- 9 Ağustos 2016
- 4.761
- 7.014
- 158
- 37
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Kesinlikle sizin üzerinize olmalı.Merhaba arkadaslar dugunde takilan takilar
bekarligimda biriktirdigim eurolar
annemden aldigimiz bir miktar bosrc birlestirilerek
bir araba alacagiz yarin
Araba sanirim esimin uzerine olacak bu konu hic konusulmuyor acikcasi bende utaniyorum konuyu acmaya ne yapmaliyim.Sigorta mevzulari falan bisiler var galiba tam hakim degilim ilk aracim olacak.
ben mal kacirayim diye degil yani o bosanmayi kendine yediremeyip beni parasiz birakarak cezalandirmaya falan kalkarsa diye ayni babamin anneme yaptigi gibi şerh koymayla arabayi uzerime almam ayni sey yaniYazdıklarınızdan çıkardım.
Adama güvenmediğiniz için, boşanma ihtimali karşısında sıkıntı yaşamamak için böyle olsun istemiyor musunuz? Sabahtan beri ondan bahsetmiyor muyuz burada yahu?
Benim yazdiklarimdan mallar uzerime olsunda bosanirsak rahat mal kacirabileyim sonucu nasil cikiyor zorlanmis olmaniz lazim cikarirken.Yazdıklarınızdan çıkardım.
Ben de diyorum ki sonuç olarak siz şu an adama günahı yokken o muameleyi yapıyor musunuz? Evet.ben mal kacirayim diye degil yani o bosanmayi kendine yediremeyip beni parasiz birakarak cezalandirmaya falan kalkarsa diye ayni babamin anneme yaptigi gibi şerh koymayla arabayi uzerime almam ayni sey yani
bu yuzden zorlaniyorum zaten bir yanlisi yok benim paramla alinacak olan arabayi benim uzerime yapacagimizi soylememesinden baska.İnce dusunceli olmali erkek biraz.sonra boyle dusunup duruyorum bosyere kirilir mi gucenir mi diye.Ben de diyorum ki sonuç olarak siz şu an adama günahı yokken o muameleyi yapıyor musunuz? Evet.
Bu arada iyi olmuş vesikalık fotoğraf yok diye mesaj atmanız. Kırmadan, incitmeden en iyi böyle belli edilirdi herhalde.
Yoo, zor olmuyor. Kendi yazdıklarınızı idrak ederek bir daha okursanız görürsünüz. Alt metin bile değil, direkt derdiniz bu: Eşiniz boşanma durumunda çirkefleşirse gayet de “hakkınız” olan malı yedirmemek. Ama ya boşanmazsanız? Bu muameleyi ben olsam sindiremem.Benim yazdiklarimdan mallar uzerime olsunda bosanirsak rahat mal kacirabileyim sonucu nasil cikiyor zorlanmis olmaniz lazim cikarirken.
Bende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?
Kadınlar dolandırıcı ve mal kaçırdıkları içinmi?
Güzel başlangıçArkadaslaar bende burdayim hatirladiniz mi en son bana bir yol gostermeniz icin yardim istemistim adama mesaj attim yarin vesikalik lazim olcakmi benim hic yok galiba diye ne dusunuyorsunuz bu konuda
Annem kendi teklif etti arabayi cok begendim diye az bi miktar oldugu icin onu sorun etmedim ama evet boyle seyler dusunmek zorunda kalmak benimde canımı sıktı ilk sarhoş halimde bunlari esime açacagimBir kuruş katkim olmadan alinan araci benim uzerime almisti eşim, kendi üzerine de vardi. Benim umurumda değil kimin uzerineymiş.
Saçma sapan şeyler düşünmek zorunda olmadan yaşamak güzel bir şey. Boşansak bile eşimin mal kaciracagini dusunmuyorum benim kazanmadigim paradan bile ortak hakkin diye verir.
Boyle derde girecek olsam en azindan annemlerden borc morc almazdim araba alacagiz diye.
Eşlerin ev ya da araba alırken,kimin üzerine olacağı hakkında konuşması kadar doğal ne olabilir değil mi? Burada ödemeyi yapacak tarafta konu sahibi üstelik. Acabaya düşmesi kadınlar tarafından tuhaf karşılanıyor. Çünkü alınan malların direkt erkeğin üzerine olması bir şekilde kaniksanmis demek ki.Nedense evlililkteki koşulsuz güvenmenin çarkları sadece kadının aleyhine olan durumlarda dönüyor.Alınacağı belli olan ve maddi değeri yüksek bir mal var..bu malın alınması için tüm ödemeyi birşekilde kadın yapıyor olacak ama adam sormamış bile eşine nasıl yapalım kimin üstüne yapalım diye..burada hala "güvenmiyorsan neden evlisin" deniliyor.Bu güvenmemek değil.."kendini güvence altına almak"
Şimdi yok bebegim fotograf lazim degil kimlik yeterli yazmişKonu sahibi attığınız mesaj çok akıllıca. Eşiniz ne cevap verdi?
sizi eğlendirebildiysek ne mutluKonu sahibinin yeni fobisi hayırlı olsun.
Evet mal adamın üzerine yapılırken hiç sorun değil ne farkeder canım, kadın üzerine isteyince aa neden eşine güvenmiyormusun? Ee ozamanda ortak değilmi?Nedense evlililkteki koşulsuz güvenmenin çarkları sadece kadının aleyhine olan durumlarda dönüyor.Alınacağı belli olan ve maddi değeri yüksek bir mal var..bu malın alınması için tüm ödemeyi birşekilde kadın yapıyor olacak ama adam sormamış bile eşine nasıl yapalım kimin üstüne yapalım diye..burada hala "güvenmiyorsan neden evlisin" deniliyor.Bu güvenmemek değil.."kendini güvence altına almak"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?