- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -299
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
-
Nisanlima bişey demiyorum ama annesigil hiç bir şey yapmadıNişan için başka ne olsun ki?
kime göre normal kime göre değil? Nişanlınıza ve ailesine uygun olanı buymuş.
Şu ekonomide altın fiyatları tavan yapilmisken bu kadar yapması bile mucize aşiret kızı değilsen tabiDün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Yok bn normalde hiç takılmazdm ama işin içine girince insan kendini kıyaslıyor yeni abisi evlendi onlara takmışlar bana bişey yapmadilarBu kadarını da takmadılar. O yüzden bence az değil
Ama bu sorularla beklentilerle evliliğin girişini yaparsanız çooook zorlanırsınız.
Annesiyle mi evleniyorsunuz?Nisanlima bişey demiyorum ama annesigil hiç bir şey yapmadı
Set falan alınması saat küpe onlar hiç bir şey yk extraŞu ekonomide altın fiyatları tavan yapilmisken bu kadar yapması bile mucize aşiret kızı değilsen tabi
Yok bn normalde hiç takılmazdm ama işin içine girince insan kendini kıyaslıyor yeni abisi evlendi onlara takmışlar bana bişey yapmadilar
Canım onlar bendede yoktu düğünde takildi daha yeni nisanlanmissin dur bismillah yaprlar belki aileler yada siz konuşur anlasirsinizSet falan alınması saat küpe onlar hiç bir şey yk extra
Sonuç olarak oğlu evleniyor kaç yıllik kadın babası hic mi bişey yapmazlar herseyi çocuğuna yüklemek nedirAnnesiyle mi evleniyorsunuz?
Yok bn normalde hiç takılmazdm ama işin içine girince insan kendini kıyaslıyor yeni abisi evlendi onlara takmışlar bana bişey yapmadilar
Nişanlınız Osmanlı padişahı mı?Sonuç olarak oğlu evleniyor kaç yıllik kadın babası hic mi bişey yapmazlar herseyi çocuğuna yüklemek nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?