nefes almasına izin veriyor musunuz peki
Koptum resmen
vermiyorum canım fotosentez yapıyor
Kuzum siz,bütün gün hatta gece eşinizi mi düşünüyorsunuz ?Bugün neyi dert etsem de,adamın başına ekşisem m i diyorsunuz? :))) Relax !
uyurken düşenemiyorum henüz o kadar geliştiremedim kendimi :)) ben çabuk kasılıyorum galiba nasıl rahatlatabilirim ki kendimi
canım bu internet geçmişi vs konularını nişanlyken halletmeniz gerekmiyo muydu? o zaman soyleseydin bidaha girmeni istemiyorum diye
diğer konuya gelince bence arkadaşın gayet masumane eklemiştir. yani arkadaşımın eşi benimde arkadaşım diye eklemiştir. asıl silmen ayıp olmuş bence. tabi sen eklermisin dersen ben eklemem kendimce yanlış, arkadaşımın eşide olsa o eklerse kabul ederim. sen biraz kıskanclığı abartmışsın bu konuda
ben söyle düşündüm benim arkadasımsa bu eşimle ayrı görüşmesini gerektirmez sonuçta bu arkadaslıkları gecmişe dayanmıyor sadece düğünde tanışıp konuştular eşimle görüşmek istiyorsa bunu ayrı yapmamalı beni eşimin arkadasları eklese kabul edip etmemen gerektiğini ona sorarım hem eşim sormadan kabul etmiş o da bir hata bence abartmış olabilrim belki ama eşimi eklemesi de hoş değil
böyle bir soruya ancak böyle cevap verebilirim :) arkadaş hiç kısıtlayan görmemiş demek ki
Valla doğru mu yanlış mı bilmem ama ben olsam ben de böyle davranırım temkinli olmak lazım kimin ne çıkacağı belli olmuyor
vermiyorum canım fotosentez yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?