- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
amann bırak versin herşeyi kendisi.hatta çalışıyorsa maaş kartını da versin.adam 200 tl harçlık verirse o maaştan ona da şükretsin.biz kadınlar akıllanmayız vesselam.kendimize değer vermeyi bir öğrenemedikBende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?
Kadınlar dolandırıcı ve mal kaçırdıkları içinmi?
1 senedir calismiyorum ve evimizi o gecindiriyor hic birseyimiz eksik degil maasi hem borc odeyip hem ortak yasadigimiz yuvayi gecindirmeye yetmedigi icin ben ise girdigimde halledicem.Anneden aldığınız borcu bile işe girince siz ödeyeceksiniz, yani eşiniz ödemeye başlamayacak birdaki aydan itibaren ve siz bu adamı yarın arabaya sahibi yapacaksınızbravo
Parasını bizim verdiğimiz şey bizim üzerimize olsun diye insanları ikna etmeye çalışıyoruz.Bende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?
degisiklik oldu diye okumustum uygulama baslamadi demek kiHayır. Aile konutu hepsi.
Gayet istediğim zaman satabilirim.
Zaten bende her türlü işlemi için vekaleti var eşimin ama onuda soran olmuyor hiç.
Doğru herkesin kendi hayatıamann bırak versin herşeyi kendisi.hatta çalışıyorsa maaş kartını da versin.adam 200 tl harçlık verirse o maaştan ona da şükretsin.biz kadınlar akıllanmayız vesselam.kendimize değer vermeyi bir öğrenemedik
Ya gerçekten her koca potansiyel dolandırıcı adayı mı ?
Neden hep bir felaket senaryosu?
Niye bir mal edinirken insanlar buna sevinmek yerine hemen kimin üstüne olacak diye ego savaşına tutulur ?
Ya da nasıl akıllara boşanma ihtimali gelir?
Ne üzücü...
ha tabi hayat . Ola ki boşandık hemen kocamiz neden dolandırıcı olacak, medenice mal paylaşmak çok mu ütopik?
Hep en kötüsünü, hep daha kötüsünü düşünerek yaşamak insana zarar verir.
Malımız hayatımızdan daha kıymetli olmamalı bence..
Aynı yatağı, aynı evi paylaşıyoruz sorun yok. Mal mülke gelince hemen bir güvensizlik. Hemen bir acaba....
Çok tuhaf.
Sormayın ne günlere kaldıkParasını bizim verdiğimiz şey bizim üzerimize olsun diye insanları ikna etmeye çalışıyoruz.
Doğru herkesin kendi hayatı
Altınları ve birimkileri ile eşlerini mal sahibi yapıp sonrada ama benim altınlarımla alınmıştı nasıl ispatlarım. Soğuk su içerek.
[/QUOTE/]
Merhabalar ,tamamen meraktan soruyorum bunu . Velev ki boşanma durumu oldu . Araç ortak sayılıyor kendi üzerine olsa bile . Nasıl ispatlanacak ?
( Konu sahibi sizinle ilgisi yok sorumun . Kişisel merak sadece )
Bende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?
Siz diyince aklıma geldi bir boşanma durumunda bu mallar bölüşülüyor. Ama aslında burada kadın almış oluyor arabayı. Eee parayı , altını elden vermişsek nasıl ispatlayacağız ?Sormayın ne günlere kaldık
Vallah ben babaanemin torunuyum. Onda gördüm öğrendim erkeğin üzerine mal verilmez bizde
Niyetinizi bilse o da böyle düşünür evet. Boşanma aşamasına gelirsek hemen başkasına devredebileyim diyorsunuz resmen. Tamam kadın olarak ayık olmamız lazım ama bu iş böyle olur mu bilemedim. Eşimin bekarken çoğunu baba parasıyla aldığı arabası vardı. Evlendikten sonra onu 100 bine satıp +30 bin borçla yeni araba almıştık. Mecburen artık o 100 binlik kısma ben de ortak oldum. Aklımızın ucundan geçmedi senin benim olsun demek. Böyle düşünerek ömür geçer mi? Boşanma öncesi mallara tedbir konulması gibi bir şey var sanırım. Öyle bir şey yaparsanız zaten satamaz. İspatlarsanız hakkınızı da alırsınız muhtemelen.tek korkum bu iste esimde sizin gibi dusunurse.Umarim basinizdan gecen olaylar sizide ince hesaplar pesine dusen biri haline getirmez.
kaşılaştırmanız komik oldu.boğazımızı sıkma ihtimali olan adamlar 10 binde birdir en fazla .ama malımıza el koyma ihtimali en az 100 de bir adamdır.bu arada parasız yaşanmıyor.bir ev yoksa sokakta oturamıyoruz.takas yöntemiyle geçinmek de bin küsür yıl öncesinde kaldı.sakız vermiyorlar parasız yahuu.elbette peşine düşecek kadınlar.özellikle de evlatları için düşecekler
Bunu nerden cikardiniz ben esimden mal kacirma derdinde falan degilimNiyetinizi bilse o da böyle düşünür evet. Boşanma aşamasına gelirsek hemen başkasına devredebileyim diyorsunuz resmen. Tamam kadın olarak ayık olmamız lazım ama bu iş böyle olur mu bilemedim. Eşimin bekarken çoğunu baba parasıyla aldığı arabası vardı. Evlendikten sonra onu 100 bine satıp +30 bin borçla yeni araba almıştık. Mecburen artık o 100 binlik kısma ben de ortak oldum. Aklımızın ucundan geçmedi senin benim olsun demek. Böyle düşünerek ömür geçer mi? Boşanma öncesi mallara tedbir konulması gibi bir şey var sanırım. Öyle bir şey yaparsanız zaten satamaz. İspatlarsanız hakkınızı da alırsınız muhtemelen.
Tüm bunları geçtim, bence de bu araba birinin üzerine olacaksa o kişi zaten siz olmalısınız. Eşiniz muhtemelen öyle yapacaktır. Boşuna kuruyorsunuz bu kadar.
Konu sahibinin yeni fobisi hayırlı olsun.Hayır. Aile konutu hepsi.
Gayet istediğim zaman satabilirim.
Zaten bende her türlü işlemi için vekaleti var eşimin ama onuda soran olmuyor hiç.
amann bırak versin herşeyi kendisi.hatta çalışıyorsa maaş kartını da versin.adam 200 tl harçlık verirse o maaştan ona da şükretsin.biz kadınlar akıllanmayız vesselam.kendimize değer vermeyi bir öğrenemedik
Arkadaslaar bende burdayim hatirladiniz mi en son bana bir yol gostermeniz icin yardim istemistim adama mesaj attim yarin vesikalik lazim olcakmi benim hic yok galiba diye ne dusunuyorsunuz bu konudaMorAnka isimli hanımefendi ile düzgün bir iletişim kurmaya çalıştim . Kendisi üslubunu bozmadan benimle konuşuyor sağ olsun..
Ama siz ?? defalarca araya girip komik buluyorsunuz..
Şimdi de bu mesajınız..
Her şeyle dalga geçmelisiniz sanırım.
Hoş değil..
Hayırlı forumlar
Yazdıklarınızdan çıkardım.Bunu nerden cikardiniz ben esimden mal kacirma derdinde falan degilim
Adama güvenmediğiniz için, boşanma ihtimali karşısında sıkıntı yaşamamak için böyle olsun istemiyor musunuz? Sabahtan beri ondan bahsetmiyor muyuz burada yahu?Annemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?