takıntı mı yapıyorum artık

tesekkur ederim bende üzerine çok düşmemeye çalışacagım bu konularda haklısınız çok sıkarsam geri teper

rıca ederım. aynen oyle. gerı teper nereye gırdın ne yaptın dıye ustune dusme bence.
sessızce sıkmadan bakarsın arada kıskanclık hepımızde oluyor. tabıkı eslerımızı kıskanıyoruz
yetti be dedırtmeden:) mutluluklar.

biri bana bunu yapsa haklı ya da haksız
asla ona bir daha güvenmem
ve hiç bir şeyimden haberdar etmem
çok çirkin bir davranış

Peki, eşini facede ekleyen arkadaşın, senin samimi arkadaşın mı? Hani düğünde hep yanındaydış ya, o yüzden soruyorum. Yoksa samimiyetiniz yokta, öyle sıradan bi arkadaşın mıydı?
Neden düğünde hep yanındaydı ki, eğer samimi değilseniz soruyorum bu son soruyu..

zaten o haber vermiyor allah'tan eşim sizin karaterinizde degil

daha kötü değil mi
hadi kıskanırsın anladım
merak edersin anlarım
bana ters de hadi bakarsın gizlice onu da anlarım
ama nasıl ondan habersiz listesindeki birini silersin
haberi olmadan fikrini almadan gizlice
hem eşine hem de arkadaşına ayıp
böyle bir arkadaşla da görüşmem ben

Ben kendimden şüpheleniyorum artık ya
kesin bende bir sorun var
ben ailemi arkadaşlarımı daha çok kıskanırım
eşimden sevgilimden ziyade

Kesinlikle evet.Takıntı yapıyorsunuz.
Düğününüzde hep yanınızda olacak kadar samimi arkadaşınızı,face e eşinizi ekledi diye kıskanıyorsanız ciddi sorunlarınız var bence.
Arkadaşınızın da eşinizinde yerinde olmak istemezdim.Demekki hiç güvenmiyorsunuz ikisine de.

değil de
kendine güvenle alakalı

arkadaşım hem takıntı hem paranoya bence..

eşine anlatıpta eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme..

kontrolde etme bi zaman sonra kendinden nefret edersin..

kontrol etmek birşeyler aramaya gerek bulsan ne yapıcaksın (yada neden birşeyler bulmak istiyorsun)

daha yeni evlisin evliğin tadını çıkar..

adam birşey yaparsa kokusu çıkar merak etme aramana gerek bile kalmaz pat diye karşına çıkar

erkek düşündüğünüz kadar zeki değiller..

Evet kesinlikle takıntı...

Ortada bir şey yokken, bu kadar sıkbogaz neden?
Gerçi ben şuna inanırım, ortada bir şey var ki sizi bu duruma itiyor.
Daha önce böyle bir şeyiniz oldu mu?
Şüphelendiğiniz bir şey vs...

Şayet olmadıysa siz, eşinize degil, kendinize güvenmiyorsunuz...

Ne olacak bol bol kk uyelerine hakarette bulunuyorlar.
Varos kiz/kadinlarin toplandigi surekli canim cicim diye konusulan bos,isi gucu olmayan kadin toplulugu diye bahsediyorlar.

Eee onlar gibi ulan bebe lan abi reis abla diye mi konuşacakmışız onların nasıl kendi ağzı varsa bizim de var hem de kibarından Ben seviyorum canım tatlım şekerim demeyi güzel sözler söylemek hoştur nesi varmış

Seni cok iyi anladim:) Ne gerek yani facede ekliyor degilmi? :)
Ama sana tavsiyem kiskandigini hic bir zaman karsi tarafa belli edipte
Munasip yerlerini havaya kaldirip kendisini birsey sanmasina izin verme!
Icinde yasa . Gercekten kiskanildiklarini anladiklarinda degisiyorlar.

Bence abartmışsın. Bu kadar sıkboğaz etme. Biraz özgür bırak. Eşinin haberi olmadan facede oynamalar yapman da hiç hoş değil bence. Eşim bunu bana yapsa kavga çıkar

tabi kıskançlığın var şu face konusunda ama olabilir diye düşünüyorum. sonuçta eşinin, yada o kızın görüşmeleri, facede konusmaları olacagından değilde senin için rahat etsin, boşuna vesveseye girmemen için o ismi çıkarmanı doğru buluyorum..
ama çok kıskançlık etme, olan sana olur unutma. kendi yapmış oldukları siteyle ilgi eşinle bişey konuşma, sonuçta acayiplik göremedim ben....yanlış anlaşılmasın, kunusursan hasta olduguna inanabilir

bırakın sıkma boğaz etmeyin özgür bırakın geri gelirse sizindir.. sizde öldürüsünüz

dün face de okumuştum

sevgilini öldür; geri gelirse zombidir gelmezse üç kulhü bir elham

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…