Takılan takılar az mi

Paran varsa evlenirsin yoksa oturursun. Kimse size bir şey yapmak zorunda değil annesi babası bu yaşa kadar getirmişler daha ne olsun?
Sevgilim 18 yaşından beri dışarda çalışıyor ailene kcujkten büyüğe hep yardımcı olmuş borc ödemiş yedirmis içirmis ama 60 70 yaşına gelmiş insanların da hiç bir şey yapmaması sizcede sinir bozucu değil mi kendine istemiyorum sonuçta evlat bu

Yoo kendinize istiyorsunuz. Evlatla aile arasındaki ilişki de sizi ilgilendirmez. Erkek arkadaşınız rahatsızsa bir şeylerden o gösterir tepkisini, siz onun adına dertlenmeyin

İllaki veriirm altınlara güvenmiyorum bn mesela benim ailem erkkek kardeşime böyle Nisan düğün yapsa elinden geleni yapar sonuçta çocuğu evleniyor ama onun ailesi hepsi Nisanlima yüklenmiş
İnsanlarla kıyas yapmayın bu sizi üzer her zaman daha fazla yapan vardır hayatta. Nisan söz düğün bile yapmadan evlenen de çok var. Nişanlınız takmış önemli olan onun tavırları ailesi değil.

Haklısınız :)

Aileniz ne taktı size ve nişanlınıza?

Bende de aynı şeyler oldu başka üyenin yorumuna yazdım kısaca. Merak etmeyin gelenek görenek diyen aileler gelenek göreneklere uymadığında sizin üstünüzdeki sorumluluk da kalkar hiçbir konuda kimseye bir göreviniz kalmaz. Kötü laf eden de olursa berecek yanıtınız olur herkes durması gerektiği yeri bilir. Ama diyorum size altın zaten takılmış siz olaya yanlış bakıyorsunuz. Altın takıldı takılmadı kaç tane takıldı derdine girmeniz hoş değil bana takmadıklarında ben hiç üzerinde durmamıştım. Ne zaman ki kaba davranmaya başladılar o zaman onlara gelinlik borcum olmadığını oğullarının yetişkin olduğunu kimsenin parasıyla hayat kurmadığımızı yani kendi prensiplerimize göre yaşıycağımızı bildirdik.

hayatımda böyle saçma şey duymadım. karı koca evlenirken gücünüz neye yetiyorsa ikiniz yapacaksınız. size ne kaynana kayınbaba ne taktı ne takmadı.

bir de anlamıyorum siz kendinize nasıl değer biçebiliyosunuz? yani 3 bilezik 1 kolye takmışlar ama set ve küpe taksalar ederiniz olacak mıydı? çıkın şu kafadan evlilik bu kuyumcu sergisi değil. aynı eve girince anlayacaksınız bunların önemsiz olduğunu.

Ailemden 1 bilezik 5 ceyrek birazda para taktılar düğünde de 1 bilezik takarlar ama sonuçta kendi ailem yaptı onu ailesi hiç bir şey ypmadi
Evet ama bayağı az takmışlar sizinkilerde
Nişanlığınızın taktığı hem kendisi hem ailesi adındaydı demekki

Benim nısanımda bı takı seti Bi bilezik geldi karsı taraftan

Annemler de bana bı bilezik damata bir altın kunye taktılar

Nısanlar boyle azıcık takıyla gecıstırılır normal buluyorum ben
Dugunde patlama oluyor ama beklentiniz takılar olmasın

Takı hevesine mı evleniyorsunuz

Yani bana saçma geldi açıkçası. Benim söz ve nişanım aynı gün oldu. Eşimin ailesi yalnızca 1 bilezik ve sanırım 2 çeyrek taktılar bana eşim de hediye olarak saat almıştı. Bende eşime saat almıştım. Asla bu zamana kadar aramızda neden 1 bilezik 3 değil 5 değil diye bir konu geçmedi, ben böyle bir konunun hesabının yapılmasını saçma buluyorum. Bunlardan çok çok daha önemli şeyler var…

ne kadar haklı bir yorum..

Evet ama bayağı az takmışlar sizinkilerde
Nişanlığınızın taktığı hem kendisi hem ailesi adındaydı demekki
Öyle olmadı nişanlımda beklentideydi belki takarlar diyordu takmadı ayrıca benim bekar kardeşim var ailem onu evlendirmeyi düşünüyor normal yani bana 2 tane yapmalari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…