak geri donecegi için istemedim.kv bi gun bile demedi iyi yapmıssın.o yuzden sakın yapmayın bırakın yapsınlar kimse kimseyi dusunmuyo.

NE AYIP yaaa
sakın verme
çok kurnaz kayınvaliden

Canım kötü anlamda söylemiyorum ama safmisin? Direk ne alaka hop diyeceksin ne demek nasıl demeliyim. Sen bu gidişle birsürü saçma şeye maruz kalırsın.
Hayır yani böyle birseyi teklif ediyo sana ve sen düşünüyorsun. Kendine bi çizgi çek ve sana ne diyecekleri konusunda çizgine göre hareket etsinler.
Çizginı belirle .

sadece onların taktıklarını verebilirsin. madem parasında değilsin.

can'ım sakın verme zaten verincede kıymetli olmucaksın öyle bişe yapma ki öyle bişe istemeyede hakkı yok

Bence sen o takıları bozdur.

Kendi tarafının taktıklarını makina işi bilezik yap karşı tarafınkileride öyle sorunca yok dersin

Çok uyanık hatun sen istesen yapamazsın sanki

Annenin kardeşlerinin taktığı takiları istememesi gerek onlar özel hatıra kalınması gereken şeyler bu nedir ya?Hemde yani seti erkek tarafı almalı zaten eldekilerle olmaz o .

Ah canım sen ne kadar uyanıksın derdim (tabii içimden:))!Kv niz bir daha söylerse deyin ki böyle bir şeyi kabul edemem istersen hiç bir şey takma anne bu bana kandırmaca gibi geliyor sonuçta düğünde takacağın altını bana değil bir anlamda oğlun için yapacaksın de!

Vereceksen de ailenin kilerini cikart aradan sizin taktiklariniz bunlar bunlarla set alin aileminkileri ben ayri biletlik yapacam falan dersiniz

Uyanık kaynana anasının gözü bak sen şunaaa... Utanmadı mı böyle bir teklif yaparken. Nişanlın ne diyor bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…