Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

Bende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?
Kadınlar dolandırıcı ve mal kaçırdıkları içinmi?
amann bırak versin herşeyi kendisi.hatta çalışıyorsa maaş kartını da versin.adam 200 tl harçlık verirse o maaştan ona da şükretsin.biz kadınlar akıllanmayız vesselam.kendimize değer vermeyi bir öğrenemedik

Anneden aldığınız borcu bile işe girince siz ödeyeceksiniz, yani eşiniz ödemeye başlamayacak birdaki aydan itibaren ve siz bu adamı yarın arabaya sahibi yapacaksınız bravo
1 senedir calismiyorum ve evimizi o gecindiriyor hic birseyimiz eksik degil maasi hem borc odeyip hem ortak yasadigimiz yuvayi gecindirmeye yetmedigi icin ben ise girdigimde halledicem.

Doğru herkesin kendi hayatı
Altınları ve birimkileri ile eşlerini mal sahibi yapıp sonrada ama benim altınlarımla alınmıştı nasıl ispatlarım. Soğuk su içerek.

Ya bır kadın hocanın sohbetini dinlemiştim. Çokta bilgili akıllı bir kadındı. Hiçte böyle minnoş minnoş yorumları yoktu kocalar hakkında. Altınlar kadının hakkıdır, kendi parası kadının hakkıdır evlenir evlenmez kocalarıniza vermeyin salak olmayın akıllı olun Allah boşuna kadına vermedi o hakkı demişti hala aklimdadir :)

Bende diyorumki neden ev veya araba sizin olmuyor? Yoksa eşiniz size güvenmiyormu?
Kadınlar dolandırıcı ve mal kaçırdıkları içinmi?

Konu ben, benim eşim , bizim güvenimiz değil..
Ve ben erkeğin üzerine olmalı da demiyorum.

Kimin üzerine olduğu niye bu kadar mesele oluyor, neden bütün erkeklere hemen boşanma ihtimalinde dolandırıcı olacaklar gözüyle bakmalıyız diye sorgulamistim.

Mal kaçıran kadında var ben duydum

Sormayın ne günlere kaldık
Vallah ben babaanemin torunuyum. Onda gördüm öğrendim erkeğin üzerine mal verilmez bizde
Siz diyince aklıma geldi bir boşanma durumunda bu mallar bölüşülüyor. Ama aslında burada kadın almış oluyor arabayı. Eee parayı , altını elden vermişsek nasıl ispatlayacağız ?
Benim ailemde parayı kim verdiyse çoğunluk olarak onun üstüne yapılır. Şöyle bir durumda para annemden çıktığı için babam kendi teklif ederdi üstüne olsun diye...

tek korkum bu iste esimde sizin gibi dusunurse.Umarim basinizdan gecen olaylar sizide ince hesaplar pesine dusen biri haline getirmez.
Niyetinizi bilse o da böyle düşünür evet. Boşanma aşamasına gelirsek hemen başkasına devredebileyim diyorsunuz resmen. Tamam kadın olarak ayık olmamız lazım ama bu iş böyle olur mu bilemedim. Eşimin bekarken çoğunu baba parasıyla aldığı arabası vardı. Evlendikten sonra onu 100 bine satıp +30 bin borçla yeni araba almıştık. Mecburen artık o 100 binlik kısma ben de ortak oldum. Aklımızın ucundan geçmedi senin benim olsun demek. Böyle düşünerek ömür geçer mi? Boşanma öncesi mallara tedbir konulması gibi bir şey var sanırım. Öyle bir şey yaparsanız zaten satamaz. İspatlarsanız hakkınızı da alırsınız muhtemelen.

Tüm bunları geçtim, bence de bu araba birinin üzerine olacaksa o kişi zaten siz olmalısınız. Eşiniz muhtemelen öyle yapacaktır. Boşuna kuruyorsunuz bu kadar.

Tamam

Bunu nerden cikardiniz ben esimden mal kacirma derdinde falan degilim

MorAnka isimli hanımefendi ile düzgün bir iletişim kurmaya çalıştim . Kendisi üslubunu bozmadan benimle konuşuyor sağ olsun..

Ama siz ?? defalarca araya girip komik buluyorsunuz..
Şimdi de bu mesajınız..

Her şeyle dalga geçmelisiniz sanırım.

Hoş değil..

Hayırlı forumlar

Bekarligimda biriktirdigim altin +bir miktar paramla ( eşimin ailesi 3 çeyrek altin 1 tam altın taktı onlarda eşim in bekarligindaki borçlara gitti ) ev peşinatı yapıp ev aldık 7_8 yıl önce . Ve ben çoook pişman oldum sonrasında yaşanan bir takım olaylardan dolayı. 1 senelik evlilik eşlerin birbirini tanıması için çok erken. Maalesef ki ayrılma noktasına gelen tartışma olmadıkça esinin gerçek yüzünü goremessin, bilmezsin.

Arkadaslaar bende burdayim hatirladiniz mi en son bana bir yol gostermeniz icin yardim istemistim adama mesaj attim yarin vesikalik lazim olcakmi benim hic yok galiba diye ne dusunuyorsunuz bu konuda

Bunu nerden cikardiniz ben esimden mal kacirma derdinde falan degilim
Yazdıklarınızdan çıkardım.
Annemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.
Adama güvenmediğiniz için, boşanma ihtimali karşısında sıkıntı yaşamamak için böyle olsun istemiyor musunuz? Sabahtan beri ondan bahsetmiyor muyuz burada yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…