• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılarım ve ben

Bu taraftan bakınca vefalı biri gibi ,ama bu kadar kuralcı bir ailede yaşadıktan sonra evlendikten sonra aynısını kendi evinde de uygular mı,sizin eve gelme saatiniz içinde baskı yaoar mı,arkadaşlarınızla bir yerlere gittiğinizde problem çıkarır mı,şimdi den belli eder aslında kendini,size hesap sorma durumu var mı,kontrol ediyor mu sizi kaçta geldin nereye gittin gibi
benden her daim haber almak istiyor haber alamadığın meraktan deliye dönüyor, eve geldiğimde yada bi yere gidince haber vermemi istiyor ama asla kısıtlaması olmadı.
mesela bir gün onunla buluştuktan sonra eve döndüm ve yiğenim farklı bir şehirde yaşıyordu kardeşimde onun yanına gitmişti bana da sende gelsene demişti bende o an karar verdim cuma akşamı hadi binip gideyim bende pazar dönerim diye. sevgilimle paylaştım ama izin almadan. bende gitsem mi diye düşünüyorum sence ne yapayım dedim. tabiiki git değişiklik olur dedi ve asla ne bir trip ne bir soğukluk dahi olmadı

benım eskılerımden bırısı aynı senın erkek arkadasın gıbıydı. ve bende tam tersi. aksam yemegınde evde olmak zorundaydı. cıkıs gırıs saatlerı bellıydı. arabayı kacırmak ıcın evden kırk takla atardı. maasının hesabını verırdı anasına babasına. nereye kadar gıttı. gıdemedı. sıkıldım cunku. saat onda baslardı kalkalım dıye. ınsallah sızın uyumlu bır beraberliğiniz olur. ayrıca bekaretın ıle ılgılı acıklama yapmak zorunda değilsin. ben esıme hıc acıklamadım ve sormadı. kac yıldır bırlıkteyız bır kere dahı konusu acılmadı. o konuyu kendınıze saklayın. sımdı yanınızda ama ılerde ılk kavgada onunuze cıkar. tavız vermeyın bu konuda. işine gelırse

benım eskılerımden bırısı aynı senın erkek arkadasın gıbıydı. ve bende tam tersi. aksam yemegınde evde olmak zorundaydı. cıkıs gırıs saatlerı bellıydı. arabayı kacırmak ıcın evden kırk takla atardı. maasının hesabını verırdı anasına babasına. nereye kadar gıttı. gıdemedı. sıkıldım cunku. saat onda baslardı kalkalım dıye. ınsallah sızın uyumlu bır beraberliğiniz olur. ayrıca bekaretın ıle ılgılı acıklama yapmak zorunda değilsin. ben esıme hıc acıklamadım ve sormadı. kac yıldır bırlıkteyız bır kere dahı konusu acılmadı. o konuyu kendınıze saklayın. sımdı yanınızda ama ılerde ılk kavgada onunuze cıkar. tavız vermeyın bu konuda. işine gelırse
işte benim en çok korktuğum şeyde bu. ama çok şükür anne baba ile alakalı bir sorun yok. tabii burada yaşamadıkları için yok muhtemelen.

valla bu gidişatla sanki pek yapamayacakmışız gibi geliyor bana. o zaten ailede çok baskı gördüğünü farkettiğim için bende daha fazla baskı yapmak istemedim
Sen bilirsin.
Ben sıkılırdım çoktan.
O kadar baskıyı ben üzerimde hissetmeye başlardım çünkü.
Mutluluklar.

birde kendi kuzeniyle tanıştırdı, kardeşi burda yaşamıyor ama onunlada tanıştık görüntülü konuşma ile. annesine söylemiş öyle diyor.
her an her dk ne yapsa haber veriyor beni inanılmaz alttan alıyor. hani kuzeniyle konuşmalarını gün içinde kiminle konuştu ne dedi ne yaptı her şeyini anlatıyor hani bi wcye gittiğini anlatmıyo o derece. ama bu kadar benimle ilgili sevgi dolu olup herşeyini paylaşmak isteyip paylaşmaya çalışmasına rağmen. evden çıkma, yemek saati vb konularda canımı sıkmıyor değil.

Ama bi yandanda kendimi düşünüyorum mesela bende evdeyken telefonla konuşmuyorum onunla kesinlikle. çünkü annem hep bir merak içerisinde kiminle ne konuşuyosam sorguluyor sürekli bu da beni rahatsız ediyor. ama sevgilimde bana bu konuda çok anlayış gösteriyor mesela asla zorlamıyor.

bu açıdan bakınca da farklı yetiştirilme tarzlarımız var haliyle, hani ailesi konularında bu sebeple birşey diyemiyorum.

işte benim en çok korktuğum şeyde bu. ama çok şükür anne baba ile alakalı bir sorun yok. tabii burada yaşamadıkları için yok muhtemelen.

Büyük ihtimalla ynı sıkıntılar olucak. Hele ki görümceniz var ise. Adam ailesine kardeşlerine haber vermeden wcye gitmiyordu. Hep bir tedirgin hep bir gözü saatte. Çalışıyor parasına sahip çıkamıyor. Bana nasıl sahip çıkacak bu adam dedim. Ya bir süre sonra bayıyor. Seni kimse aramıyor ama onu ailesinden on kişi arıyor nerdesın nerde kaldın saat kacta gelceksin. Akşam yemeğine oturduk seni bekliyoruz. Anılarım canlandı valla sinirlerim zıpladık durduk yerde :kızgın: Valla ben gelemedim.

Büyük ihtimalla ynı sıkıntılar olucak. Hele ki görümceniz var ise. Adam ailesine kardeşlerine haber vermeden wcye gitmiyordu. Hep bir tedirgin hep bir gözü saatte. Çalışıyor parasına sahip çıkamıyor. Bana nasıl sahip çıkacak bu adam dedim. Ya bir süre sonra bayıyor. Seni kimse aramıyor ama onu ailesinden on kişi arıyor nerdesın nerde kaldın saat kacta gelceksin. Akşam yemeğine oturduk seni bekliyoruz. Anılarım canlandı valla sinirlerim zıpladık durduk yerde :kızgın: Valla ben gelemedim.
İşte ben bunları duydukça korkuyorum. Demekki bazı şeylerde sadece sevgi yetmiyor.

İşte ben bunları duydukça korkuyorum. Demekki bazı şeylerde sadece sevgi yetmiyor.

yetmiyor. birgün iş çıkışı buluşucaz aradım şurdayım. tamam akşam yemeğine oturduk yarım saat sürer dedi.. yeme dedim bende yemedim beraber yiyelim bizim evde sofra kutsaldır kalkamam zart zurt. neyse bekledım sabırlıyımdır. aradı babam izin vermedi ben şok :oha: o sabrımın sonu oldu zaten. güzel hokkalı bir küfür ettim sadece. ne aradım ne sordum bu bin perişan. Sende durum aşağı yukarı böyle ise ömrünü ziyan etme. ilişkilerde fırtına tufan olamsı lazım arada. hep alttan alan erkek sıkıcı. neyse ben kaçar hatırladıkca sınırlenıyorum

Back
X