- 27 Haziran 2022
- 570
- 2.162
- 33
- 34
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Tedbir ve taktir olayı.
Ev ve araba kadının üzerine oluncada gayet seviniliyor ayrıca.
Malımız hayatımızdan neden daha kıymetli olsun ayol onuda kim yazmış?
Annemden 7 çeyrek altin aldim su anda issizim ise girdigimde her ay duzenli odeyerek 7 ayda kapatmayi dusunuyorum.4000 euro da benim bekarken biriktirdigim tutar.geri kalanda dugundeki altinlar iste.Annenizden alınan borç ne zaman ödenecek? Ne kadar aldınız? Türk lirası üzerinden aldıysanız altına ya da dövize çevirip öyle ödemelisiniz yoksa zavallı kadınım parası pul olur.
Altınların ve sizin euronun miktarına göre yorum yapabilirim.
Bu kadar ince hesaplar yapabilecek biriyseniz söylemeye de çekinmemeniz lazım aslında. Evlilik böyle bir şey değil, olmamalı.Annemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.Yarin sende gel diyor surekli bakalim belkide benim uzerime yapacaktir ama yapmazsa neden yapmadin diyemem ben cekiniyorum boyle mevzulari dile getirmeye.
Katılıyorumailemde 3 avukat var.bir anlatsalar o adamların boşanma anlarında ne çirkeflikler yaptıklarını ne iftiralar ne oyunlar düzenlediklerini o beğene beğene aşık ola ola aldıkları eşlerine şaşarsınız.çok azı saygıyla dürüstçe boşanıyor.bir kadının ister evli ister bekar ister boşanmış daima kendi hayatını tek başına da ikame ettirecek geliri olmalı.ister çalışsın ister çalışmasın.yoksa bu gelir daima risk altındadır.
kaşılaştırmanız komik oldu.boğazımızı sıkma ihtimali olan adamlar 10 binde birdir en fazla .ama malımıza el koyma ihtimali en az 100 de bir adamdır.bu arada parasız yaşanmıyor.bir ev yoksa sokakta oturamıyoruz.takas yöntemiyle geçinmek de bin küsür yıl öncesinde kaldı.sakız vermiyorlar parasız yahuu.elbette peşine düşecek kadınlar.özellikle de evlatları için düşeceklerNeden sadece mal konusunda tedbir alıyoruz peki?
Ya gece uyurken gırtlağımızı sıkarsa ?
sonuçta öyle psikopatlar da var..
ee bütün gece nöbet tutacak halimiz de yok...
O durum takdir konusuna mı girer?
canımıza kast edilirse takdir, mal elden giderse tedbirsizlik mı olur.
Anlamak için soruyorum,
amaan mal canın yongası , tabi evin arabanın peşine düşeceğiz de diyebilirsiniz
Araba sizin uzerinize olmalı . Bunda tartışacak birşey yok . Hoş kaldı ki boşanma durumlarında yarı yarıya hesaplanıyor bu işler . Paranin sizden geldigini de belgelemelisiniz ama nasıl yapılır bilmiyorum . Hayırlı olsun şimdiden :)Annemden 7 çeyrek altin aldim su anda issizim ise girdigimde her ay duzenli odeyerek 7 ayda kapatmayi dusunuyorum.4000 euro da benim bekarken biriktirdigim tutar.geri kalanda dugundeki altinlar iste.
ev satarken aile konutu diye geciyorsa esin imzasi lazim ama arac icin prosudur nasil bilmiyorum.Bu arada boşanırken herşey ortak ama evlilik Birliği içinde karşı taraf satarsa tek satabiliyor diye biliyorum
Gece boğazımı sıkabilecek adam yalnız psikopatdır hata potansiyel katildirNeden sadece mal konusunda tedbir alıyoruz peki?
Ya gece uyurken gırtlağımızı sıkarsa ?
sonuçta öyle psikopatlar da var..
ee bütün gece nöbet tutacak halimiz de yok...
O durum takdir konusuna mı girer?
canımıza kast edilirse takdir, mal elden giderse tedbirsizlik mı olur.
Anlamak için soruyorum,
amaan mal canın yongası , tabi evin arabanın peşine düşeceğiz de diyebilirsiniz
tek korkum bu iste esimde sizin gibi dusunurse.Umarim basinizdan gecen olaylar sizide ince hesaplar pesine dusen biri haline getirmez.Bu kadar ince hesaplar yapabilecek biriyseniz söylemeye de çekinmemeniz lazım aslında. Evlilik böyle bir şey değil, olmamalı.
Valla hiç öyle olmuyor,boşanmışsam Ör zamanlar geçirtmiş bana demek ki bi de altınını Euro’mu mu bahşedeyim..Ben esime guvendigim icin bekarlik onceside onun olmasina hic bi sakinca gormem kimin uzerine olacaginida hic onemsemem dusunup aklima bile gelmez dunya yansa benimde eurom vardi onada ortak olmus oldun demem....dunyanin bin bir turlu hali var basimiza bise gelse bosansak ona mi yedirecegim altinimi euro mu diyorsaniz... benim evliligim basina bise gelip bosandiktan sonra acikcasi altin euroyuda sallamam.
Gece boğazımı sıkabilecek adam yalnız psikopatdır hata potansiyel katildir
Şimdi mal kaçıran biriyle katilimi kıyaslayacağız yada siz neyi soruyorsunuz?
Anneden aldığınız borcu bile işe girince siz ödeyeceksiniz, yani eşiniz ödemeye başlamayacak birdaki aydan itibaren ve siz bu adamı yarın arabaya sahibi yapacaksınızAnnemden 7 çeyrek altin aldim su anda issizim ise girdigimde her ay duzenli odeyerek 7 ayda kapatmayi dusunuyorum.4000 euro da benim bekarken biriktirdigim tutar.geri kalanda dugundeki altinlar iste.
Ne evi ne arabayı satarken eşimin hiç biryerde imzasını sormuyorlar.ev satarken aile konutu diye geciyorsa esin imzasi lazim ama arac icin prosudur nasil bilmiyorum.
bunu kocalara sormak lazim oluyorlar ama gercekten birakin malinizi bosaniyorsunuz diye caninizi bile isteyen koca var.Neden söz konusu mal mülk olunca kocalara güvenmeyelim?
Niye boşanırken hepsi dolandırıcı oluyor, mal kaçırıyor?
Bunu soruyorum.
E zaten böyle bir endişeniz olmasa, veya rahatsızlığınız, bu konuyu düşünmezdiniz değil mi?Bunun farkindayim da söylemek biraz ben sana güvenmiyorum demek gibi olur sanki.Birde zaten en kötü senaryoda bile 2 ye bölüncek artik arabaya donustugu icin param.soyleyip tuhaf bir enerji olusturmak dogru olur mu bilemedim.
aile konutu diye gecmiyordur ozaman aile konutu ise sormalari lazim aksi taktirde satis iptalNe evi ne arabayı satarken eşimin hiç biryerde imzasını sormuyorlar.
Bende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?Neden söz konusu mal mülk olunca kocalara güvenmeyelim?
Niye boşanırken hepsi dolandırıcı oluyor, mal kaçırıyor?
Bunu soruyorum.
Hayır. Aile konutu hepsi.aile konutu diye gecmiyordur ozaman aile konutu ise sormalari lazim aksi taktirde satis iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?