- 16 Mart 2015
- 80
- 13
- 18
valla bu gidişatla sanki pek yapamayacakmışız gibi geliyor bana. o zaten ailede çok baskı gördüğünü farkettiğim için bende daha fazla baskı yapmak istemedimEeee siz başbaşa iftar yapamayacak mısınız mesela?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bu gidişatla sanki pek yapamayacakmışız gibi geliyor bana. o zaten ailede çok baskı gördüğünü farkettiğim için bende daha fazla baskı yapmak istemedimEeee siz başbaşa iftar yapamayacak mısınız mesela?
benden her daim haber almak istiyor haber alamadığın meraktan deliye dönüyor, eve geldiğimde yada bi yere gidince haber vermemi istiyor ama asla kısıtlaması olmadı.Bu taraftan bakınca vefalı biri gibi ,ama bu kadar kuralcı bir ailede yaşadıktan sonra evlendikten sonra aynısını kendi evinde de uygular mı,sizin eve gelme saatiniz içinde baskı yaoar mı,arkadaşlarınızla bir yerlere gittiğinizde problem çıkarır mı,şimdi den belli eder aslında kendini,size hesap sorma durumu var mı,kontrol ediyor mu sizi kaçta geldin nereye gittin gibi
işte benim en çok korktuğum şeyde bu. ama çok şükür anne baba ile alakalı bir sorun yok. tabii burada yaşamadıkları için yok muhtemelen.benım eskılerımden bırısı aynı senın erkek arkadasın gıbıydı. ve bende tam tersi. aksam yemegınde evde olmak zorundaydı. cıkıs gırıs saatlerı bellıydı. arabayı kacırmak ıcın evden kırk takla atardı. maasının hesabını verırdı anasına babasına. nereye kadar gıttı. gıdemedı. sıkıldım cunku. saat onda baslardı kalkalım dıye. ınsallah sızın uyumlu bır beraberliğiniz olur. ayrıca bekaretın ıle ılgılı acıklama yapmak zorunda değilsin. ben esıme hıc acıklamadım ve sormadı. kac yıldır bırlıkteyız bır kere dahı konusu acılmadı. o konuyu kendınıze saklayın. sımdı yanınızda ama ılerde ılk kavgada onunuze cıkar. tavız vermeyın bu konuda. işine gelırse
Sen bilirsin.valla bu gidişatla sanki pek yapamayacakmışız gibi geliyor bana. o zaten ailede çok baskı gördüğünü farkettiğim için bende daha fazla baskı yapmak istemedim
işte benim en çok korktuğum şeyde bu. ama çok şükür anne baba ile alakalı bir sorun yok. tabii burada yaşamadıkları için yok muhtemelen.
İşte ben bunları duydukça korkuyorum. Demekki bazı şeylerde sadece sevgi yetmiyor.Büyük ihtimalla ynı sıkıntılar olucak. Hele ki görümceniz var ise. Adam ailesine kardeşlerine haber vermeden wcye gitmiyordu. Hep bir tedirgin hep bir gözü saatte. Çalışıyor parasına sahip çıkamıyor. Bana nasıl sahip çıkacak bu adam dedim. Ya bir süre sonra bayıyor. Seni kimse aramıyor ama onu ailesinden on kişi arıyor nerdesın nerde kaldın saat kacta gelceksin. Akşam yemeğine oturduk seni bekliyoruz. Anılarım canlandı valla sinirlerim zıpladık durduk yerdeValla ben gelemedim.
İşte ben bunları duydukça korkuyorum. Demekki bazı şeylerde sadece sevgi yetmiyor.