- 1 Eylül 2021
- 5.189
- 19.490
- 198
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Arabayi üzerinize alin da surda KK olarak kutlama yapalim, sampanya falan patlatalimŞimdi yok bebegim fotograf lazim degil kimlik yeterli yazmiş
karakter olarak çabuk toparlanan, malı mülkü de kafaya takmayan biriyim, 50 senelik evli de olsam vay benim emeklerim demem, hayatıma devam ederim.Haksizlik karsisinda sessiz kalmak da karakter kaybidir.siz de benim gibisiniz lutfen duygusal dusunmeyin.
Annemin hakkını ben gözetirim.Darlanmiyorum yardim istedim sizde yardım etmeye calisiyorsunuz ayrica tesekkur ederim .Bu konu için verdiğiniz örnek , doğru örnek değil ; çünkü olayın "birikimlerini veren ve paylaşan" tarafi konumunda değilsiniz.
Konu sahibinin konuya yazdığı finansal durumuna göre yorum yaptım. Forumdan haberi dahi olmayan annesinin hakkını dahi korumak , konu sahibini darlıyorsa darlanabilir.
Son durumdan haberdar edecegim ama bosuna endiselenmisim gibi duruyor simdilik.Konuya yazan herkese cok tesekkur ederim sizin vesilenizle.Kız kardeslik kazanacak.Arabayi üzerinize alin da surda KK olarak kutlama yapalim, sampanya falan patlatalim
sasirdiysa bile belli etmedi tatsizlik cikmadan olayda netlesti galibaHiç şaşırmadı yani?
Yarın araba kimin üzerine olduğunu yazın bize.
yani elden birsey gelmiyorsa bosver 3 gunluk dunya denir ama kolay kazanilmiyor yazik gunah keske kimse kimsenin hakkini gasp etmese.karakter olarak çabuk toparlanan, malı mülkü de kafaya takmayan biriyim, 50 senelik evli de olsam vay benim emeklerim demem, hayatıma devam ederim.
niye oyle dedi ki kaynınızın nasıl oluyo araba anlamadimSizin üzerinize olsun. Bana hediye al gibi yaklaşın. Eşim benim üzerime yaptı arabayı. Kv kaynımın da arabası gibi bir yaklaşımda bulundu. Araba benim kimseyle ortak değilim diye konuştum.şimdi isteyemiyor
Valla ben son anda hislerime yenilip söylemiştim. Keşke baştan söyleseydin son anda söylemen hiç doğru olmadı dedi. Haklıydı önceden konuşmaya cesaret edemedim işte bende biz iki aylık evli iken almıştık.Valla babam bize cok cektirmisti ve annem haklarinin tamamini alamadi babamdan boyle seyler gordukten somra insanin aklina hep en kotu senaryo geliyor ama gecmisteki olaylarin etkilerinide simdiki evliligime tasimak istemiyorum acikcasi esim araci kendi uzerine almak isterse nasil itoraz ederim bilemiyorum.edemem heralde
Abisinin malı kardeşinin de kullanması gerek gibi ayaklara girdi. Vermeyince de selamı sabahı kesti. Krediyi ben çektim benim kendi birikimimle yaptığım altınları bozdurdum. Sigortasını vergisini ben ödedim. Ama kaynım la ortak kullacakmışız. Abisinin malı onun da malı gibi imalarda bulunduniye oyle dedi ki kaynınızın nasıl oluyo araba anlamadim
Cok degisik kafalar gercekten bazen dumurdan dumura kosuyorum.Abisinin malı kardeşinin de kullanması gerek gibi ayaklara girdi. Vermeyince de selamı sabahı kesti. Krediyi ben çektim benim kendi birikimimle yaptığım altınları bozdurdum. Sigortasını vergisini ben ödedim. Ama kaynım la ortak kullacakmışız. Abisinin malı onun da malı gibi imalarda bulundu
Elden çok şey gelir:))) sessiz değilimdir oturup ne dertli başım varmış mağdurum diye ağlamam işi icraate dökerim mahkemeyse mahkeme kavgaysa kavga, kim kimi yerse sonunu düşünmem lakin ben maddiyata önem vermiyorum, mesele benim önemsemememle alakalı aslında.yani elden birsey gelmiyorsa bosver 3 gunluk dunya denir ama kolay kazanilmiyor yazik gunah keske kimse kimsenin hakkini gasp etmese.
nasıl vermiyorsunuz nefes almaya onrm vermiyorum gibi bisey bu soylediginiz maddiyat dediginiz sey insan onuruna yakisir sekilde yasamanin olmazsa olmazı bu devirde maddiyat olmadan maneviyat olmaz aç karın öte dünyada sahibinden davacı olur.Anladigim kadariyla hayatinizi garantilemissiniz ve kafaniz rahat.Ama kendini garantiye alamayan insanlar var.Esleri yuzunden surunuyorlar duygusalliklarina yenilip.Elden çok şey gelir:))) sessiz değilimdir oturup ne dertli başım varmış mağdurum diye ağlamam işi icraate dökerim mahkemeyse mahkeme kavgaysa kavga, kim kimi yerse sonunu düşünmem lakin ben maddiyata önem vermiyorum, mesele benim önemsemememle alakalı aslında.
Bu ekonomik şarlarda da mı?karakter olarak çabuk toparlanan, malı mülkü de kafaya takmayan biriyim, 50 senelik evli de olsam vay benim emeklerim demem, hayatıma devam ederim.
Eş tarafı eşin nesi varsa hepsini sahiplenmeye hazırdır çünküniye oyle dedi ki kaynınızın nasıl oluyo araba anlamadim
Bizde evlendikten sonra benzer hikaye ile araba aldık ve benim üzerime oldu . Eşimin üzerine de olsa farketmezsi. Zaten genel olarak eşim Benden daha çok kullanıyorMerhaba arkadaslar dugunde takilan takilar
bekarligimda biriktirdigim eurolar
annemden aldigimiz bir miktar bosrc birlestirilerek
bir araba alacagiz yarin
Araba sanirim esimin uzerine olacak bu konu hic konusulmuyor acikcasi bende utaniyorum konuyu acmaya ne yapmaliyim.Sigorta mevzulari falan bisiler var galiba tam hakim degilim ilk aracim olacak.
Aferin konu sahibi, çabuk öğreniyorsun bu işiEki Görüntüle 3101979
Son durum bu arkadaslar.Yardimci olmaya calisan yol gösteren herkese teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?