Takıntılı baba kabusu

Bazı kültürlerde evlenmeden ayrı eve çıkılmaz farklı algılanır saçma ama böyle maalesef. Söylenip durmak evden kovmaktan daha beter hal alabiliyor en sevmediğim şeydir durmadan söylenen insan. Hadi onu da geçtim giyinmeyi bilmiyorsunuz ne yahu? Dağınık softayı çekip sosyal medyaya atmak ne? Sırf baba diye haklı çıkarmaya çalışmak yersiz, adam normal değil. Eşine de dar ediyor dünyayı.

İyi ama bu adam zaten tek başına yiyormuş yemeğini. Evdeki herkes çalışıyor bir zahmet kendi 2 tabağını kendi kaldırabilir video çekeceği sürede.

ama orada babamın kendi sofrası yazmamıştı ki sonra açıkladı ben de yorumumu yeniledim, ben konu sahibi ve kardeşleri yiyip bırakıyor işe ya da odalarına çekiliyor diye düşünmüştüm

adamın bir sofrada foto çekeceğini vs de düşünmedim

belki konu sahibini çevremdeki bir çok kişi gibi düşündüm

yiyip için anında sofradan kalkan gençler o kadar çok ki

anne baba zaten daha yavaş yiyor onlar da sofradan kalkıp dışarı ya da odalarına gidiyor

baba diye haklı çıkarmaya çalışmıyorum

neden resti çekmiyorsunuz sorularına makul cevap yok ki

adam zili çalmayın, anahtarınız neden yok diyormuş mesela

yaklaşık 25 yıldır diyor bunu ama kimse kayle almıyor

adam normal değil de ben konu sahibi ve evdekilerin de olağan tepkiler geliştirdiğini düşünmüyorum

adam sürekli söyleniyor ama hayat yıllardır aynı

tepki verdiği şeylerden haklı oldukları var mıdır acaba dedim konu sahibi daha ayrıntılı açıklama yaptı

işte o evden ayrı çıkılmaz vs diyoruz ya bunları yıkmak da tam konu sahibi gibi kadınlara düşer

eskiden kızlar okutulmazken mücadele ile okuyan kızlar var

babanız annenizle zorla evlenmiş de sanki acısını çıkarıyor gibi geldi bana.

ne güzel okumuş etmiş insanlarsınız, çıkın ayrı eve. hem kafa dinlersiniz hem de belki babanız akıllanır.

Babam bizden eve yardım beklerken yada yetişemiyorum derken gerçekten ihtaiyacı olduğu için demedi , babamızın ihtiyacı olduğu halde ondan geçinen insanlar değiliz zaten , ,bizden parayı kısıp köye babasına ev yaptıran bir insan, buna da bir açıklık getireyim hep yok yok yok der ama vardır bizden saklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…