takıntı mı yapıyorum artık

kısıtlayıpta aklına düşürme adamın..
ortada bişey yok zaten...
sorun arama kendine....

gereksiz kıskançlıklar yapıp evliliğin bu güzel günlerini mahvetme canım... neden bu kadar dert yaptığını anlayamıyorum eşine güvenmeyi ve kendine de güvenmeyi öğrenmelisin yoksa evlilik zehir olur sana... tadını çıkarmak varken neden dert arıyorsun ki
kendine..

kesinlikle silmekle çok iyi yapmışsın. ben olsam ben de silerim. bazen çok kendini bilmez insanlar oluyor etrafta, bunlardan uzak durmak lazım. site olayına gelince, direk olarak oraya bir daha girmeni istemiyorum deme öyle yasaklar gibi olur, o zaman hoşuna gitmeyebilir ve kendini kısıtlanmış hisseder. site eğer zararsızsa, ki sen görmüşsün incelemişsin, seni rahatsız eden bir şey yoksa sitede bırak girsin, ama tadını kaçıran bişeyler varsa o girdiinde sen de kedi gibi yanına sokul, birlikte bakıyormuşsunuz gibi yap. yani demem o ki, gözün hep üzerinde olsun ama çaktırmadan! evliliklerde bu internet konusu çok hassas..

Son düzenleme:

takıntı mı yapıyorsun? mbence evet bir miktar fazla takıntı yapıyorsun. sen nasıl davranırsın bilmiyorum ama ben şöyle yapmıştım.

sevgilimin (Allah nasip ederse 3 gün sonra nişanlımın) internette oynadığı şu paralı online oyunlardan birine üyeliği vardı.
veeeee birde oyunda sevgilisi. oyunda evet ama ben bir cd içinde oyun içinde çekilmiş fotoğraflar vs ler bulmştum. gene oyun içinde hoş bir bayan avatarı ve bizimkinin avatarı.
sinir oldum tabiki. tamam oyun içinde evlenmeler oluyor. kabile genişletiliyor falan filan ama ne gerek var resim olarak onları saklamaya. neyse bizimkine bir sordum cd den haberi yok. oyunu da oynamıyormuş artık.ama eskiden telde de konuşmuşlar...
kontrol ettim yüklü bile değil.rahatladım.

amaaaaa 1 2 yıl sonra tekrardan oynamaya başladı. ve bende üyelik açtırdım bu arada bende oyun oynamayı çok seven biriyimdir.
o beni bilmeden oyun içinde yardım etti vs. derken sonunda açıkladım. baktım ki masumca oyun oynuyor. eskilerden eser yok.
çok çaba harcamadım ama içim rahat etti. sonrasında birlikte oyun oynadık sürekli
şimdi düşünüyorum da ne gerek varmış bu kadar uğraşmaya. zaten o benim ki onun gönlünü hoş tuttuktan sonra niye şüpheleneyim ki

benim düşüncen takıntı yapıyorsun gibime geldi ki şayet o arkadaşın dediğin gibi samimiyse faceye eklemesi senden haricinde samimi olduklarını göstermezki. Ama madem senin için bu kadar sorun eşine yansıtma derim sonuçta senin arkadaşın olduğu için ayıp olmasın diye,sorun etmiyceni düşünüp kabul etmiş olabilir. Diğer site konusunda da diğer arkadaşlarında dediği gibi kontolü elde tutup seni rahatsız eden birşey yoksa sorun etme derim.

tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış
adamın bişeyden haberi yok sen kendini paralıyorsun canım
evliliğiniz oturdukça bu sorunlarda kalkacak ortadan
kıskançlık arada olur hafif dozda ama sende abartma benceki bunalmasın kocanda

bence sen bu konuda eşini uyarma canım.adamın bi yanlışını görmemişsin.sadece takip et bakalım.uyarılması gerekn birşey olursa o zaman konuşursun şimdi gerek yok bence...

o zaman ben birsey belli etmeden izleme de kalırım kızlar kıskançlık iyi birsey degil biliyorum ama ben daha çok yeni evliyim evliligim oturmadı daha ileri de bu takıntılarım kalmaz inşaallah

tesekkur ederim canım bunlara dikkat edecegim

Bana kzıma ama yardım alman gerekiyor. Bu çok abartılı bir davranış. Elinde değil biliyorum ama sana zarar veriyor cnm.

Ne olacak bol bol kk uyelerine hakarette bulunuyorlar.
Varos kiz/kadinlarin toplandigi surekli canim cicim diye konusulan bos,isi gucu olmayan kadin toplulugu diye bahsediyorlar.

sen böyle söyledin ya canım onu da yazarlar yarın :)) girip bakmayacaksın yazan yazsın boşver :))

Bende cok fazla sıkmamanız gerektıgını dusunuyorum.
facete ekledıgını gormussunuz sılmıssınız. sıfresı sızde. takıldıgı bırkac forumda yazı gormussunuz.
tuhaf bırsey yok. ınceden takıp edin. belli etmeden.
aklına sokmayın. bır arkadasın dedıgı gıbı caktırmadan:)
Kıskanmanız normal, ama bunaltma asamasına gelmemeye dıkkat edın.

tesekkur ederim bende üzerine çok düşmemeye çalışacagım bu konularda haklısınız çok sıkarsam geri teper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…