takıntı mı yapıyorum artık

mervemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
205
1
46
Denizli
dün eşimin yardımcı olmamasından yakındım bugun baska bir konuyla daha karsınızdayım,
az önce eşimin facene baktım benim okuldan arkadasımla arkadas olmuslar dugunumuzde o arkadasım yanımdaydı hep ama ben eşimle benim dışımda yakın olmasını facede falan arkadas olmasını istemem açıkcası baktım eşim mi eklemiş diye hayır arkadasım eklemiş bende hiç birsey söylemeden sildim ne kadar dogru birsey bilmiyorum (
ben kıskancım ve daha çok yeni evliyim bu yuzden daha çok kıskançlık krizlerim tutmaya başladı.
eşim evlenmeden sürekli internetle ugrasan bir insanmış hatta bir form siteleri varmış eşimin deli gibi ilgilendigi eşim bilmese de ben o siteye girip ara ara kontrol ediyorum artık ayda bir iki kez anca giriyordu o sitesinin kurucularından biri dun gece forma mert ilgini alakanı siteden eksik etme yazmıs eşimin orada bir geçmişi var samimiyetleri belki de aşkları ben o siteyle de ilgilenmesini istemiyorum bekarken yaşadıkları geri de kalsın istiyorum cünkü o siteninde baya bir geçmişine indim.
ben şimdi eşime o siteyi biliyorum girmeni istemiyorum diyeyim mi yoksa beklemede mi kalayım.
çok mu takıntı yapıyorum yoksa yine yardımınıza çok ihtiyacım var kızlar biraz rahatlamak istiyorum sinirimden oturup ağlıyorum canım kocamın hiç birseyden haberi yok oysa

Kuzum siz,bütün gün hatta gece eşinizi mi düşünüyorsunuz ?Bugün neyi dert etsem de,adamın başına ekşisem m i diyorsunuz? :))) Relax !

canım bu internet geçmişi vs konularını nişanlyken halletmeniz gerekmiyo muydu? o zaman soyleseydin bidaha girmeni istemiyorum diye
diğer konuya gelince bence arkadaşın gayet masumane eklemiştir. yani arkadaşımın eşi benimde arkadaşım diye eklemiştir. asıl silmen ayıp olmuş bence. tabi sen eklermisin dersen ben eklemem kendimce yanlış, arkadaşımın eşide olsa o eklerse kabul ederim. sen biraz kıskanclığı abartmışsın bu konuda

Ay aklıma ne geldi ben de bir kere birisine sinirlenip sitesini çökertmeye kalkmıştım Dene diyeceğim ama yakalanma benim gibi

Bence gereksiz yere evliliginizi zora sokuyosunuz, daha 1 aylik evlisiniz.
Bu kadar sıkıntı yapmayin kendinize, ortada sizin kiskanacaginiz bir durum goremedim.
Sizin face varmi bilmiyorum ama arkadasniz belki sizin face olmadigi icin esinizi ekledi,
Benim de oyle arkadaslarim var, kendi face olmadigi icin esinn faceden gorustugmuz.

Bence silmekle hata etmissiniz, arkadasiniz adina uzuldum, yakin bi arkadasiniz ortada hic bisey yokken boyle supelenmek yersiz.
Hem size hem evliligiize zarar verir boyle seyler.

Hayati kendinize boyle seyler yuzunden zindan etmek yerine evliliginizin tadini cikarin, Bu zamanlar istesenizde bir daha geri gelmez.

Ayrica forumla ilgili dusunceniz de yanlis bana gore, evlendiniz diye tamamen etrafini sofirlamasini beklemeyin ondan.
Ilerde siz zararli cikarsiniz bu durumdan.
Ay da bir iki sefer giriyo artik demissin bence bu kadar sorun edecek bisey yok.
Arkadasinin yazdigi mesajdan da belli pek takilmiyomus foruma.

Bence gereksiz takipleri birakin cicim aylarinizi yasayin:16:

O kadar kurcalamaya rağmen birşey bulamamışsınız , daha ne istiyosunuz

Bence bu tür şeyleri düşünüyorsanız bile eşinize belli etmeyin.. Sıkılır sizden , Allah korusun..

Ve ' yasak ' denilen herşey daha cezbeder insanı, yapmayacağı varsa da yapar bence

ben söyle düşündüm benim arkadasımsa bu eşimle ayrı görüşmesini gerektirmez sonuçta bu arkadaslıkları gecmişe dayanmıyor sadece düğünde tanışıp konuştular eşimle görüşmek istiyorsa bunu ayrı yapmamalı beni eşimin arkadasları eklese kabul edip etmemen gerektiğini ona sorarım hem eşim sormadan kabul etmiş o da bir hata bence abartmış olabilrim belki ama eşimi eklemesi de hoş değil

Valla doğru mu yanlış mı bilmem ama ben olsam ben de böyle davranırım temkinli olmak lazım kimin ne çıkacağı belli olmuyor

böyle bir soruya ancak böyle cevap verebilirim :) arkadaş hiç kısıtlayan görmemiş demek ki

kısıtlamayı ve kısıtlanmayı sevmem

gireceği siteye de karışacak değilim herkes nasıl ne şekilde davranmasını bilir

yanlış yapıyorsunuz daha yeni evlisiniz bıktırırsınız bi iki ses çıkarmaz ama 3.de patlar bi daha da yoluna koyamazsınız

Valla doğru mu yanlış mı bilmem ama ben olsam ben de böyle davranırım temkinli olmak lazım kimin ne çıkacağı belli olmuyor

birde şu var düğünde eşin çok tatlı çok şeker diyip durdu o zamandan da takıntı yapmış olabilirim tadı tuzu beni ilgilendirir eşimin arkadaslarım çok iyi birine benziyor diyebilir yada böyle olmalı bence o yuzden ben kızdım bir kere

kurcalıyorsan da çaktırmadan yap kardeşim
karpuz kabuğu düşürme
ama arkadaş olayında haklısın
düğünde eşine şeker, tatlı filan demiş ben de olsam sinir olurdum
eşin ayıp olmasın diye kabul etmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…