Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

Tedbir ve taktir olayı.
Ev ve araba kadının üzerine oluncada gayet seviniliyor ayrıca.
Malımız hayatımızdan neden daha kıymetli olsun ayol onuda kim yazmış?

Neden sadece mal konusunda tedbir alıyoruz peki?
Ya gece uyurken gırtlağımızı sıkarsa ?
sonuçta öyle psikopatlar da var..
ee bütün gece nöbet tutacak halimiz de yok...

O durum takdir konusuna mı girer?
canımıza kast edilirse takdir, mal elden giderse tedbirsizlik mı olur.

Anlamak için soruyorum,

amaan mal canın yongası , tabi evin arabanın peşine düşeceğiz de diyebilirsiniz

Annemden 7 çeyrek altin aldim su anda issizim ise girdigimde her ay duzenli odeyerek 7 ayda kapatmayi dusunuyorum.4000 euro da benim bekarken biriktirdigim tutar.geri kalanda dugundeki altinlar iste.

Bu kadar ince hesaplar yapabilecek biriyseniz söylemeye de çekinmemeniz lazım aslında. Evlilik böyle bir şey değil, olmamalı.

Katılıyorum
ve nedense yine en çok kadınlar tarafından yadırganyor
Güvenmiyorsan boşan diye atıp tutuyorlar
Yahu evlendim ve güveniyorum diye benim sahibim olmadı ya
Madem farketmiyor, benim üzerime olmasının nesi sorun?
Hani farketmiyordu?
Geçecekler bu işleri.
Adamlara ses çıkarıp üzerlerine alamiyorlar, sonrada ne farkeder zaten ortak.
O ortaklığı adamlar daha göz açıp kapayana kadar bozar bunu nedense kimse düşünmüyor yada benim başıma gelmez sanıyorlar.
Başkadının başına gelen benimde gelebilir
Benim kocamda etden kemikten bir adam, sonradan ah ah diyene kadar kendimi garantiye alırım
Hem birazda erkekler ben karıma güveniyorum o yapmaz desin

kaşılaştırmanız komik oldu.boğazımızı sıkma ihtimali olan adamlar 10 binde birdir en fazla .ama malımıza el koyma ihtimali en az 100 de bir adamdır.bu arada parasız yaşanmıyor.bir ev yoksa sokakta oturamıyoruz.takas yöntemiyle geçinmek de bin küsür yıl öncesinde kaldı.sakız vermiyorlar parasız yahuu.elbette peşine düşecek kadınlar.özellikle de evlatları için düşecekler

Annemden 7 çeyrek altin aldim su anda issizim ise girdigimde her ay duzenli odeyerek 7 ayda kapatmayi dusunuyorum.4000 euro da benim bekarken biriktirdigim tutar.geri kalanda dugundeki altinlar iste.
Araba sizin uzerinize olmalı . Bunda tartışacak birşey yok . Hoş kaldı ki boşanma durumlarında yarı yarıya hesaplanıyor bu işler . Paranin sizden geldigini de belgelemelisiniz ama nasıl yapılır bilmiyorum . Hayırlı olsun şimdiden :)

Biz altinlarimla yazlık gibi birşey aldık yeni evliyken eşimin üzerine oldu. O zaman hiç böyle şeyleri düşünmüyordum ama şimdiki aklım olsa benim üzerime yaptirirdim illa boşanma için değil ama altın benim yani neden eşimin üstüne olmuş tapu saçma geliyor şuan.

Gece boğazımı sıkabilecek adam yalnız psikopatdır hata potansiyel katildir
Şimdi mal kaçıran biriyle katilimi kıyaslayacağız yada siz neyi soruyorsunuz?

Bu kadar ince hesaplar yapabilecek biriyseniz söylemeye de çekinmemeniz lazım aslında. Evlilik böyle bir şey değil, olmamalı.
tek korkum bu iste esimde sizin gibi dusunurse.Umarim basinizdan gecen olaylar sizide ince hesaplar pesine dusen biri haline getirmez.

Evlilik birliği içinde çok fark etmiyor aslında. Sonuçta yarın aranızda bir ihtilaf çıkması durumunda derhal şerh koydurabilirsiniz malları satamaması adina.

Ama içim daha rahat eder , hevesim var filan diliyorsanız eşinize söyleyin. Hayatim benim hevesim var benim üzerime yapalım mi diye sorun. Normal bir insansa olur yaparız der zaten.

Ben demiştim eşime benim üzerime yapalım diye. Olur demişti. Ama sonradan öğrendim ki daha önce üzerime araba olmadığı için bana çıkan kasko vb ücretler daha fazla çıkıyor.

Eşime sordum böyle bir şey duydum öyle mi diye. Evet biraz fark ediyor ama çok değil dedi. O zaman kendi üstüne al dedim.

Kendi üstüne aldı. Ikimiz de kullanıyoruz şimdi.

Ev alirken kendi üstüme almak istedim. Ama o da krediyi eşim çektiği icin kredi bitimine kadar eşimde olacakmış tapu.

Yani bir dikili ağacım yok resmen şu an. Ama boşanırsam yarım bir ev ile yarım bir arabam olur

Valla hiç öyle olmuyor,boşanmışsam Ör zamanlar geçirtmiş bana demek ki bi de altınını Euro’mu mu bahşedeyim..

Anneden aldığınız borcu bile işe girince siz ödeyeceksiniz, yani eşiniz ödemeye başlamayacak birdaki aydan itibaren ve siz bu adamı yarın arabaya sahibi yapacaksınız bravo

Neden söz konusu mal mülk olunca kocalara güvenmeyelim?

Niye boşanırken hepsi dolandırıcı oluyor, mal kaçırıyor?

Bunu soruyorum.
bunu kocalara sormak lazim oluyorlar ama gercekten birakin malinizi bosaniyorsunuz diye caninizi bile isteyen koca var.

Bunun farkindayim da söylemek biraz ben sana güvenmiyorum demek gibi olur sanki.Birde zaten en kötü senaryoda bile 2 ye bölüncek artik arabaya donustugu icin param.soyleyip tuhaf bir enerji olusturmak dogru olur mu bilemedim.
E zaten böyle bir endişeniz olmasa, veya rahatsızlığınız, bu konuyu düşünmezdiniz değil mi?

Yani böyle bir rahatsızlığınız varsa mecburen dile getireceksiniz. Kırılabilir evet. Ama susarsanız da eşinizin üstüne olacak. Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor maalesef. Ya ses edeceksiniz ya da susacaksınız.

Ha bu arada bence de sizin üzerinize olmalı, eşinizin hiç katkısı yok. Biraz hazıra konmak gibi yapıyor eşiniz.

O yüzden bence sadece altınları vermeniz daha iyi olur gibi. Ailenizin biriktirdiği paraları ortaya koyarsanız maalesef sonradan istenmeyen tartışmalar ve olaylar yaşanabiliyor

Neden söz konusu mal mülk olunca kocalara güvenmeyelim?

Niye boşanırken hepsi dolandırıcı oluyor, mal kaçırıyor?

Bunu soruyorum.
Bende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?
Kadınlar dolandırıcı ve mal kaçırdıkları içinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…