Takı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kattt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kattt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2024
33
18
3
30
İyi günler arkadaşlar ben burdan sizlere bir konu açacağım sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum ben 13 senelik evliyim ve çocuklarım var ben evlendiğim zaman babam maddi olarak çok zor durumdaydı ve bana takı takamadı ve şuanda erkek kardeşim evleniyor ve ona takı yapacağını söylüyor bi şekilde takı yapalım diyolar ve buna alındım ben 13 senedir evliyim hiçbir demediler bu kız el kapısında kalkınç ederler bişey yapalım diye ediyorlarda ama ailem bana manevi destek olur herzaman ama eşim hep sana bişey takmadılar şimdiye kadar hiçmi olmadı takmadılar diyor bazen kendi kendime diyorum belki şimdiye kadar ufaakta bişey olsa yapsalardı en azından banada bunu yaptılar ve bu benim çok zoruma gidiyor çocuğum oldu takı yaptılar ama bana zamanında hiçbirsey yapmadılar ve ben bunun hala yeri geldiğinde yüzüme vuruluyor çok üzgünüm

Belli ki takmak istememişler sıkmayın canınızı iş işten geçmiş zaten artık eşinizin de bunu yüzünüze vurması hoş değil, tabi ki takı takılmasını herkes ister ama zor durumdaymış aileniz takamamış eşiniz bunu size karşı koz olarak kullanmamalı

Back
X